За пъстърва

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Ribko
фен клуб-скобар

За пъстърва

Мнение от Ribko »

Здравейте колеги, според вас коя река държи най-много пъстърва,защото мисля другия месец да си направя няколко излета специално за пъстърва. Благодаря на отзовалите се ! :)
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Re: За пъстърва

Мнение от maranzika »

Тук никой нищо няма да ти сподели.Вервай ми.Щото на следващият ден на тази река няма да има Нито Една Пъстърва!
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

ако някой изобщо има желание да ми сподели нека го направи на ЛС тогава !
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Ribko написа:имам предвид река в България, защото няма средства да отида чак до това място, но све пак благодаря за инфото :lol:
За България нема смисъл да питаш щото всички реки с пъстърва с малки исключения са забранени за една година. Пък едва ли и някой ще ти каже доброволно.
Аватар
krasimir n.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasimir n. »

[quote="dako71"][quote="Ribko"]имам предвид река в България, защото няма средства да отида чак до това място, но све пак благодаря за инфото :lol:[/quote]
[color=#FF0000]За България нема смисъл да питаш щото всички реки с пъстърва с малки исключения са забранени за една година. Пък едва ли и някой ще ти каже доброволно.[/quote][/color]
Много "силно казано".Забраната си е същата,като всяка година.Всички,които са били разрешени са си разрешени :wink: С малки изключения :D
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

колеги река Въча забранена ли е ?
vizantieco
фен клуб-скобар

Мнение от vizantieco »

Ribko написа:Здравейте колеги, според вас коя река държи най-много пъстърва,защото мисля другия месец да си направя няколко излета специално за пъстърва. Благодаря на отзовалите се ! :)

Златна панега! :smt023
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

vizantieco написа:
Ribko написа:Здравейте колеги, според вас коя река държи най-много пъстърва,защото мисля другия месец да си направя няколко излета специално за пъстърва. Благодаря на отзовалите се ! :)

Златна панега! :smt023
Мерси колега ! :drinkers:
doberman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от doberman »

и аз дочух че на р. златна панега се хващат прилични екземпляри :idea: (пък с повечко късмет може и трофейни) :D
ули густуууу...
bountyhunter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bountyhunter »

за пъстърва никои нема да ти сподели река,колега.вземаш си въдицата ,сипваш си гориво в колата и една нова заповед за забраната и тръгваш да проверяваш незабранените реки,ако намериш река в която има риба твои късмет,ако ли не продължаваш да търсиш,ако имаш желание.А така на готово нема да стане,така не се става пъстърваджия.Аз вече няколко години обикалям из балканите да диря разни реки, и като ида там а то вече река нема що некои е решил да напраи водохващане точно на тази река.знам няколко реки ,но наготово не казвам.отиваш и търсиш,а ако те мързи отиваш на рибарник и ловиш колкото ти душа иска и колко портфеил ти позволява.

п.п. Не искам да те обиждам с мнението си ,да не ме разбереш неправилно ,но и врага е тука и чете.Ще ти кажа и защо няма да ти кажа река.По миналата година заведох един мои човек в една река за пъстърви.Риба имаше много ,ама дребна основно(около 22-25 см) и оцелихме лош ден. Рибата беше мудна и трудно взимаше,ама поне се виждаха много риби.След две седмици го карам пак да отидеме,а тои си намери неква работа и не доиде.Отивам аз и кво да видя,реката празна рибата я нема, само тук таме по некоя рибка около 10 см умряла покраи брега .направо ми се дорева, толкова беха красиви рибите там.Тръгнах си и след две седмици разбрах ,че тоя завел негови приятели с апарат за ток и батисали реката .Така ,че не се сърди ,но реки не казвам .Ако искаш да ловиш тръгваш да ги търсиш,а когато намериш река ,никои не може да те упреква.Лови ,но с мярка.
golden-retriever
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от golden-retriever »

Въча не става ! не е постаянна ... рибата е рядност ! лятото маже към кричим ... там на места се срещат заклещени риби (локви големи 5-6 м диаметар) ... но е опасно ... водата идва рязко и може да те повлече :arrow: :axe:
feniks84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от feniks84 »

golden-retriever написа:Въча не става ! не е постаянна ... рибата е рядност ! лятото маже към кричим ... там на места се срещат заклещени риби (локви големи 5-6 м диаметар) ... но е опасно ... водата идва рязко и може да те повлече :arrow: :axe:

:lol: :smt044
няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”