JAXON AMADO AXL

Модератор: sapuna

Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

JAXON AMADO AXL

Мнение от bachoivo »

Някой ползвал ли е такава макара http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2477. Един приятел е решил да си вземе 3 броя и му обещах да поразпитам тук-там :)
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
kasabov_le
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: JAXON AMADO AXL

Мнение от kasabov_le »

evox pride :)
И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

Абе колега Касабов , кой те пита за Evox , не можеш ли да четеш.
Човека пита за конкретен модел и нека който има наблюдения да му помогне, всичко друго е ......
Крайно време е този и други форуми наистина да се превърнат в място в което да се споделя опит , наблюдения , впечатления и когато колега попита за нещо да му отговорим на питането , а не да се започва едно безумно хвалене или плюене на отделни марки , САМО ЗА СПОРТА И ДА СИ ПОЧЕШИМ ЕГОТО .
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Колегата Видракс е прав във случая. Темата е с конкретно питане, а не с молба препоръчайте ми.
Въпросния модел не ми е познат, но като цяло имам само добри впечатления от макарите на Jaxon, както от това което съм имал с тази марка и от това, което приятели и познати имат. Наблюдението ми е, че дори и най-евтините им модели са доста добри и качествени. А за конкретната макара за която пита колегата мисля, че за тази цена е много добър избор, съдейки по описанието й.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Благодаря на отзовалите се колеги и специални благодарности на Vidrax за подробната информация :D

P.S. Колега Касабов, стига си предлагал тия макари наляво и надясно, че гледм и в други теми си ги анонсирал!!
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”