Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ПОМОГНЕТЕ МИ МАЛКО
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ПОМОГНЕТЕ МИ МАЛКО
Айде някой да ми обясни как стават нещата с пращането на стоки с Еконт за сметка на получателя моля
Смятам да пусна някой неща за продаване а нямам никаква идея как става чалъма с изпращането и получаването на парите.
Благодаря много
Смятам да пусна някой неща за продаване а нямам никаква идея как става чалъма с изпращането и получаването на парите.
Благодаря много
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: ПОМОГНЕТЕ МИ МАЛКО
коповачат който ще купи от тебе.....ще ти каже 3те си имена и офиса в които иска да ги получи(адреса на офиса) и града
ти отиваш казваш до кой град и адреса на офиса и името на полочотелят и готово
на другият ден отиваш и зи вдимаш мангизите
ти отиваш казваш до кой град и адреса на офиса и името на полочотелят и готово

И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
и на браконерите.........да го ЕВА
-
- разбира нещата
И телефона ,на другия ден получателя взема пратката ,плаща а на следващия ти отиваш да си получиш парите 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
Като си поръчаш куриер или отидеш в техен офис казваш че пратката е за сметка на получателя и е с наложен платеж,даваш име , адрес и телефон на получател и твоят за връзка .Но не се притеснявай те ще те упътят за всичко. 

Ако питаш мен,не се занимавай с Еконт и се пази от тях.Мошеници.Изпратих от Пловдив до Варна уж на купувач,но изведнъж се оказа,че го няма тоя купувач и като поразпитах се оказа,че това е подставено лице,с цел после да платя транспорта.Е,платих .Сега е твой ред.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Благодаря много дано да не съм поредният измамен както колегата,но ще се възползвам от услугите на все някоя фирма за куриерски услуги.
Попитах за ЕКОНТ защото всички тук я използвате.
Попитах за ЕКОНТ защото всички тук я използвате.
- krokibg
- учете се от него
Градски,те ли ти намериха куповача бреlz1igr написа:Ако питаш мен,не се занимавай с Еконт и се пази от тях.Мошеници.Изпратих от Пловдив до Варна уж на купувач,но изведнъж се оказа,че го няма тоя купувач и като поразпитах се оказа,че това е подставено лице,с цел после да платя транспорта.Е,платих .Сега е твой ред.

Голям майтап,направо студио Х

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- научил се да хвърля
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Градски,те ли ти намериха куповача бреlz1igr написа:Ако питаш мен,не се занимавай с Еконт и се пази от тях.Мошеници.Изпратих от Пловдив до Варна уж на купувач,но изведнъж се оказа,че го няма тоя купувач и като поразпитах се оказа,че това е подставено лице,с цел после да платя транспорта.Е,платих .Сега е твой ред.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как те накараха да пратиш стока на човек дето несъществува
![]()
![]()
![]()
![]()
Голям майтап,направо студио Х![]()
![]()
![]()

-
- вече хвърля и на тежко
Не вярвам фирма с репутация да си позволи да направи такова нещо,по скоро си попаднал на недобросъвестен купувач.Досега съм нямал проблем с тях и всичко е коректно най-много ми харесва че те известяват с SMS кога ще получиш пратката и колко точно дължиш.
Само не си поръчвай яйца по куриерска фирма, че току виж си получил пиленца

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
Аз ползвам Интерлогистика. Вземат от адрес и доставят на адрес.Не съм ползвал опция отвори и виж,но предполагам(на база конкуренция), че имат.Страхотно бързи и невероятно коректни(поне аз никога не съм имал проблем)
- dedeff
- разбира нещата
Пиленца нямам как да стане да дочака,тъй като куриерите деъстват с пратките във време,днес пращаш,утре получаваш,но някой омлет със сигурност мое да се дочака.veso72 написа:Само не си поръчвай яйца по куриерска фирма, че току виж си получил пиленца![]()
![]()
![]()
Без жени можем,без риболов не можем!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
И затова при теб майка ти върши всичко това!kasabov_le написа:коповачат който ще купи от тебе.....ще ти каже 3те си имена и офиса в които иска да ги получи(адреса на офиса) и града
ти отиваш казваш до кой град и адреса на офиса и името на полочотелят и готово![]()