Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

риболов в Гърция
Модератор: sapuna
риболов в Гърция
колеги,
може ли да ми кажете в момента в гръцко къде може да се отиде за риба и каква може да се хване. Това което съм чувал е че се вади местно разрешително. Има ли някакви водоеми които са близко до населено място или хотел.мисля да отида отпуската там и за това питам.предварително благодаря
може ли да ми кажете в момента в гръцко къде може да се отиде за риба и каква може да се хване. Това което съм чувал е че се вади местно разрешително. Има ли някакви водоеми които са близко до населено място или хотел.мисля да отида отпуската там и за това питам.предварително благодаря
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: риболов в Гърция
Ако ще ходиш по блатата незнам ама за морето мога да ти кажа.На Тасос красота и риби много сега незнам какво става ама мога да питам.В Александруполис хващат змиьорки и октоподи както и някакви дето не им запомних имената.На Лезбос зърган метровка и евтини квартири.
Това е от мен.
Виж прогноза за времето преди да тръгнеш че мен миналата година ме изненада ураганен вятър и кучи студ
Това е от мен.
Виж прогноза за времето преди да тръгнеш че мен миналата година ме изненада ураганен вятър и кучи студ
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: риболов в Гърция
Е май не си уцелил точния момент за Гърция,тв не гледаш ли
Може да се хванат доста риби ,виж форума има много по въпроса,но трябва и да се знае как и къде.Като видиш материялите в форума ,прочетеш ,защото хората са го написали ,няма пак да пишат,ще разбереш ,че точно пред хотел няма как да има река,язовир
Иначе ,сега може да се хванат риби по реките.

Всичко може,но не всеки го можe.