6.04.2006 Раковските Щуки

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Tervel
новобранец
новобранец

6.04.2006 Раковските Щуки

Мнение от Tervel »

Днес бях с един приятел на едно язовирче след Раковски(Пловдивско).След като подминете селото(посока от Пловдив към Раковски) карате около километър два, докато стигнете две табели, на които пише риболов или нещо от сорта.Едната сочи на ляво, а другата надясно.Вие поемате надясно и ще видите едно малко язовирче.Плаща се по 3 лева на човек.Шарана е 2 лв килото, щуката 4 лв килото, а сомът е 6 лв килото.Има още доста чаушан, каракуда, костур.Ние лично хващахме каракуди чаушан и костури и разбира се най-доволен съм от щуката.Хванахме две малки по около 800 гр и една 2200 гр.Щуките излизат на рибка.Най-добре си хванете чаушанче на пинки и пускайте тапите.Удоволствието е невероятно и има наистина големи екземпляри от всичко.Този язовир е бил забранен за риболов 5 години и от 2 работи, така че рибата е имала достатъчно време да се развие.

Снимка на рибата ще кача друг път защото не разполагах с цифров фотоапарат
Най-голямата риба е изпуснатата!
Аватар
kal4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: 6.04.2006 Раковските Щуки

Мнение от kal4ev »

Тервел написа:Днес бях с един приятел на едно язовирче след Раковски(Пловдивско).След като подминете селото(посока от Пловдив към Раковски) карате около километър два, докато стигнете две табели, на които пише риболов или нещо от сорта.Едната сочи на ляво, а другата надясно.Вие поемате надясно и ще видите едно малко язовирче.Плаща се по 3 лева на човек.Шарана е 2 лв килото, щуката 4 лв килото, а сомът е 6 лв килото.Има още доста чаушан, каракуда, костур.Ние лично хващахме каракуди чаушан и костури и разбира се най-доволен съм от щуката.Хванахме две малки по около 800 гр и една 2200 гр.Щуките излизат на рибка.Най-добре си хванете чаушанче на пинки и пускайте тапите.Удоволствието е невероятно и има наистина големи екземпляри от всичко.Този язовир е бил забранен за риболов 5 години и от 2 работи, така че рибата е имала достатъчно време да се развие.

Снимка на рибата ще кача друг път защото не разполагах с цифров фотоапарат

Браво.чудесно е че има такива водоеми.
saksi
фен клуб-скобар

Раковски

Мнение от saksi »

Колега,нали за гр.Раковски става въпрос? И ако обичаш пиши-като излезнеш от Раковски ( в коя посока) щото Раковски сигурно има няколко изхода.
Аватар
sss1
новобранец
новобранец

Мнение от sss1 »

А ШАРАН ИЗЛИЗА ЛИ ИЛИ СИ ХОДИЛ ПРЕДИМНО ЗА ЩУКА?
Аватар
Tervel
новобранец
новобранец

Мнение от Tervel »

Посока Пловдив- Раковски като излезнеш от града по главния път(мисля че си е един централен път) километър -два има две табели.Едната надясно, а другата наляво.Вас ви интересува тази в дясно.Шарана още не е тръгнал, защото водата е малко студена там, но от приятели, които са ходили миналата година чух че излизал добър шаран, като имало и трофейни екземпляри..
Най-голямата риба е изпуснатата!
saksi
фен клуб-скобар

Раковски

Мнение от saksi »

Благодаря!!! В понеделник сигурно ще се пробвам.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”