Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

JAXON AMADO AXL
Модератор: sapuna
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
JAXON AMADO AXL
Някой ползвал ли е такава макара http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2477. Един приятел е решил да си вземе 3 броя и му обещах да поразпитам тук-там 

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: JAXON AMADO AXL
Абе колега Касабов , кой те пита за Evox , не можеш ли да четеш.
Човека пита за конкретен модел и нека който има наблюдения да му помогне, всичко друго е ......
Крайно време е този и други форуми наистина да се превърнат в място в което да се споделя опит , наблюдения , впечатления и когато колега попита за нещо да му отговорим на питането , а не да се започва едно безумно хвалене или плюене на отделни марки , САМО ЗА СПОРТА И ДА СИ ПОЧЕШИМ ЕГОТО .
Човека пита за конкретен модел и нека който има наблюдения да му помогне, всичко друго е ......
Крайно време е този и други форуми наистина да се превърнат в място в което да се споделя опит , наблюдения , впечатления и когато колега попита за нещо да му отговорим на питането , а не да се започва едно безумно хвалене или плюене на отделни марки , САМО ЗА СПОРТА И ДА СИ ПОЧЕШИМ ЕГОТО .
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
http://www.vidrax-fishing.com
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Колегата Видракс е прав във случая. Темата е с конкретно питане, а не с молба препоръчайте ми.
Въпросния модел не ми е познат, но като цяло имам само добри впечатления от макарите на Jaxon, както от това което съм имал с тази марка и от това, което приятели и познати имат. Наблюдението ми е, че дори и най-евтините им модели са доста добри и качествени. А за конкретната макара за която пита колегата мисля, че за тази цена е много добър избор, съдейки по описанието й.
Въпросния модел не ми е познат, но като цяло имам само добри впечатления от макарите на Jaxon, както от това което съм имал с тази марка и от това, което приятели и познати имат. Наблюдението ми е, че дори и най-евтините им модели са доста добри и качествени. А за конкретната макара за която пита колегата мисля, че за тази цена е много добър избор, съдейки по описанието й.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Благодаря на отзовалите се колеги и специални благодарности на Vidrax за подробната информация
P.S. Колега Касабов, стига си предлагал тия макари наляво и надясно, че гледм и в други теми си ги анонсирал!!

P.S. Колега Касабов, стига си предлагал тия макари наляво и надясно, че гледм и в други теми си ги анонсирал!!
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.