Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Избор на сонар PiranhaMax 180 или Eagle x52
Модератори: emo vasilev, Кърцата
-
- новобранец
Избор на сонар PiranhaMax 180 или Eagle x52
Колеги дайте съвет за тези сонари.Четох много мнения,но не мога да взема решение на кой да се спра

Re: Избор на сонар PiranhaMax 180 или Eagle x52
двата сонара са много еднакви разликата е единиея има 8 степени на сиво а другия на Eagle x52 16
W peak-to-peak са им почти еднакви и най основната че Piranha MAX 180 е 3 лъчев сонар и покрива 90 градусово поле а на еагле са 60 градуса освен лъчите друга голяма разлика нямат в характеристиката PiranhaMax 180 тази с 90 градусовия на 2 метра дълбочина вижда 4 метра дъно на 60 градусовия виждаш на 2 метра дълбочина 2 дъно това е за мен а ти си прецени
W peak-to-peak са им почти еднакви и най основната че Piranha MAX 180 е 3 лъчев сонар и покрива 90 градусово поле а на еагле са 60 градуса освен лъчите друга голяма разлика нямат в характеристиката PiranhaMax 180 тази с 90 градусовия на 2 метра дълбочина вижда 4 метра дъно на 60 градусовия виждаш на 2 метра дълбочина 2 дъно това е за мен а ти си прецени
-
- новобранец
Благодаря колега,май ще избера Piranha Max 180,но ще изчакам още някое мнение тъй като това ще ми бъде първият сонар и не искам да избързвам. 

- pachosz
- сериозен играч
Аз от моя Игъл съм много доволен, ама като чета характеристиките на Хюминбърда, май той е по-добър.
А и трилъчева сонда винаги е по-добре от еднолъчева. Макар, че не разбирам как точно се тълкува в характеристиките това "ДО 60 градуса". Не знам как от 20 става до 60 с еднолъчевата сонда.
А и трилъчева сонда винаги е по-добре от еднолъчева. Макар, че не разбирам как точно се тълкува в характеристиките това "ДО 60 градуса". Не знам как от 20 става до 60 с еднолъчевата сонда.