Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Два Акта за 3200лв на яз.Искър!!!
Модератор: bobopeli
- juliano_84
- фен клуб-скобар
Два Акта за 3200лв на яз.Искър!!!
След днешния излет на един колега от Fishing-Mania-та той е качил снимки там,
но помоли ако някой му се занимава да ги сложим и тук и да покажем на бракониерите,
че мрежите им нямат място в язовирите ни.
Ето и разказа от него ....
0887213889/0887 213838 - иара София,
0887213813-Перник,
0886735416-за р.Струма в района на Бобошево и Невестино
0887212525-Благоевград,
0887213876-София област
Звънкайте и не ги жалете
Нека всички се обединим срещу тези гадове

но помоли ако някой му се занимава да ги сложим и тук и да покажем на бракониерите,
че мрежите им нямат място в язовирите ни.
Ето и разказа от него ....
Ето и телефоните който имам на районите в които риболовствамСутринта обаче още по тъмно ме посрещна вече познатия ми служител на ИАРА и ми сподели че тези от които всички се оплаквахме са успяли да ги изловят баш как си трябва.
Немога да разкривам подробности кое как е станало и е довело до залавянето им. Само искам да споделя на всички мераклии да пускат мрежи на яз.Искър и околните язовири около София че тая няма да я бъде повече. Днес шефа на ИАРА София ми каза, "Нека пуснат ние пак ще сме там и ще ги хванем"
Сега за 30 кг костур и уклей пичовете от Щърклеа ще заплатят два акта на обща стойност 3200 лв .
Честито да им е !
0887213889/0887 213838 - иара София,
0887213813-Перник,
0886735416-за р.Струма в района на Бобошево и Невестино
0887212525-Благоевград,
0887213876-София област
Звънкайте и не ги жалете

Нека всички се обединим срещу тези гадове

- emo vasilev
- сериозен играч
Re: Два Акта за 3200лв на яз.Искър!!!
Красота !Дано по-често да пускат такива новини от ИАРА !
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако всички бракониери си " плащат " рибата по тия цени / около 110 лв. за килограм / , ще повярвам , че живеем в друга държава !
И в ИАРА работят хора, при това невисоко платени !
Да си помагаме взаимно..........
И в ИАРА работят хора, при това невисоко платени !
Да си помагаме взаимно..........
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- вече хвърля и на тежко
Ей това ми е много кеф да видя... Почти толкова ,колкото успешни излети и пуснати риби.
Браво,започвам да се обнадеждавам,че може да се оправят нещата.През последните години успяха доста да го поопоскат язовира.
-
- разбира нещата
: )
Ей това може да зарадва учичките на хората
Сега тези 30 кг. като си плтят по 100 лв. за килограм ще има за тези от ИАРА и за зарибяване

Сега тези 30 кг. като си плтят по 100 лв. за килограм ще има за тези от ИАРА и за зарибяване

-
- ще става разбирач
Ха дано е така!!!!! Браво! Напълни ми душата!Де да можеше и на Кърджали да минат.... Те на този шеф на ИАРА съм му казал кой къде на язовира си хвърля мрежите и пак нищо не прави... Стана от лошо по- лошо. Мишо царя скоро се е хвалил , че е извадил 300 кг скобар на едно вадене на мрежи.... А аз и един скобар не съм уловил от година. Язовира вече не е същия.
Христо - наслука на всички
Ей дано все повече такива удари. Иска ми се закон за затвор за бракониерство. Унизително е да гледаш как крадът от теб и от приридата.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз вече почвам да се чудя, какво я правят тази риба !besttop написа:Ха дано е така!!!!! Браво! Напълни ми душата!Де да можеше и на Кърджали да минат.... Те на този шеф на ИАРА съм му казал кой къде на язовира си хвърля мрежите и пак нищо не прави... Стана от лошо по- лошо. Мишо царя скоро се е хвалил , че е извадил 300 кг скобар на едно вадене на мрежи.... А аз и един скобар не съм уловил от година. Язовира вече не е същия.
Стотици тонове шаран,каракуда,кефал,и т.н. и т. н.
Голяма част от нея се реализира в магазини, заведения и прочие .
Ама досега скобар не съм виждал в магазин или заведение, за пазарите не знам, не ги обикалям.
Та се питам , този миШко какво го прави.....

Сигурно се храни с риба по 18 дни в седмицата

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- fish slavi
- разбира нещата
Днес докато си подновявах билета за риболов в ИАРА се коментираше че от дни са ги дебнали
Явно това е начина-да дойде ред и на операция МРЕЖАРИТЕ
Явно това е начина-да дойде ред и на операция МРЕЖАРИТЕ
-
- ще става разбирач
Не колега, продава я. Не съм сигурен дали ги е уловил тези 300 кг. Затова пък съм ходил из магазините на гр. София и там е имало табели за сом от яз. Кърджали, шаран отсъщто място, толстолоб от него....Зная за поне 2 - 3 човека които са работили за него и са снабдявали Пловдив и София. Въпреки това никой не му пречи и продължава да го прави...
Христо - наслука на всички
-
- научил се да хвърля
Страхотна новина
. Дано вече започнат да си вършат работата от ИАРА.Това не може да продължава повече. Не знам как им плащат на хората от агенцията , но ако получават като бонус 40-50 % от стойността на акта , ще са доста по усърдни.

Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.
-
- вече хвърля и на тежко
Тази риба я продават по 2 лева за килограм.Аз съм виждал в гр.Съединение и околните села спира една кола и каквото има вътре си харесваш.И това е риба която се вади от яз.Пясъчник.За първите сваеили има избор за последните само каракуда.И най-лошото е че хората им се радват защото било криза,пак виждашли тези хубави хора продават евтина риба.И всичко става за около 15-20 минути.

- krokibg
- учете се от него
Много са 40-50%,по максимум 10 % ,иначе след време ще се уядат и пак ще спрат да работят.Началника да взима 20 % и да ги кара да му носят актове.Кеф ми тана,като го видях този репортаж.Браво на новия началник,ще излезе печенBogdanSim написа:Страхотна новина. Дано вече започнат да си вършат работата от ИАРА.Това не може да продължава повече. Не знам как им плащат на хората от агенцията , но ако получават като бонус 40-50 % от стойността на акта , ще са доста по усърдни.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!