Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Ми,в Гръцко
Модератор: Кърцата
-
- кандидат преподавател
Ми,в Гръцко
Е,дойде ми и на мен реда - в неделя,през Златоградския КГПП,ама сега нищо не мога да ви светна за ряката и точното място.Ще ме возят кат тархаджик /кожена торба,дисаги /по-знаещи люде.Целта са трофейни кефали - ако фана некво,ша са похваля.Снимки няма да има,щото района ще да е секретно-граничен,изконно наш си,ама временно под гръческо управление
,пък и аз не съм никъв фотографчия.Със стръвта ще се подготвя многообразно-торен,какавида,шарен,житце,царевичка,ляб,мъниста и прочие.

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Ми,в Гръцко

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Късмет и само едри!!
-
- новобранец
Колега, отзивите са, че наистина има много риба и най-вече: кефал, морунаж, перки, мряна, каракуди, че и шаран. Ще съм ти благодарен, ако дадеш повече инфо за това, на какво разтояние е реката от КПП-то, места, риби, стръв и т.н., случва ми се да наминавам от там, така , че всяка информация ще ми е полезна.
Благодаря и наслука.
Благодаря и наслука.
- ninastefanina
- сериозен играч
Наслука и от мен 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
касмет и приятна почивка
- glarusa
- кандидат преподавател
Скоро бяхме там през КПП-то на Златоград...реката навсякъд е мнго бърза и плитка!Ние бяхме на едно вирче на около 30-35 км. от границата,не е далече но стръмния релеф и тесния път удължават доста пътуването! Човека ,който ни закара там имаше два предходни излета и беше надърпал доволно кефали на - блесна,торен червей,бял,царевица и булдо с малки мухи(жълто-черни,наподобяващи оси) Ама ние понеже неможем да хващаме не ударихме ни една риба!Все пак наслука и на КПП-то има една гъркиня,да я поздравиш от Ставри специално 

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Успех и Много Риба да хванете . 

успех колега,днес се върнах от кавала не е зле да си вземиш вериги 

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега, първо да беше се представилkorme написа:успех колега,днес се върнах от кавала не е зле да си вземиш вериги
Ето тук можеш да го направиш : http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=10798
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.