Отново мрежи на яз Искър

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

toyo1

Отново мрежи на яз Искър

Мнение от toyo1 »

Здравеите колеги за съжаление ИАРА не желае да спре (хората) с мрежите и повече от час ИЗГУБИХ И ДНЕСКА да ПУСКАМ ОЦЕЛЯЛАТА РИБА и ДА НАРЕЖА МРЕЖАТА НА ПАРЧЕТА.Да не говориме че се знаят и хората БЕЗ ДА ОБИКАЛЯМ МНОГО ВИДЯХ КЪДЕ ВАДЯТ ТУТРАКАНКАТА в дясно от Шипоченския залив.Имаше в мрежата около 40кг риба НО ТОЯ ПЪТ САМО ПЛАТИКА И КАРАКУДА мрежата беше с много голямо око и за да не се хване хищник значи че чуствително е намалял.Предполагам че това е ЗАНАЯТ на няколко групи част от които са пазачи на вилите ЕЛЕМЕНТАРНО Е ДА БЪДАТ СПРЯНИ от ОХРАНЯВАЩИТЕ -ИАРА но за да не го прават ЗНАЧИ ИМА ПОВОД.Сигурен съм че КОНФИСКУВАТ ЛИ СЕ НЯКОЛКО ЛОДКИ и направят ли се СОЛЕНИ АКТОВЕ нещата ще си доидат на място но ..........За сега ще им върша работата НА ДОБРА ВОЛЯ докато не се стигне до САМООПРАВСТВО а ще доиде и тоя момент защото РЕДОВНО ГИ ЛЕКУВАМ . Качвам няколко снимки в галерията ще помола някои колега да ги качи в темата че не мога да се оправа МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
creativ
разбира нещата
разбира нещата

Re: Отново мрежи на яз Искър

Мнение от creativ »

Изображение
Изображение
Изображение
Писна ми от уредици в скъпата ни татковина :(

Има една народна мъдрост, която се е доказвала не веднъж:
"Който гроб копае други му сам пада в него!"
Последно промяна от creativ на Пет Фев 19, 2010 9:05 pm, променено общо 1 път.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
toyo1

Мнение от toyo1 »

creativ написа:Изображение
Изображение
Изображение
Писна ми от уредици в скъпата ни татковина :(
МЕРСИ колега
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Незнам защо обикновените хора знаят за тая тутраканка или както я наричат а ТИЯ БЕЗХАБЕРНИЦИ ОТГОВАРЯЩИ ЗА ОПАЗВАНЕТО НА АКВАКУЛТУРИТЕ НЕ ВЗИМАТ НИКАКВИ АМА НИКАКВИ МЕРКИ
zoom_l
новобранец
новобранец

Мнение от zoom_l »

:finga: за бракониерите :axe: и браво на колегата
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Браво. Ако всеки от нас извади по една бракониерска мрежа, спукана им е работата !
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
krasi557
новобранец
новобранец

Мнение от krasi557 »

Браво колега.Да имаше повече хора като теб,които да действат а не само да говорят.Ако имаш нужда от помощ аз съм насреща.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Много добре, само се пази, че за бела да не дойдат тогава от ИАРА и да кажат, че мрежата е твоята.Те са опасни :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
toyo1

Мнение от toyo1 »

snegk написа:Много добре, само се пази, че за бела да не дойдат тогава от ИАРА и да кажат, че мрежата е твоята.Те са опасни :drinkers:
Колега ПОЗНАВАМ ГИ а и не вярвам НЯКОИ ДА СИ ПРАВИ МРЕЖАТА НА ПАРЧЕТА .Преди им давах НАРЯЗАНА МРЕЖА но вече не си права труда да им се обаждам ЗАЩОТО ИМ ЗНАМ РЕАКЦИЯТА и се СЪМНЯВАМ В ПРОДЪЛЖЕНИЕТО :wink:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

toyo1 написа:
snegk написа:Много добре, само се пази, че за бела да не дойдат тогава от ИАРА и да кажат, че мрежата е твоята.Те са опасни :drinkers:
Колега ПОЗНАВАМ ГИ а и не вярвам НЯКОИ ДА СИ ПРАВИ МРЕЖАТА НА ПАРЧЕТА .Преди им давах НАРЯЗАНА МРЕЖА но вече не си права труда да им се обаждам ЗАЩОТО ИМ ЗНАМ РЕАКЦИЯТА и се СЪМНЯВАМ В ПРОДЪЛЖЕНИЕТО :wink:
Само така майна,ще излезеш серьозен пич.Аз в началото помислих че си някакъв пичлигар,дато се бъзика с нас за двигателите :lol: Само така,лечение до дупка и ако има проблеми,викаи да палим колите :smt023 :smt023 :smt023 :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

Д...................ба и простаците, обират хубавите риби, а ни да ловиме джапанки, маратонки, ботилки, защото само това остана там.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Стефан Добрев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Стефан Добрев »

Браво колега.Само това ще ги излекува.Имам вила наблизо,имам и остри ножчета,ако искаш пиши на ЛС и можем да ги полекуваме заедно...
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Много добра работа. И през деня ли си ги остават вече бе, тия май се чустват недосегаеми. :axe: Запиши си мопя тел. дано не се налага но ако се наложи някой път звънкай да помагаме, че те тия са си еб . ли мамата. 0888-50-94-57 Още един път много добра работа. БРАВО
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

:prayer: :prayer: :prayer: РЕСПЕКТ за постъпката, колега!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
toyo1

Мнение от toyo1 »

Колеги мисля че за сега :wink: имам ресурс да се оправям с ПРОФИ МРЕЖАРИТЕ :axe: но НЯКЪДЕ НЕЩО АКО ПРЕДПРИЕМАТЕ МЕ БРОИТЕ на 100% идвам.Преди имаше една тема за Пясъчник и МЕСАРИТЕ с ЛОДКИТЕ (не всички с лодки са такива) .Успех на всички
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”