Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Съвети при застраховка на апартамент ?
Модератор: dantho.mihov
Съвети при застраховка на апартамент ?
Здравейте френдове,
В момента стоя пред сериозено и много отговорно решение
Искам да застраховам апарманета, но не ми е ясно каква е процедурата, т.е аз знам викам някой агент и готово, ама ми се иска да съм подготвен за разни капани и т.н. Например на една позната и обраха апартамента преди една седмица и се оказа, че някъде там в договора и с мнооооого малки букви е написано, че поемат само половината от сумата, която е платила за уреди и т.н.
Та моля ви, дайте съвет за най-сериозната компания недай си Боже нещо се случи да знам, че ще изплати обезщетение и то пълно, а не тинтири минтири само. Също така застраховката да включва не само кражба на имущесто, а и природни бедствия, както и разни течове на водопроводи, токови удари и т.н.
Благодаря предварително на всеки отзовал се на молбата ми !!!
Поздрави
Мариан
В момента стоя пред сериозено и много отговорно решение

Та моля ви, дайте съвет за най-сериозната компания недай си Боже нещо се случи да знам, че ще изплати обезщетение и то пълно, а не тинтири минтири само. Също така застраховката да включва не само кражба на имущесто, а и природни бедствия, както и разни течове на водопроводи, токови удари и т.н.
Поздрави
Мариан
Re: Съвети при застраховка на апартамент ?
Имаш ЛС...
-
- научил се да хвърля
Здравей колега!
За застрахователна компания не мога да ти дам препоръка, щото всички имат една цел- да ти вземат парите и нищо да не ти платят ако може. Взимат ти парите защото те е страх- нали за то ва се казва ЗА,СТРАХовка.
Колкото повече те е страх , толкова повече си склонен да платиш............
Моят съвет е събери няколко оферти от различни компании, изчети ги подробно, на спокойствие ,в домашни условия със половинката си/имам предвид жена а не половинка гроздова/. И най-вече текста със ситен шрифт и внимавай ако някъде в текста има звездички/*/, щото звездичките те преебават винаги..............
Поздрави!!!! И успех с начинанието !!
За застрахователна компания не мога да ти дам препоръка, щото всички имат една цел- да ти вземат парите и нищо да не ти платят ако може. Взимат ти парите защото те е страх- нали за то ва се казва ЗА,СТРАХовка.
Колкото повече те е страх , толкова повече си склонен да платиш............
Моят съвет е събери няколко оферти от различни компании, изчети ги подробно, на спокойствие ,в домашни условия със половинката си/имам предвид жена а не половинка гроздова/. И най-вече текста със ситен шрифт и внимавай ако някъде в текста има звездички/*/, щото звездичките те преебават винаги..............
Поздрави!!!! И успех с начинанието !!
-
- научил се да хвърля
От БТК ми предлагаха скоро и сякаш звучеше изгодно,ама не питах за всички подробности.
Колега имам Еврофудбол застрахован в Армеец веднъж НАВОДНЕНИЕ (платиха ми всичко) и втори път ВЗЛОМ с кражба на 42инчова плазма (платиха ми я по фактура и с парите КУПИХ 2бр по-малки) Не знам при другите как е .УспехMapuaH написа:Здравейте френдове,
В момента стоя пред сериозено и много отговорно решениеИскам да застраховам апарманета, но не ми е ясно каква е процедурата, т.е аз знам викам някой агент и готово, ама ми се иска да съм подготвен за разни капани и т.н. Например на една позната и обраха апартамента преди една седмица и се оказа, че някъде там в договора и с мнооооого малки букви е написано, че поемат само половината от сумата, която е платила за уреди и т.н.
Поздрави
Мариан
-
- ще става разбирач
Наистина е много важно да се запознаеш с това което ще подпишеш. Преди време гледах предаването Частен случай в което семейство пострадало от наводнение на апартамент,застрахователя ги праща във ВИК - те били виновни че тръба в общите част се спукала 

Колекционирам лампови радиоприемници