Работещи студенти

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Работещи студенти

Мнение от dunavski »

Има ли такива хора тука които да учат и да работят едновременно защото аз съм такъв. Проблема е, че поради това , че ходя на работа пропускам някои лекции и упражнения и после нещят да ми дават заверки ей за последно един месец ма въртяха за един подпис и то от курсовата обяснявам им, че ходя наработа и затова имам няколко отцъствия въпреки, че присъствие на лекции не задължително, а така като гледам в нашия курс също има 2-3 дето работят, но те нямат проблеми със заверки защото са любимци на някои хора, а аз понеже немога да лижа гъзове с мен се заяждат. Има ли тука такива колеги да имат подобни проблеми и как ги решеват ?

п.п. Пследната изцепка пък беше оня ден на изпит като преписах темите от лекциите отивам при тая и тя ми вика " това дето си писал е за двойка" направо откачих и като немога да ходя за риба са побърквам още повече :axe: :axe: :axe: !!!!
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Re: Работещи студенти

Мнение от HAZART »

Какво да се прави пак трябва да се помага.Доведи я на НС ,с Митев и Сапуна ще и изпълним "Песня про зайцев",а Краси Поборников ще реализира "укротяване на опърничавата".
П.П Има опасност ако и хареса да те къса по два пъти на семестър.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

Братле и аз бях така последните 2 години ,но те неса виновни че ти не ходиш. Оценяват знанията ти и присъствията ти. Аз съм се явявал на Физика 1 20пъти(просто първия път ме видя че преписвам) докато ме пусни и последния път не че знаех повече от 2рия или 3тия просто тогава реши че е време на ме пусне. Според мен има една цака която работи още в началото си взимаш учебника и на 1рвата или 2рата лекция си прочиташ темата предварително и по време на лекцията задаваш яко адекватни въпроси да се набиеш на очи. После пак така към края на семестъра и работата става по лесна. А за упражненията в техническия е невъзможно да не ходиш и нямам идея как да ти помогна защото съм ходил на всичко.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
Аватар
MIhaYLOV
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MIhaYLOV »

Колега къде и какво учиш.
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Тракийски Университет - Медицински Факултет - мед. специалист
Тая година ми предстои и преддипломен стаж и държавен изпит, но едва ли ще успея да са дипломирам тая година дори да стане на тия хич няма да им работя ........ при такова отношение. Като си студент или ставаш нечия "боксова круша" да си избива комплексите върху тебе или нечий клиент.
Както викаше един преподавател "Вие не сте студенти вие сте клиенти"
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
fest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fest »

Тракийски Университет - Медицински Факултет - мед. специалист
Дано да не попада човек на медицински специалист,който не ходи в университета...
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

fest написа:Тракийски Университет - Медицински Факултет - мед. специалист
Дано да не попада човек на медицински специалист,който не ходи в университета...
То аз ходя ама разбираш ли те се циганчат за 2-3 пъти примерно дето несъм ходил, а сигурно няма да ме срещнеш щото едва ли ще го работя това.
То не че като ходиш редовно ще научиш нещо
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

В тая връзка ...колко от лекарите си спомнят Хипократовата клетва.
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Не си прецаквайте живота заради мързел или ангажименти , които според вас са по-важни !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Баце , избора си е твой , ама я ми кажи първо, какво правиш в тоя университет?
Не си ли се нагледал на репортажи за нелегитимни университети и измамени хора без дипломи?
И аз като бях студент , работех , че пари нямаше кой да ми дава , но когато съм влизал на лекции и упражнения, съм бил винаги подготвен и съм работил с преподавателите. Ако на това му викаш лизане на гъзове ,аз няма какво да кажа. Разбира се случаите ни са доста различни - аз съм филолог и от моя грешка , едва ли някой ще почине , докато при теееебббб ............. А бе с две думи -дано да сме живи и здрави като камъни и да не попадаме при теб.
:D :D :D
Последно промяна от gosta на Чет Яну 28, 2010 7:33 pm, променено общо 1 път.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Направо го оправихте човека.Нали трябва и да се храни,освен да учи.Верно се заяждат тия и то не затова че студента не знае или че не ходи.Късат ги за да могат да ги изнудват за ПАРИ.Какво го начуколихте момчето,знаете колко са корумпирани преподавателите.Връщат си го на хората,щото когато те са учили,и на тях са им взимали пари и рушвети в натура или агнета :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
dreamworks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dreamworks »

Колега и аз съм бил като теб.И сега като знам какъв филолог съм ме е страх да отида на лекар.
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Абе аз сравнително често си посещавам лекции и упражнения по принцип упражненията са по-важни от лекциите, а и лекциите не са задължителни за присъствие. Та горе споменатата заверка не искаха да ми я дават щото не бях ходил 2 пъти на упражнение в едно отделение като се има впредвид, че в едно отделение караме по 2 седмици в 5-6 отделения и като им кажа, че ходя на работа те ми отговарят "еми това мен не ме интересува", а иначе искат да се плащат семестри, учебници по 20-30 лв. наеми за общетежитие .........
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Направо го оправихте човека.Нали трябва и да се храни,освен да учи.Верно се заяждат тия и то не затова че студента не знае или че не ходи.Късат ги за да могат да ги изнудват за ПАРИ.Какво го начуколихте момчето,знаете колко са корумпирани преподавателите.Връщат си го на хората,щото когато те са учили,и на тях са им взимали пари и рушвети в натура или агнета :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Колегата много е прав за това. Ако имате кандидат студенти пригответе си стабилна сума пари за изпити осоненно ако е някоя по-престижна специалност
Изображение
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Дунавски недей така де , който си учи ,си взима изпитите без пари. Има доста хора , които са били студенти , питай ги и тях.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

gosta написа:Дунавски недей така де , който си учи ,си взима изпитите без пари. Има доста хора , които са били студенти , питай ги и тях.
Колега аз това ти го казвам като пряк очевидец не става само с чете, трябва и нещо "сухо" да има, а в повечето случаи става само със "сухо" :twisted: :twisted:
Абе незнам другаде как е ама при нас системата е "Халифакс" всеки си прави кавото си иска (преподавателите) нашия университет е направо уникален няма ли някой колега от университета да каже.

п.п. А осоненно чуждестраните студенти да не ви казвам какво ги правят :butthead: :ANAL:
Последно промяна от dunavski на Чет Яну 28, 2010 9:23 pm, променено общо 2 пъти.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”