Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

гачово бурово блато
Модератор: sapuna
гачово бурово блато
Здравейте колеги.За Велик ден съм планувал да празнувам в Брацигово и мисля да направя откриването на Гачево или Бурово блато.Ще съм багодарен да споделите каква риба да търся там по това време
-
- вече хвърля и на тежко
Re: гачово бурово блато
Здравей колега,
Мога да ти дам инфо най-вече за Бурово блато, защото последните години риболовствам предимно на него. Според мен все още е студено за по-сериозна слука там. Миналата година ходих в началото на април, но освен няколко дребни костурчета и 2-3 бабушки, друго не хванах. Иначе язовирчето държеше и се ловяха добри количества кефал и бабушки. Има и шаран и каракуда, но те са рядка слука. Пиша "държеше", защото миналата година последните няколко излета ми бяха много слаби. За цял ден 5-6 много трудни бабушки. Явно все по рядко ще го посещавам това красиво място за съжаление. Получих информация, че местните изроди
, разказват играта с мрежите на двете язовирчета
. Иначе в близкото минало си правехме чудни излетчета с доволно количество уловена риба. Но какво да се прави, такава е реалността в цялата ни държава.
. Предполагам, че на Гачово блато положението е същото
. Но ако си решил, пробвай. Поне природата е невероятна, тишина, спокойствие и чист въздух колкото искаш 
Мога да ти дам инфо най-вече за Бурово блато, защото последните години риболовствам предимно на него. Според мен все още е студено за по-сериозна слука там. Миналата година ходих в началото на април, но освен няколко дребни костурчета и 2-3 бабушки, друго не хванах. Иначе язовирчето държеше и се ловяха добри количества кефал и бабушки. Има и шаран и каракуда, но те са рядка слука. Пиша "държеше", защото миналата година последните няколко излета ми бяха много слаби. За цял ден 5-6 много трудни бабушки. Явно все по рядко ще го посещавам това красиво място за съжаление. Получих информация, че местните изроди

Бирата е поредното доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.
Благодаря за изчерпателния отговор колега но най вероятно ще открия сезона там.Ако има по добри водоеми в радиос от 30км бих посетил и тях
-
- сериозен играч
Здрасти колега!Природата е невероятна!Но само природата!Рибата я няма никаква!Преди години както казва колегата е бъкало от риба,но вече няма и следа от миналото,както впрочем е и на всички държавни язовири!
Миналата година и аз много нахъсан отидох на този язовир!Един познат много ми прехвали 2-те блата и аз реших да пробвам!Преди забраната ходих 2-3 пъти,нямаше пипане!Даже след забраната също бях там,рекох си преди забраната е било рано ще пробвам след това,но не би!Открих мисля беше на 06.06.09.г. на Буровото блато,понеже на Генчовото нямаше къде да се хвърли,бъкаше от хора!За почти цял ден само една малка бабушка!Между другото от целия язовир видях само един човек да хваща една рибка!Иначе поне на Буровото няма закачки,на Ганчовото е страшно,почти няма хвърляне без да закачиш някое водорасло или драка!Това е от мен!Ако все пак отидеш напиши отзиви!!!