търново???

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

търново???

Мнение от sashito »

колеги кажете ми каде да отида за риба около велико търново?миналата неделя ходих с о6те 3ма приятели на куцина на корекцията и хванахме об6то 7штуки по около 700грама за циал ден но ми се ходи някаде за каракуда,има едно язовир4е като излезе6 от търново по посока шереметя от диасно на пътя,ниакои ако знае нешто за него да пише, само 4е мислиа 4е е 4астен,аибе колеги наслука!!!
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Здрасти. Този язовир за който споменаваш посока с. Шереметя е частен. Последно ходих на него есента и нищо не хванах но един дедо до мене бая ги дърпаше. Доколкото знам е зарибяван 2002 година но нищо повече. Миналата година се плащаше само рибата шаран 3 лв а каракудата незнам колко май и тя 3лв. Тая събота некаде на неплатено като почне забраната ако дават да се лови на него може да направим един съвместен излет.

Поздрави и наслука!!! :wink:
Аватар
Chea7_2_w1n
новобранец
новобранец

Мнение от Chea7_2_w1n »

оффф и аз лятната ваканция сам цялата в В.Търново и нз каде да отида на риба !
Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

за риба

Мнение от sashito »

колеги кажете някое местенце на което мога да направя прили4ен улов,около търново,дори да е арендаторски водоема,наслука!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”