Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

6.04.2006 Раковските Щуки
6.04.2006 Раковските Щуки
Днес бях с един приятел на едно язовирче след Раковски(Пловдивско).След като подминете селото(посока от Пловдив към Раковски) карате около километър два, докато стигнете две табели, на които пише риболов или нещо от сорта.Едната сочи на ляво, а другата надясно.Вие поемате надясно и ще видите едно малко язовирче.Плаща се по 3 лева на човек.Шарана е 2 лв килото, щуката 4 лв килото, а сомът е 6 лв килото.Има още доста чаушан, каракуда, костур.Ние лично хващахме каракуди чаушан и костури и разбира се най-доволен съм от щуката.Хванахме две малки по около 800 гр и една 2200 гр.Щуките излизат на рибка.Най-добре си хванете чаушанче на пинки и пускайте тапите.Удоволствието е невероятно и има наистина големи екземпляри от всичко.Този язовир е бил забранен за риболов 5 години и от 2 работи, така че рибата е имала достатъчно време да се развие.
Снимка на рибата ще кача друг път защото не разполагах с цифров фотоапарат
Най-голямата риба е изпуснатата!
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
Re: 6.04.2006 Раковските Щуки
Тервел написа:Днес бях с един приятел на едно язовирче след Раковски(Пловдивско).След като подминете селото(посока от Пловдив към Раковски) карате около километър два, докато стигнете две табели, на които пише риболов или нещо от сорта.Едната сочи на ляво, а другата надясно.Вие поемате надясно и ще видите едно малко язовирче.Плаща се по 3 лева на човек.Шарана е 2 лв килото, щуката 4 лв килото, а сомът е 6 лв килото.Има още доста чаушан, каракуда, костур.Ние лично хващахме каракуди чаушан и костури и разбира се най-доволен съм от щуката.Хванахме две малки по около 800 гр и една 2200 гр.Щуките излизат на рибка.Най-добре си хванете чаушанче на пинки и пускайте тапите.Удоволствието е невероятно и има наистина големи екземпляри от всичко.Този язовир е бил забранен за риболов 5 години и от 2 работи, така че рибата е имала достатъчно време да се развие.
Браво.чудесно е че има такива водоеми.
Посока Пловдив- Раковски като излезнеш от града по главния път(мисля че си е един централен път) километър -два има две табели.Едната надясно, а другата наляво.Вас ви интересува тази в дясно.Шарана още не е тръгнал, защото водата е малко студена там, но от приятели, които са ходили миналата година чух че излизал добър шаран, като имало и трофейни екземпляри..
Най-голямата риба е изпуснатата!