риболов в Гърция

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
kalotospi
новобранец
новобранец

риболов в Гърция

Мнение от kalotospi »

колеги,
може ли да ми кажете в момента в гръцко къде може да се отиде за риба и каква може да се хване. Това което съм чувал е че се вади местно разрешително. Има ли някакви водоеми които са близко до населено място или хотел.мисля да отида отпуската там и за това питам.предварително благодаря
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: риболов в Гърция

Мнение от Ribarina »

Ако ще ходиш по блатата незнам ама за морето мога да ти кажа.На Тасос красота и риби много сега незнам какво става ама мога да питам.В Александруполис хващат змиьорки и октоподи както и някакви дето не им запомних имената.На Лезбос зърган метровка и евтини квартири.
Това е от мен.
Виж прогноза за времето преди да тръгнеш че мен миналата година ме изненада ураганен вятър и кучи студ
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: риболов в Гърция

Мнение от MITKO70 »

Е май не си уцелил точния момент за Гърция,тв не гледаш ли :wink: Може да се хванат доста риби ,виж форума има много по въпроса,но трябва и да се знае как и къде.Като видиш материялите в форума ,прочетеш ,защото хората са го написали ,няма пак да пишат,ще разбереш ,че точно пред хотел няма как да има река,язовир :DИначе ,сега може да се хванат риби по реките.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”