Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Въдица
Модератор: sapuna
Въдица
Добър вечер колеги,бащами има рожден ден другата събота и се чудя каква въдица да му подаря.Той най вече е плувкар ходи в близките язовири и реки (Янтра).Въдицата да е около 90-100 лева с макарата 

-
- разбира нещата
Re: Въдица
Според мен е най - удачно да отидеш в някой рибарски магазин и да подбереш една добра въдица и макара които да си паснат добре за реката . Чиста работа едно болонезе с някоя лекичка макара . Това е лично мнение нека да се изкажат и по вишшите колеги от мен 

-
- кандидат преподавател
Добре де, а защо не му кажеш: Бе тате, искам за тези пари да ти купя еди какво си. И идете в някой магазин, и той да си избере. Дали ще е само пръчка , или само макара, или и двете , в края на краищата той ще лови с подаръка. Мисля че това е най- рационалното решение. Поне аз така бих постъпил.
Върл Shimano фен!
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Това е най-правилното!
simo72 написа:Добре де, а защо не му кажеш: Бе тате, искам за тези пари да ти купя еди какво си. И идете в някой магазин, и той да си избере. Дали ще е само пръчка , или само макара, или и двете , в края на краищата той ще лови с подаръка. Мисля че това е най- рационалното решение. Поне аз така бих постъпил.
Наслука!
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега, ти щом си от Д.град иди в Събота на пазара и на този адрес отиди и харесай нещо. АДРЕС: Търговски обект: Димитровград, Общински пазари, Неделен пазар, сектор В 59 за 100лв. можеш да купиш 4 болонезета и 1 макара. Успех с покупките за Р.Д
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Незнам колега ама не съм от димитровград 

Щом е плувкар и лови по Янтра ,предполагам със стационарни плувки,взимаш му една болонеза на 5 метра,Ню Хънтър.За останалите 40-50 лв. може да вземеш някое що-годе читаво макаре размер 2500 и баща ти ще бъде приятно изненадан.
TICA FAN
Според мен,върви с бащати в някой рибарски магазин и той да си избере,защото на теб може да ти хареса и пасне тая сопа,а на него не.Това е мое мнение и успех в покупките
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Я вземи и ми се обади в следващите дни и да обурудваме татко ти,и за теб да остане,па да сте доволни и двамата!t1nter написа:Незнам колега ама не съм от димитровград

Sapune късно писа вече подаръка е купен 

-
- разбира нещата
Въдицата е http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... anguage=bg а макарата е http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=464
.Може да си кажете мнението 

Перфектен избор! Да му подариш и едно ваглерче ,че комплекта да бъде изцяло английски!

TICA FAN
Поне как съм зел мач да си вървят комплект.
/чуствайте се поканени да коментирате въдицата.