Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Промоции в Практикер
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- dedeff
- разбира нещата
Промоции в Практикер
Колеги,днес отидох до Практикера за едни машинки,а да не казвам с какво се прибрах в къщи за учудване на жената.Пуснали са едни арни промоционални цени за къмпинг,столове,маси,шатри,каквото му риболовното сърце сака,та по-същество.Шатра 3x3 от полиестер а не от тия полиетиленовите,с две старници свалена от 129.99 на 64.99 и столове от 26 на 13 лв.Ако някой от вас се ослушва и още не си е купил сега е момента малко да се поразгледа и да вземе решение.Аз се върнах в къщи вместо с Винтовер,с шатра.Арна работа.
Без жени можем,без риболов не можем!
- jasonsmith
- разбира нещата
Re: Промоции в Практикер
Аз в неделята също по друга причина одих у магазино и си тръгнах със стол- вече е ползван един път, няма нищо специално в него, освен цената от 13 лв..
Общо взето според мен си заслужава...

някой да е видял за надуваеми дюшеци че ми писна да спя на земята когато съм на палатка

Благодаря за инфото колега.Взех си три столчета от там на 13.5 лв бройката
- pachosz
- сериозен играч
Столовете не са лоши верно. За 13 лв. кво да искаме повече.
А за тия "намаления" 50%, миналата година от такова намаление си взех от Практикер чадър за 20 лв, пише, че е намален от 40 лв!
След седмица-две ми попадна стара брошура, отпреди 6-7 месеца беше, та в нея същия чадър беше 14 лв!!! Бахти и намаленията им
А за тия "намаления" 50%, миналата година от такова намаление си взех от Практикер чадър за 20 лв, пише, че е намален от 40 лв!
След седмица-две ми попадна стара брошура, отпреди 6-7 месеца беше, та в нея същия чадър беше 14 лв!!! Бахти и намаленията им

- dedeff
- разбира нещата
Шатрите ги гледах вчера в метро,същите полиестерни но без страници на промоция от 89 лв. а столовете на свободна продажба от 28 лв.Пак си е далавера от всякъде,нооооооооооо за чадъра купих си един такъв преди две години от Практикер на супер-промоция от 10 лв.Няма начин да не е същия,зелен от материал,пак Полиестер.
Без жени можем,без риболов не можем!
- pachosz
- сериозен играч
Тоя за който аз говоря, че купих е сив, доста дебел полиестер, с 30 мм. тръба (долната, дебелата част) и 4 дебели здрави пръчки, квадратен, мисля, че беше 180 см. квадрат, с UV защита пишеше че е. Още не съм го показвал на слънцеdedeff написа:...Няма начин да не е същия,зелен от материал,пак Полиестер.