Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

За пъстърва
Модератор: Paublo_Eskobar
За пъстърва
Здравейте колеги, според вас коя река държи най-много пъстърва,защото мисля другия месец да си направя няколко излета специално за пъстърва. Благодаря на отзовалите се ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- maranzika
- сериозен играч
Re: За пъстърва
Тук никой нищо няма да ти сподели.Вервай ми.Щото на следващият ден на тази река няма да има Нито Една Пъстърва!
ако някой изобщо има желание да ми сподели нека го направи на ЛС тогава !
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За България нема смисъл да питаш щото всички реки с пъстърва с малки исключения са забранени за една година. Пък едва ли и някой ще ти каже доброволно.Ribko написа:имам предвид река в България, защото няма средства да отида чак до това място, но све пак благодаря за инфото
- krasimir n.
- научил се да хвърля
[quote="dako71"][quote="Ribko"]имам предвид река в България, защото няма средства да отида чак до това място, но све пак благодаря за инфото
[/quote]
[color=#FF0000]За България нема смисъл да питаш щото всички реки с пъстърва с малки исключения са забранени за една година. Пък едва ли и някой ще ти каже доброволно.[/quote][/color]
Много "силно казано".Забраната си е същата,като всяка година.Всички,които са били разрешени са си разрешени
С малки изключения 

[color=#FF0000]За България нема смисъл да питаш щото всички реки с пъстърва с малки исключения са забранени за една година. Пък едва ли и някой ще ти каже доброволно.[/quote][/color]
Много "силно казано".Забраната си е същата,като всяка година.Всички,които са били разрешени са си разрешени

колеги река Въча забранена ли е ?
-
- фен клуб-скобар
Ribko написа:Здравейте колеги, според вас коя река държи най-много пъстърва,защото мисля другия месец да си направя няколко излета специално за пъстърва. Благодаря на отзовалите се !
Златна панега!

Мерси колега !vizantieco написа:Ribko написа:Здравейте колеги, според вас коя река държи най-много пъстърва,защото мисля другия месец да си направя няколко излета специално за пъстърва. Благодаря на отзовалите се !
Златна панега!

-
- научил се да хвърля
и аз дочух че на р. златна панега се хващат прилични екземпляри
(пък с повечко късмет може и трофейни) 

ули густуууу...
-
- вече хвърля и на тежко
за пъстърва никои нема да ти сподели река,колега.вземаш си въдицата ,сипваш си гориво в колата и една нова заповед за забраната и тръгваш да проверяваш незабранените реки,ако намериш река в която има риба твои късмет,ако ли не продължаваш да търсиш,ако имаш желание.А така на готово нема да стане,така не се става пъстърваджия.Аз вече няколко години обикалям из балканите да диря разни реки, и като ида там а то вече река нема що некои е решил да напраи водохващане точно на тази река.знам няколко реки ,но наготово не казвам.отиваш и търсиш,а ако те мързи отиваш на рибарник и ловиш колкото ти душа иска и колко портфеил ти позволява.
п.п. Не искам да те обиждам с мнението си ,да не ме разбереш неправилно ,но и врага е тука и чете.Ще ти кажа и защо няма да ти кажа река.По миналата година заведох един мои човек в една река за пъстърви.Риба имаше много ,ама дребна основно(около 22-25 см) и оцелихме лош ден. Рибата беше мудна и трудно взимаше,ама поне се виждаха много риби.След две седмици го карам пак да отидеме,а тои си намери неква работа и не доиде.Отивам аз и кво да видя,реката празна рибата я нема, само тук таме по некоя рибка около 10 см умряла покраи брега .направо ми се дорева, толкова беха красиви рибите там.Тръгнах си и след две седмици разбрах ,че тоя завел негови приятели с апарат за ток и батисали реката .Така ,че не се сърди ,но реки не казвам .Ако искаш да ловиш тръгваш да ги търсиш,а когато намериш река ,никои не може да те упреква.Лови ,но с мярка.
п.п. Не искам да те обиждам с мнението си ,да не ме разбереш неправилно ,но и врага е тука и чете.Ще ти кажа и защо няма да ти кажа река.По миналата година заведох един мои човек в една река за пъстърви.Риба имаше много ,ама дребна основно(около 22-25 см) и оцелихме лош ден. Рибата беше мудна и трудно взимаше,ама поне се виждаха много риби.След две седмици го карам пак да отидеме,а тои си намери неква работа и не доиде.Отивам аз и кво да видя,реката празна рибата я нема, само тук таме по некоя рибка около 10 см умряла покраи брега .направо ми се дорева, толкова беха красиви рибите там.Тръгнах си и след две седмици разбрах ,че тоя завел негови приятели с апарат за ток и батисали реката .Така ,че не се сърди ,но реки не казвам .Ако искаш да ловиш тръгваш да ги търсиш,а когато намериш река ,никои не може да те упреква.Лови ,но с мярка.
-
- научил се да хвърля
Въча не става ! не е постаянна ... рибата е рядност ! лятото маже към кричим ... там на места се срещат заклещени риби (локви големи 5-6 м диаметар) ... но е опасно ... водата идва рязко и може да те повлече

-
- научил се да хвърля
golden-retriever написа:Въча не става ! не е постаянна ... рибата е рядност ! лятото маже към кричим ... там на места се срещат заклещени риби (локви големи 5-6 м диаметар) ... но е опасно ... водата идва рязко и може да те повлече![]()

няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ