Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Нагли и безочливи - пак на Цонево
Модератор: bobopeli
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Нагли и безочливи - пак на Цонево
Мястото е язовир Цонево. Днес със брат ми отскочихне до там, за да си пофърляме на плувка, макар и с ясното съзнание, че няма да хванем нищо, но хванахме - не е риба разбира се, но хванахме в обектива си ей тия селски тарикати. Натъкнахме се на тази грозна картинка. Въпреки,че валеше, явно дъжда не попречи на тия гадове да си вядят гнусната мрежа, необезпокоявани от нищо и никого. ИАРА ги няма - естествено та Събота е- почивен ден пък и вали...пък и телефона /това е онова нещо дето звъни и нагло ви буди/трябва да се вдига, ама много тежи тая слушалка бееееее. Ма тия изверги си бяха и нагли -много ясно видяха като ги снимам, ма не се притесниха изобщо - направо си позират. Гледаите ги добре - па и ИАРА да гледат - те и без това само това правят - гледат бузучстно.

Ако имате такива фотоси я давайте и ги качвайте тука, па кат посъберем ша зема да запиша едно дискче и да одим да го изгледаме с пичовете от ИАРА Варна да видят бракониери на талавизора поне -то на живо надали ша си напраят труда да отидат и да видят, щото вънка студ, Цонево далеко ,па трудно се пише тоя акт то писане, писане - малейййййййййййй.

Ако имате такива фотоси я давайте и ги качвайте тука, па кат посъберем ша зема да запиша едно дискче и да одим да го изгледаме с пичовете от ИАРА Варна да видят бракониери на талавизора поне -то на живо надали ша си напраят труда да отидат и да видят, щото вънка студ, Цонево далеко ,па трудно се пише тоя акт то писане, писане - малейййййййййййй.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Re: Нагли и безочливи - пак на Цонево

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- Батко Емо
- разбира нещата
Мила родна картинка!!!
В Перник ИАРАТА е по добре, немат обекти вече където да праат проверки,само платените им останаха! 

-
- сериозен играч
ИАРА ги няма - естествено та Събота е- почивен ден пък и вали...пък и телефона /това е онова нещо дето звъни и нагло ви буди/трябва да се вдига, ама много тежи тая слушалка бееееее.
Ами колега пробва ли на 112.Там винаги вдигат,пък и работа вършат.С тяхна помощ хванахме гадове и сега ги съдят.
Неще само плюене,иска се и акъл.
Ами колега пробва ли на 112.Там винаги вдигат,пък и работа вършат.С тяхна помощ хванахме гадове и сега ги съдят.
- krokibg
- учете се от него

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- научил се да хвърля
ИАРА по регион
112
112
и пак 112
и ако няма резултат-това е знак за корупция
ДАНС
112
112
и пак 112
и ако няма резултат-това е знак за корупция
ДАНС

ули густуууу...
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добър сигнал ! Прати го на сайта на ИАРА. И не бързай да ги плюеш хората преди да си им се обадил преди това. 

Пумярите са на всякъде
истината е че САМИ АКО НЕ СЕ ОПРАВИМЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ (останалото са ЕПИЗОДИЧНИ акциики за ОТЧИТАНЕ НА ДЕИНОСТ) още малко да се затопли И на яз Искър ще им приседне .Решил съм пак да купа зарибителен мат (разчитам на КРОКИБГ ) но тоя път на пускането ЩЕ ПОКАНА местната ИАРА за да не се чудят после КАК И ЗАЩО се случва НЕЩО с МРЕЖАРИТЕ

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Колега не съм пробвал на 112, но и да се обадя Цонево е на един час път от топлия офис на ИАРА във Варна и то ако тръгнат веднага, а иначе ще дойдат след около три часа/ те тия няма да обикалят с лодката и да ги чакат/.Ами колега пробва ли на 112.Там винаги вдигат,пък и работа вършат.С тяхна помощ хванахме гадове и сега ги съдят.
Моля и да не се обиждаме -аз акъл си имам достатъчно, ама ти ела поживей във Варненска област и се полюбувай на пълните ни с риба водоеми, пълни с риба точно заради ей такива като тия на снимката подпомагани от липсата на действие от страна на ИАРА и не само ще плюеш ми може да почнеш и да хапеш.
ПП.Това е ежедневна картинка в този язовир и тия се чувстват безнаказани защото знаят, че не ги застрашава никой - на тоя язовир се правят само показни акции и то на опашката и за тия акции си знае месец по рано кога ще са. А за обажданията - обаждадания е имало много но реакция не, а само оправдания, че е далече и бензин няма и т.н./ говоря при старото провителство когато знаете кои етнос преобладаваха в ИАРА, а баш бракониерите си бяха и те точно от тоя етнос- района е с такова преобладаващо население/.не искам да засегна никого с това за етноса - просто факт.
Искренно се надявам да се променят нещата към добро.
Последно промяна от svilen_sa6kov на Нед Фев 28, 2010 2:09 pm, променено общо 1 път.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Звъниш на 112 и казваш,че се извършва престъпление(защото бракониерството е престъпление),те са длъжни да известят полицията и ИАРА,а те от своя страна трябва да реагират защото разговорите с 112 се записват.Всички разговори с 112 са безплатни.
Поздравления за колегата Свилен. Трябва да се реагира. Обективността обаче изисква да се каже ,че от около месец контролът по яз. Цонево е засилен . Има съставени няколко акта ,има конфискувани десе тки мрежи . дори понтоните на няколко недосегаеми браконери бяха изтеглени на брега.Дано това не е показна акция на новия шеф на варненската ИАРА.Времето ще покаже.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
mimok написа:Звъниш на 112 и казваш,че се извършва престъпление(защото бракониерството е престъпление),те са длъжни да известят полицията и ИАРА,а те от своя страна трябва да реагират защото разговорите с 112 се записват.Всички разговори с 112 са безплатни.
И от ИАРА като си питат дедовия да вдигнат телефона, к'во тогава?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- вече хвърля и на тежко
днес на Тича нямаше бракониери,или поне не видяхме такива.Ето нещо рядко виждано-язовира прелива http://petukingdom.mylivepage.com/file/index/
http://m.youtube.com/user/petukingdom" onclick="window.open(this.href);return false;