съветче за лодка :)

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
nedospivko
новобранец
новобранец

съветче за лодка :)

Мнение от nedospivko »

Здравейте :)трябва ми лодка за вътрешни водоеми и за варненското езеро :) и евентуално ако е мнооого тихо да вляза до към буните не по навътре в морето :) в момента съм събрал 600 лв (нема повече криза е )
та четах ли четах :) най-вървежните в момента на тази цена са като че ли Intex Mariner и ProMarine IB 285/300
за интеха производителите са дали доста добри параметри :) носи до 320кг пластмасови ламели за допълнителна здравина .... дрън дрън чи пляс :) е аз имах 2 надуваеми легла на ИНТЕХ едното се деформира другото се спука (не знам дали и с лодките им е така)

та кой от тези два дюшека ще ме изкара по-дълго време ?? :) иии не е ли по-добре да търся нещо втора употреба като някое зодиаче или зандер ?? и дали е възможно да има нещо читаво за 600-700лв ? :) то верно че новото си е ново :) ама защо пък да няма някое старо по хубаво ( с по дебела гума примерно)
драснете някое редче :) ако има някой познат който има познат който продава нещо читаво за тези пари да драсне едно съобщение :) главно ми трябва лодката да се събира в сак и в багажник на кола
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Re: съветче за лодка :)

Мнение от Emo-83 »

Колега,разбирам ти умалителната молба към нас за помощ.Но сам разбираш,че хубавото никога не върви ръка за ръка с евтиното.Кризата е посевместна.....разчитай на някой закъсал колега.Нормална и сигурна лодка можеш да вземеш за тези пари само от чужбина.Интекс и тем подобни материи ги използват за спасителни поясчета,крокодилчета и делфинчета,като тези от снимките.Напрегни се още малко и може да вземеш това,което ти трябва за да ти върши работа.Ще те изчакаме да знаеш....кризата е и за нас :wink: :lol: :D :lol: :D :lol:
Изображение
Изображение
фишфрена
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от фишфрена »

Колега, виж mobile на надуваеми или само лодки. Има какво да се избере.
dumbo
новобранец
новобранец

Мнение от dumbo »

виж на Л,С
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

Emo-83 написа:Изображение
Ау-у... страшна снимка... за ръка ли се държите или само така изглежда :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”