Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Разходка
-
- сериозен играч
Разходка
В събота и аз реших да се разходя защото за риболов не ставаше реката. Ето и малко снимки.

В снега имаше някакви следи от животно, но не знам какво точно.

Реката влачеше какво ли не.Подобни трупи плаваха като кораби доста често по реката.

Последното дърво както плаваша се заклещи на пряко на раката между други две дървета.

Имаше някаква дупка в скалата която завиваше на дясно, но не знам дали продължава на вътр доста.

Тоз красавец го изкъпах няколко пъти, колкото да се каже, че съм открил сезона. Не, че се надявах да хвана нещо.

Не липсваха и бракониери.Събираха всичко, което влезне в мрежата. Пибетата не бяха по големи от 10см.

А този току що тръгваше да лови с подобен кеп.

В снега имаше някакви следи от животно, но не знам какво точно.

Реката влачеше какво ли не.Подобни трупи плаваха като кораби доста често по реката.

Последното дърво както плаваша се заклещи на пряко на раката между други две дървета.

Имаше някаква дупка в скалата която завиваше на дясно, но не знам дали продължава на вътр доста.

Тоз красавец го изкъпах няколко пъти, колкото да се каже, че съм открил сезона. Не, че се надявах да хвана нещо.

Не липсваха и бракониери.Събираха всичко, което влезне в мрежата. Пибетата не бяха по големи от 10см.

А този току що тръгваше да лови с подобен кеп.

- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Разходка

Прилича на мечешка лапа, страхотно репортажче

Който го може, си го може!
- slayder
- ще става разбирач
Еййй не се наядоха тия нещастници
Иначе интиресна разходка и репортаж 

Дава ли? И дава и взема.
- stoil kolev
- научил се да хвърля
и на мен ми се струват мечешки следи
като гледам пейзажа наоколо.дано да ги срещне тези със кеповете та да не повторят вече 

Преди да се надсмееш над другия, помисли за себе си.
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нали се чудиш от какво е дирята. Зповядай:

Можеш да сравниш

Можеш да сравниш

-
- новобранец
Вярно прилича на лапа на мечок, ама защо има 6 пръста? И не е особено дълбока, а снегът е мокър. Спрямо околните стъпки е кажи-речи на една дълбочина, а мечокът е доста по-тежък от човек. Да, лапата разпределя тежестта много по-равномерно от подметката, няма ръбове най-малкото, и по тази логика по-голяма тежест ще легне доста по-плавно на снега, но все пак... Не прилича и да е стар отпечатък, твърде ясен е, не се е деформирал от топенето на снега на слънцето. Не казвам, че е фалшификат, може примерно добичето да е минало на твърд сняг с голяма товароносимост през нощта. Но тогава следата не би трябвало да е само една, освен ако снежното петно не е само метър на метър. Но шестте пръстта ме озадачават най-много. От друга страна, не ми се е случвало да се здрависвам с мечка, че да й броя пръстите и да й гледам маникюра...
Изкушава ме една мисъл - таз лапа е на звяр, който е влязъл в дирите на бракониерите и тия дни ще им завре кеповете в... темната дупка!
Изкушава ме една мисъл - таз лапа е на звяр, който е влязъл в дирите на бракониерите и тия дни ще им завре кеповете в... темната дупка!

-
- сериозен играч
Stivi написа:
Прилича на мечешка лапа, страхотно репортажче, само тия гадове бракониерите да имаше кой да ги излови

Много добър репортаж!

- snejeco
- новобранец
- Обратна връзка:
Страхотно репортажче , БРАВО. Тия гладните красавци дано са се нахранили добре , че като минем другата седмица от там с дружината да ги няма , че голяма "риба" ще хванат.... 

-
- кандидат преподавател
Чудесен репортаж !!! Мамка им и мръсните бракониери , не се наядоха, гадовете му с гадове !!! 

Върл Shimano фен!
Ах, дано следите са от някоя пригладняла мечка и другия път да се озъби на някой такъв браконер, та да збрави за риба и прочие

-
- фен клуб-скобар
много е възможно стъпките да са на некое старо видре
!!!аз лично там виждам редовно видри
поздрави за репортажа точно се канех и аз да се разходя до там ама много кал дае.....

поздрави за репортажа точно се канех и аз да се разходя до там ама много кал дае.....
-
- разбира нещата
"Куче с шест пръста – най-рядката порода в света"
Ама може и мечка да е...

- tiktak
- ще става разбирач
Задната лапа е стъпила в стъпката на предната, от там и шесте пръста - малко са се разминали.