Багажник за покрива на кола

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
gotra
разбира нещата
разбира нещата

Багажник за покрива на кола

Мнение от gotra »

Здравейте колеги!!! С напредването на пролетта напредват и идеите и мераците за риболовни излети.Всички са наясно с какво количество багаж се ходи на няколко дневен излет.Та като споменах излет и багаж се сетих за багажник за покрива на кола .Аз лично съм с намерение да сложа някакъв модел (не съм наясно с цени и марки). Търся нещо по-скромно а и няма да се налага да нося кой знае какви тежки неща.Колата ми е Опел Вектра и няма никакви приспособления за захващане на покрива.Идеята е като се сложи някакъв модел рейки или релси после да маже да се монтира и багажник от онези затварящите се .Мисля вътре да сложа чантата с пръчките или спалните чували или каквото и да е .Нали се прави с цел да се освободи място в колата.Търся нещо скромно на скромни цени и все пак здраво.Да не се налага да си събирам тъкъмите на някой завой.Моля имащите компетентно отношение по въпроса да го споделят
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Аватар
gotra
разбира нещата
разбира нещата

Re: Багажник за покрива на кола

Мнение от gotra »

gotra написа:Здравейте колеги!!! С напредването на пролетта напредват и идеите и мераците за риболовни излети.Всички са наясно с какво количество багаж се ходи на няколко дневен излет.Та като споменах излет и багаж се сетих за багажник за покрива на кола .Аз лично съм с намерение да сложа някакъв модел (не съм наясно с цени и марки). Търся нещо по-скромно а и няма да се налага да нося кой знае какви тежки неща.Колата ми е Опел Вектра и няма никакви приспособления за захващане на покрива.Идеята е като се сложи някакъв модел рейки или релси после да маже да се монтира и багажник от онези затварящите се .Мисля вътре да сложа чантата с пръчките или спалните чували или каквото и да е .Нали се прави с цел да се освободи място в колата.Търся нещо скромно на скромни цени и все пак здраво.Да не се налага да си събирам тъкъмите по завоите Моля имащите компетентно отношение по въпроса да го споделят
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Здравей колега коя година е вектрата
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

Разгледай тези сайтове
http://www.bagajnik.com/index.php?p=cat ... 3wodegz_ag
http://www.bagajnik.bg/?gclid=CMHyn5vkp ... 3wod9m_LaA
Ако нещо ти хареса мога да съдействам евентуално с купуване и изпращане :smt023
TRS70MLF2
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

И аз имам вектра купих си багажник нот импас 56 преди 2 год 110 лв спуквам го от товарене и нямам проблем ако вектрата ти е след 95 имаш място за захващане
Аватар
gotra
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gotra »

Колата е 92 година на края (водят я 93) и няма нищо на тавана.Търся нещо по-скромно.Видях в магазина един модел метален и мисля че бързо ще ръждяса.Не знам при поставянето дали няма да останат следи върху боята.
ringo_6
новобранец
новобранец

Мнение от ringo_6 »

В Практикер има и шини и ауто бокс ,шините са качествени и издържат висока скорост.А ауто бокса има два вида,единия е тесен и дълъг/идеален за калъфа/а другия е широк и къс. Шините около 90лв.,аутобокса около 250лв.
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Дръпни уплътнението над всяка врата трябва да имаш по един отвор с резба :wink: кадето се закрепва багажника
toyo1

Мнение от toyo1 »

gotra написа:Здравейте колеги!!! С напредването на пролетта напредват и идеите и мераците за риболовни излети.Всички са наясно с какво количество багаж се ходи на няколко дневен излет.Та като споменах излет и багаж се сетих за багажник за покрива на кола .Аз лично съм с намерение да сложа някакъв модел (не съм наясно с цени и марки). Търся нещо по-скромно а и няма да се налага да нося кой знае какви тежки неща.Колата ми е Опел Вектра и няма никакви приспособления за захващане на покрива.Идеята е като се сложи някакъв модел рейки или релси после да маже да се монтира и багажник от онези затварящите се .Мисля вътре да сложа чантата с пръчките или спалните чували или каквото и да е .Нали се прави с цел да се освободи място в колата.Търся нещо скромно на скромни цени и все пак здраво.Да не се налага да си събирам тъкъмите на някой завой.Моля имащите компетентно отношение по въпроса да го споделят
Мои познат ги прави (СПОРЕД КОЛАТА ) но е в София ако те интересува пиши на лечни.Цени НАРОДНИ :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”