шаранджийски въдици-най доброто

Модератор: sapuna

charana
научил се да хвърля
научил се да хвърля

шаранджийски въдици-най доброто

Мнение от charana »

пичове кои според вас са най добрите шаранджиийски въдици.посочвам два от моите фаворити CENTURY FMJиDAIWA AKN.Притежавам даивата и с нея мога да кажа се постигат невероятни дистанции daiwa akn 3,75lb 3.90
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: шаранджийски въдици-най доброто

Мнение от DrAkoN »

Сенчъри ти дават поименна доживотна гаранция. Смятам че този факт е достатъчно красноречив. А и най добрата карбонова бланка в света пак е на Сенчъри. Фирмата произвежда карбоновите части за самолетите така че сам си направи извода :D
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

DrAkoN написа:Сенчъри ти дават поименна доживотна гаранция. Смятам че този факт е достатъчно красноречив. А и най добрата карбонова бланка в света пак е на Сенчъри. Фирмата произвежда карбоновите части за самолетите така че сам си направи извода :D
Марто,има и други фирми дето правят детайли за самолети ,но не произвеждат пръчки.За мен най-добрата въдица е тази ,която можеш да си купиш.Винаг има и по-най...И да ти прави кеф да си вадиш рибите.
Изображение
Където качеството е от значение!
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

Tака е Дидо :) Но между Дайвата и Сенчърито за мен всичко е ясно :) Сенчъри :)
charana
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от charana »

DrAkoN написа:Tака е Дидо :) Но между Дайвата и Сенчърито за мен всичко е ясно :) Сенчъри :)
колега двата модела които споменавам са топ моделите на двете фирми.много е общо да сравняваме само марките.иначе като цяло съм съгласен с тебе.но все пак ако имаш някаде възможност да тестваш AKN на дайва ще разбереш за какво става въпрос
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

charana написа:
DrAkoN написа:Tака е Дидо :) Но между Дайвата и Сенчърито за мен всичко е ясно :) Сенчъри :)
колега двата модела които споменавам са топ моделите на двете фирми.много е общо да сравняваме само марките.иначе като цяло съм съгласен с тебе.но все пак ако имаш някаде възможност да тестваш AKN на дайва ще разбереш за какво става въпрос
Ами аз тогава немога да разбера защо изипщо си я пуснал тази тема като си противоречиш сам и хората ти казват техния избор а ти се мъчиш даги оспориш.Нищо лочно ама си е така и наи доброто е Шимано за всичко поне за мен но там само богаташи могат да си позволят такива такъми все пак наи новата им макара струва 1800 лева с 11 или 12 лагера които и аз се чудя зако са им толкова мн ама за какво говорим :)
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно :)
charana
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от charana »

svincyyy написа:
charana написа:
Ами аз тогава немога да разбера защо изипщо си я пуснал тази тема като си противоречиш сам и хората ти казват техния избор а ти се мъчиш даги оспориш.Нищо лочно ама си е така и наи доброто е Шимано за всичко поне за мен но там само богаташи могат да си позволят такива такъми все пак наи новата им макара струва 1800 лева с 11 или 12 лагера които и аз се чудя зако са им толкова мн ама за какво говорим :)
не разбирам каде си противореча.пък и във форума все пак има и богаташи темата е точно за тях.иначе SHIMANO също имат страхотни модели пръчки но аз не съм запознат с тях
charana
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от charana »

ако някой има наблюдения от топ моделите на SPORTEX и GREYS моля да ги сподели с нас
калоян митев
новобранец
новобранец

Мнение от калоян митев »

Аз ползвам два комплекта Спортех(6броя) 3.5лб,2.5лб,прекрасна изработка,много здрави и много кеф при ваденето на рибата.
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

стига с тва шимано че има поне 5-6 фирми по добри от тех-специално за пръчки де :wink: :!:
nasko_merlina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_merlina »

За шимано макари съм съгласен, но за пръчки има много по-добри от тях
charana
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от charana »

nasko_merlina написа:За шимано макари съм съгласен, но за пръчки има много по-добри от тях
SCIMANO TRIBAL EXTREME това е топ модела на тази марка .нямам лични намблядения но съм сигурен че е на супер ниво
vasko943
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasko943 »

Ега ти безмислената тема. Май някой иска да си го мери с другите :shock:
fox77
новобранец
новобранец

Мнение от fox77 »

Немога да кажа кои са най-добри защото пърбо трябва да ги ползвам всички за да ги съпоставя но аз си ловя с FOX и сам много доволен от тя и мисля че тяхните продукти са едни от най-добрите
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

charana написа:
svincyyy написа:
charana написа:
не разбирам каде си противореча.пък и във форума все пак има и богаташи темата е точно за тях.иначе SHIMANO също имат страхотни модели пръчки но аз не съм запознат с тях
Аз тогава ще бягам от тая тема,защото съм бедно момче и ловя с "дряновици".....
Изображение
Където качеството е от значение!
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”