засрамете се софиянци

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

krasalumin
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

засрамете се софиянци

Мнение от krasalumin »

Много болно ми стана след като разбрах за страхотното ви отношение към гостите на вашата среща.С мисълта ,че може да ми бъде наложен бан искам да ви кажа ,че в Сливен гостите ги посрещаме като крале а не като натрапници .Засрамете се ,ние сме приятели независиму че е виртуално ,но за тези които не знаят много от нас се срещаме по водоемите и наистина създаваме истинско приятелство.Никога не съм си мислил ,че колегите от София могат да бъдат толкова тесногръди,познавам някои от вас които не искам да засегна( Сънди,Наско 2,Краси поборника,Диканаров ,Чапара)но останалите осъзнайте се ,бъдете хора ако искате и с вас да се отнасят човешки.Поздрави на всички които могат да бидат себе си.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Re: засрамете се софиянци

Мнение от emo vasilev »

krasalumin написа:Много болно ми стана след като разбрах за страхотното ви отношение към гостите на вашата среща.
Колега , дай някакви подробности , защото наближава Н С -7- да знаеме как да реагираме ? :wink:
krasalumin
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krasalumin »

гости от другият краий на България отиват на Софийската среща и там се държат с тях все едно не съществуват,Това ли е колегиалнотото отношение?????????????????А за НС тез които имат големи претенции може би няма да пресъстват.
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Да...дай подробности.
Нещо се бъркаш ,предполагам.
Всеки е бил добре дошъл на тия срещи.
Понеже не си бил досега и затова може да си останал малко настрани от събитията.
Това си зависи и от теб.
Ако съм бил и аз ,вече щях да знам всичко за теб...обикалям като цветарка :D .
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Само да вметна ако има някакъв :комплекс: това е ваша запазена марка .
krasalumin
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krasalumin »

VIKI_HARI написа:Само да вметна ако има някакъв :комплекс: това е ваша запазена марка .
тези хора които са били не мисля да имат комплекси :D Може би би като са дошли вие сте създали.........
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Ами не вярвам даже съм сигорен
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

VIKI_HARI написа:Само да вметна ако има някакъв :комплекс: това е ваша запазена марка .
Бате, малко наглееш викам!В думите ти не виждам решаване на проблем.
Смея да твърдя, че съм участвал на първата и по следващи срещи, и едно време нямаше оплакване.Всички бяхме едно, без значение кой какъв е.
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

Имал съм честа да бъда гост на Сливналии, на техни срещи във заведение и по водоеми, и мога да кажа че такова топло посрещане несъм видял другаде :drinkers: Каквото почукало такова отговорило :wink:
Изображениеима ли комат кучета много
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

barutchiata © написа:
Бате, малко наглееш викам!В думите ти не виждам решаване на проблем.
Смея да твърдя, че съм участвал на първата и по следващи срещи, и едно време нямаше оплакване.Всички бяхме едно, без значение кой какъв е.[/quote

Да :бате ; ама и аз не визждам в твоите нещо подобно без да се обиждаш.Не може да класифицираш цял град с трима човек нали :викам:

И пак да вметна на никой не му пука от каде кой е важно да е с добри намерения
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

VIKI_HARI написа:
И пак да вметна на никой не му пука от каде кой е важно да е с добри намерения

Ами аз видях няколко човека които питат какъв е проблема, само ти се извъди тариката да класифицираш "коммплекса" на кой е запазена марка.Ти като дойде за първи път на среща, някой да се е държал кофти с теб?
toyo1

Мнение от toyo1 »

Какво значение има кои от къде е ?ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ СМЕ С ЕДНА ДИАГНОЗА ВСИЧКИТЕ -Р И Б А Р :idea:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

krasalumin написа:Много болно ми стана след като разбрах за страхотното ви отношение към гостите на вашата среща.С мисълта ,че може да ми бъде наложен бан искам да ви кажа ,че в Сливен гостите ги посрещаме като крале а не като натрапници .Засрамете се ,ние сме приятели независиму че е виртуално ,но за тези които не знаят много от нас се срещаме по водоемите и наистина създаваме истинско приятелство.Никога не съм си мислил ,че колегите от София могат да бъдат толкова тесногръди,познавам някои от вас които не искам да засегна( Сънди,Наско 2,Краси поборника,Диканаров ,Чапара)но останалите осъзнайте се ,бъдете хора ако искате и с вас да се отнасят човешки.Поздрави на всички които могат да бидат себе си.

Та ако може малко по конккретно, щото така да се класифицират всичките софиянци под един знаменател, някак не е редно.
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

YordanDanev написа:Имал съм честа да бъда гост на Сливналии, на техни срещи във заведение и по водоеми, и мога да кажа че такова топло посрещане несъм видял другаде :drinkers: Каквото почукало такова отговорило :wink:
Ти пък ку мислиш,че ще се оттървеш без да те посетя в Бургас се лъжеш :lol: То всъщност в Сливен не бяхте само бургазлии гостите,имаше и други,с които имахме честта да пийнем на една маса.Наздраве на сички без значение кой отде е :drinkers:
Между другото Имам честта да познавам яколко човека от София,дори познавам републиканските по улов на шаран Слави и Бино и трябва да ви кажа,че са се хубави и народни хора :wink:
Последно промяна от Secret Carp на Сря Мар 03, 2010 9:46 pm, променено общо 1 път.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

защо все трябва да се делим в тая шибана държава на софианци и всички останали,е от там идва всичко,тук въпроса
е за отношението на хората,щом човека е останалл с това вчатление нека да обясни по подробно,защото и аз съм имал
подобни случки по водоемите,-например отивам на някои язовир и колеги от столицата ги питам дали кълве,все едно съм ги питал за държавна таина,.много голямо самочувствие,незнаино на какво се дължи,по големи рибари ли са или какво,докато е така нема да стане работата,всички сме равни на водоема ,защото рибата е тази която определя на кои да кълве и на кои не,тя не илиза на брега да види личната ти карта,наслука колеги и стягаите такъмите,ии бъдете малко по толерантни, накрая да кажа --не всички софианци са гадняри,повечето с които съм се запознавал и до днес са ми приятели,и ми гостуват лятото,големи купони стават :drinkers:
Изображение
Най добрите са тук
Заключено

Обратно към “Разни”