Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум


Повърната Пъстърва?
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- Мнения: 1250
- Регистриран на: Нед Мар 13, 2005 10:50 am
- Местоположение: 42°44`42.65"N / 23°16`44.21"E
- Обратна връзка:
Повърната Пъстърва?
Да довърша темата със ,"СТРАСТИТЕ",и за тези от вас дето още не знаят , за тази сянка в съществуването ми ,а именно "кулинарията"!
Продължението на предишната ми тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=20&t=33245
Та: пъстърви, "ЕН" броя,обезкосмени , и обезхрилени ,чесън и куркума ,сол и лимон,малко зехтин!


ПОВРЪЩАТЕ! опашката през главата


Поставяте върху хартия за печене ,няма да миеме тави я!


Печеме на 250 във фурна до трансформиране във златна рибка ,готова да изпива по три питиета на риба!

Отгоре лек дресинг от лимонов сок и пресен чесън!(преглътнете)

а за АВЕРИТЕ от блока под асмата, магернах нещо по-не притенциозно ,само с чесън и сол ,обрашнена и пръжната в масло и сосец!



За СОСЧЕТО гъбки,пресен лук ,портокалов сок ,сметана,сол и пипер! и остапъка от маслото в тигана.



дадоха зор домашните ,че в същото време правех спагети и набързо декорирах със задължителната "ягода"!


И, на вънка под асмата, песни се запяха!
Времето на приготвяне на двете системи, по отделно, е две бири ,като едната е пийната на екс! А другата на 5 равни глъдки!(какво се смеете ,глъдката ми е точно 100 грама ,мери се не прекъснато ,по този начин си регулирам килограмите)!!!
Продължението на предишната ми тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=20&t=33245
Та: пъстърви, "ЕН" броя,обезкосмени , и обезхрилени ,чесън и куркума ,сол и лимон,малко зехтин!


ПОВРЪЩАТЕ! опашката през главата


Поставяте върху хартия за печене ,няма да миеме тави я!


Печеме на 250 във фурна до трансформиране във златна рибка ,готова да изпива по три питиета на риба!

Отгоре лек дресинг от лимонов сок и пресен чесън!(преглътнете)

а за АВЕРИТЕ от блока под асмата, магернах нещо по-не притенциозно ,само с чесън и сол ,обрашнена и пръжната в масло и сосец!



За СОСЧЕТО гъбки,пресен лук ,портокалов сок ,сметана,сол и пипер! и остапъка от маслото в тигана.



дадоха зор домашните ,че в същото време правех спагети и набързо декорирах със задължителната "ягода"!


И, на вънка под асмата, песни се запяха!
Времето на приготвяне на двете системи, по отделно, е две бири ,като едната е пийната на екс! А другата на 5 равни глъдки!(какво се смеете ,глъдката ми е точно 100 грама ,мери се не прекъснато ,по този начин си регулирам килограмите)!!!




-
- вече хвърля и на тежко
- Мнения: 253
- Регистриран на: Вто Фев 10, 2009 1:04 pm
- Местоположение: Пловдив
Re: Повърната Пъстърва?
Удавих се в лиги, бе човек!То не стига майсторлъка ами и арт елементи.




Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
- krokibg
- учете се от него
- Мнения: 6920
- Регистриран на: Пон Юли 03, 2006 10:46 am
- Местоположение: Пловдив
Re: Повърната Пъстърва?
Бофффскиии,за убиване си
Сега от къде ще търся пъстърва,немога да разбера








Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- alcora
- сериозен играч
- Мнения: 1699
- Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 12:49 pm
- Местоположение: Пловдив
- Обратна връзка:
Re: Повърната Пъстърва?
За ягодите да не говоримЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Бофффскиии,за убиване сиСега от къде ще търся пъстърва,немога да разбера
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()



-
- научил се да хвърля
- Мнения: 164
- Регистриран на: Пон Ное 20, 2006 11:18 pm
- Местоположение: София
Re: Повърната Пъстърва?
Ути и Звездев ,ряпа да ядат. 

Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.
- kocitoto
- ще става разбирач
- Мнения: 321
- Регистриран на: Чет Сеп 17, 2009 8:52 pm
- Местоположение: София
Re: Повърната Пъстърва?








Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Re: Повърната Пъстърва?
Баси,направо ме смаза,отивам да ям...преебах диетата!
-
- ще става разбирач
- Мнения: 387
- Регистриран на: Нед Сеп 23, 2007 4:26 pm
- Местоположение: Велико Търново
Re: Повърната Пъстърва?
Евала шефе!На първите снимки ми се погади но на следващите се замечтах.Браво!!!
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
- MITKO70
- кандидат преподавател
- Мнения: 2830
- Регистриран на: Съб Мар 24, 2007 10:37 pm
- Местоположение: София
Re: Повърната Пъстърва?
Евала баце,първо вкарваш в ужас кулинарите /и консуматорите
/а след това вкарваш всичко във вярния ред.Много е важно нестандартното мислене ,фантазията в готварството
Струва ми се ,че си има готов модератор "Риболовна кухня" 



Всичко може,но не всеки го можe.


- slayder
- ще става разбирач
- Мнения: 542
- Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 6:15 pm
- Местоположение: Plovdiv Zdravko Sheytanov
Re: Повърната Пъстърва?
Имам 3 пъстърви от Доспат още от сега ще ги извадя от фризера за утре.
Уникална рецепта не спирам да преглъщам

Дава ли? И дава и взема.
Re: Повърната Пъстърва?
На това му викам , истински кулинарен фурор. Доста нестандартна рецепта,но определено интересна и интригуваща. 

TICA FAN
-
- научил се да хвърля
- Мнения: 112
- Регистриран на: Сря Юли 04, 2007 1:43 pm
- Местоположение: Пловдив
Re: Повърната Пъстърва?
много яко повръщано
браво
направо си за някоя кулинарна академия
браво

направо си за някоя кулинарна академия

ули густуууу...
Re: Повърната Пъстърва?
Бог си Бовски!
Кога е повторението да събирам дружината под асмата? 


- tiktak
- ще става разбирач
- Мнения: 314
- Регистриран на: Пет Яну 02, 2009 6:40 pm
- Местоположение: Пловдив
Re: Повърната Пъстърва?
На тва място преглътнах, закле'ам сеБОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:
Отгоре лек дресинг от лимонов сок и пресен чесън!(преглътнете)