Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Отново мрежи на яз Искър
Модератор: bobopeli
Отново мрежи на яз Искър
Здравеите колеги за съжаление ИАРА не желае да спре (хората) с мрежите и повече от час ИЗГУБИХ И ДНЕСКА да ПУСКАМ ОЦЕЛЯЛАТА РИБА и ДА НАРЕЖА МРЕЖАТА НА ПАРЧЕТА.Да не говориме че се знаят и хората БЕЗ ДА ОБИКАЛЯМ МНОГО ВИДЯХ КЪДЕ ВАДЯТ ТУТРАКАНКАТА в дясно от Шипоченския залив.Имаше в мрежата около 40кг риба НО ТОЯ ПЪТ САМО ПЛАТИКА И КАРАКУДА мрежата беше с много голямо око и за да не се хване хищник значи че чуствително е намалял.Предполагам че това е ЗАНАЯТ на няколко групи част от които са пазачи на вилите ЕЛЕМЕНТАРНО Е ДА БЪДАТ СПРЯНИ от ОХРАНЯВАЩИТЕ -ИАРА но за да не го прават ЗНАЧИ ИМА ПОВОД.Сигурен съм че КОНФИСКУВАТ ЛИ СЕ НЯКОЛКО ЛОДКИ и направят ли се СОЛЕНИ АКТОВЕ нещата ще си доидат на място но ..........За сега ще им върша работата НА ДОБРА ВОЛЯ докато не се стигне до САМООПРАВСТВО а ще доиде и тоя момент защото РЕДОВНО ГИ ЛЕКУВАМ . Качвам няколко снимки в галерията ще помола някои колега да ги качи в темата че не мога да се оправа МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
-
- разбира нещата
Re: Отново мрежи на яз Искър

Писна ми от уредици в скъпата ни татковина

Има една народна мъдрост, която се е доказвала не веднъж:
"Който гроб копае други му сам пада в него!"
Последно промяна от creativ на Пет Фев 19, 2010 9:05 pm, променено общо 1 път.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
МЕРСИ колегаcreativ написа:
Писна ми от уредици в скъпата ни татковина
-
- ще става разбирач
Незнам защо обикновените хора знаят за тая тутраканка или както я наричат а ТИЯ БЕЗХАБЕРНИЦИ ОТГОВАРЯЩИ ЗА ОПАЗВАНЕТО НА АКВАКУЛТУРИТЕ НЕ ВЗИМАТ НИКАКВИ АМА НИКАКВИ МЕРКИ

Браво. Ако всеки от нас извади по една бракониерска мрежа, спукана им е работата !
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Браво колега.Да имаше повече хора като теб,които да действат а не само да говорят.Ако имаш нужда от помощ аз съм насреща.
-
- и господ не е толокова добър
Много добре, само се пази, че за бела да не дойдат тогава от ИАРА и да кажат, че мрежата е твоята.Те са опасни 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Колега ПОЗНАВАМ ГИ а и не вярвам НЯКОИ ДА СИ ПРАВИ МРЕЖАТА НА ПАРЧЕТА .Преди им давах НАРЯЗАНА МРЕЖА но вече не си права труда да им се обаждам ЗАЩОТО ИМ ЗНАМ РЕАКЦИЯТА и се СЪМНЯВАМ В ПРОДЪЛЖЕНИЕТОsnegk написа:Много добре, само се пази, че за бела да не дойдат тогава от ИАРА и да кажат, че мрежата е твоята.Те са опасни

- krokibg
- учете се от него
Само така майна,ще излезеш серьозен пич.Аз в началото помислих че си някакъв пичлигар,дато се бъзика с нас за двигателитеtoyo1 написа:Колега ПОЗНАВАМ ГИ а и не вярвам НЯКОИ ДА СИ ПРАВИ МРЕЖАТА НА ПАРЧЕТА .Преди им давах НАРЯЗАНА МРЕЖА но вече не си права труда да им се обаждам ЗАЩОТО ИМ ЗНАМ РЕАКЦИЯТА и се СЪМНЯВАМ В ПРОДЪЛЖЕНИЕТОsnegk написа:Много добре, само се пази, че за бела да не дойдат тогава от ИАРА и да кажат, че мрежата е твоята.Те са опасни

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Д...................ба и простаците, обират хубавите риби, а ни да ловиме джапанки, маратонки, ботилки, защото само това остана там.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- вече хвърля и на тежко
Браво колега.Само това ще ги излекува.Имам вила наблизо,имам и остри ножчета,ако искаш пиши на ЛС и можем да ги полекуваме заедно...
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много добра работа. И през деня ли си ги остават вече бе, тия май се чустват недосегаеми.
Запиши си мопя тел. дано не се налага но ако се наложи някой път звънкай да помагаме, че те тия са си еб . ли мамата. 0888-50-94-57 Още един път много добра работа. БРАВО

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Колеги мисля че за сега
имам ресурс да се оправям с ПРОФИ МРЕЖАРИТЕ
но НЯКЪДЕ НЕЩО АКО ПРЕДПРИЕМАТЕ МЕ БРОИТЕ на 100% идвам.Преди имаше една тема за Пясъчник и МЕСАРИТЕ с ЛОДКИТЕ (не всички с лодки са такива) .Успех на всички