Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Кой каза че ИАРА бездействали по морето
Модератор: bobopeli
- Jack Daniels
- разбира нещата
Кой каза че ИАРА бездействали по морето
..я вижте каква яка акция са направили в Поморие - цитат от тяхния сайт :
"София, 25 март 2010 г. – Днес при акция на инспектори от Териториалното звено на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури Бургас и служители на Гранична полиция Бургас са заловени 4-ма бракониери извършващи незаконен риболов на канала свързващ Поморийското езеро с Черно море. Нарушителите са осъществявали риболов с непозволени риболовни уреди тип /кепче/. На бракониерите от ромски произход са съставени актове за административно нарушение. Конфискувана е над 20 кг. риба /атерина/, която е дарена на Социалния патронаж в Поморие."
....що да ходят да се мъчат с разните там мрежари...
"София, 25 март 2010 г. – Днес при акция на инспектори от Териториалното звено на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури Бургас и служители на Гранична полиция Бургас са заловени 4-ма бракониери извършващи незаконен риболов на канала свързващ Поморийското езеро с Черно море. Нарушителите са осъществявали риболов с непозволени риболовни уреди тип /кепче/. На бракониерите от ромски произход са съставени актове за административно нарушение. Конфискувана е над 20 кг. риба /атерина/, която е дарена на Социалния патронаж в Поморие."
Последно промяна от Jack Daniels на Пон Юли 05, 2010 1:05 pm, променено общо 1 път.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- Поморийския
- ще става разбирач
- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Re: Кой каза че ИАРА бездействали по морето
Дай пък да оставим мангалите да тарашат с каквото им падне а?Ми да си хвърлят и парашути и срекмета по реките сигурно пак няма проблем нали не са с мрежи!Закона е за всички и трябва да се спазва.Браво на хората от ИАРА нека пипат здраво и мрежарите и кокошкарите!!!
- Jack Daniels
- разбира нещата
колега, тези случки трябва да са ежедневие, не е нужно дори да се огласяват щото май това си им е работата, ИАРА-джиите трябва да се самохвалят когато спипат големите бракониери, с големите мрежи, с големите лодки, с големите пари-ама там нещо заглъхват, виж из другите форуми- попчета, акули.... там май всички колеги виждат какво става , освен ИАРА разбира сеnicko67 написа:Дай пък да оставим мангалите да тарашат с каквото им падне а?Ми да си хвърлят и парашути и срекмета по реките сигурно пак няма проблем нали не са с мрежи!Закона е за всички и трябва да се спазва.Браво на хората от ИАРА нека пипат здраво и мрежарите и кокошкарите!!!
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- borislav58
- сериозен играч
На бракониерите от ромски произход са съставени актове!!!!
Значи други нарушения няма Браво на ИАРА само кокошкари може да лови.
П.п. Нека ги преместят в Пловдивска ИАРА там ще си починат

Значи други нарушения няма Браво на ИАРА само кокошкари може да лови.
П.п. Нека ги преместят в Пловдивска ИАРА там ще си починат

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кокошкари, но бракониери. 20кг. риба не е кокошкарско, ама никак. Браво на хората. Найстина това им е работата а за огласяването е добре за да се чува и знае, че се работи. Далече съм от мисълта, че си вършат работата както трябва, но ималката светлина в тунела е светлина. Има зачестили акции на ИАРА почти навсякъде, нека да не бъдем толкова критични. Имат нов шеф и има всички индикации, че човека се опитва да промени нещата, дали ще успее е друг въпрос, дайте му малко време, не бързайте да критикувате веднага.
Според така пуснатата тема ако някои ми открадне протмонето с 20лв. е кокошкар и докато не заловим големите бандюги, да оставим кокошкарите да си работят.
Според така пуснатата тема ако някои ми открадне протмонето с 20лв. е кокошкар и докато не заловим големите бандюги, да оставим кокошкарите да си работят.
-
- и господ не е толокова добър
Трябва да има гласност, да виждат, че ще бъдат наказвани.Колкото повече, толкова повече 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Jack Daniels написа:..я вижте каква яка акция са направили в Поморие - цитат от тяхния сайт :

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- Поморийския
- ще става разбирач
ами те са минавали за ИАРА говоря а канала е на пьтя и ги видели там всяка година е така с тая атерина ще вгорчат живота на пенсиите от патронажа ОТЧИТАНЕ НА ДЕЙНОСТ
АМИ ДРУГИТЕ МАЛОМЕРНИ РИБИ КОИТО СЕ ХВАЩАТ ПО ВЬЛНОЛОМИТЕ ....АМА ТАМ ИСКА ОБИКАЛЯНЕ ..ДРУГО СЕ Е ПЬТЬОМ ДА ОТЧЕТЕШ ДЕЙНОСТ ....А ЗА ЯЗОВИРИТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ...СМЕШНИЦИ добре че ви награбиха от софия та да се размьрдате АМА НЕ С КОКОШКАРИТЕ А ДРУГИТЕ ГИ ЗНАЕТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗАЩОТО НЕСТЕ НА РАБОТА В ИАРА БУРГАС ОТ ТАЗИ ГОДИНА И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ОЩИПАНИ Г-ЦИ АЛО .............ДЕБНЕЛИГИ БРАКОНИЕРИТЕ ДЕН И НОЩ А БРАКОНИЕРИТЕ СА ТАМ ВСЯКА ВЕЧЕР КАТО АБОНАМЕНТ НА ВСЕКИДНЕВНИК
АМИ ДРУГИТЕ МАЛОМЕРНИ РИБИ КОИТО СЕ ХВАЩАТ ПО ВЬЛНОЛОМИТЕ ....АМА ТАМ ИСКА ОБИКАЛЯНЕ ..ДРУГО СЕ Е ПЬТЬОМ ДА ОТЧЕТЕШ ДЕЙНОСТ ....А ЗА ЯЗОВИРИТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ...СМЕШНИЦИ добре че ви награбиха от софия та да се размьрдате АМА НЕ С КОКОШКАРИТЕ А ДРУГИТЕ ГИ ЗНАЕТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗАЩОТО НЕСТЕ НА РАБОТА В ИАРА БУРГАС ОТ ТАЗИ ГОДИНА И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ОЩИПАНИ Г-ЦИ АЛО .............ДЕБНЕЛИГИ БРАКОНИЕРИТЕ ДЕН И НОЩ А БРАКОНИЕРИТЕ СА ТАМ ВСЯКА ВЕЧЕР КАТО АБОНАМЕНТ НА ВСЕКИДНЕВНИК
- glarusa
- кандидат преподавател
каква ти гласност,какво ти безпокойство!С извинение за спама,но днес на прибиране от Средец,на моста на Новоселци пак познатата картинка,кестермета,серкмета...традиционните монтажи за риболов!Учудващото е ,че 24 метра наатък стои патрулка,с двама полицаи !Та тея гадни копилета дори не им пукаше от ченгетата а най-нагло си прибираха улова! Билет ли..никакъв чеп не става от ИАРА,от МВР,от РДВР...даже ме е срам ,че им пиша означенията с главни букви!Ако четете този сайт ,господа Иараджиичета,да знете,че сте пълни смешковци,паляци и въобще цялото ни вътрешно министерство е за затвора! Долни продажници ненаядени!!!!!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
- krasii
- научил се да хвърля
господа от ИАРА кога ще обърнем внимание на язовира до село Порой,там има и рибна борса даже нима не знаете???
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Едно питане до всички недоволни, след като знаете кои и къде бракониерства, колко пъти сигнализирахте за това??? Тука да си пишем е лесно, но нека свършим нещо още по лесно. Наберете 112 и подайте сигнал. Много е лесно и разговора е безплатен. Ако видите, че няма резултат звънето отново и отново, единственото което може да загубите са две три минути от безценното си време, но ако спечелите печелим всички.
пп да ме извинява апопстола Левски, че го цитирах малко грешно.
пп да ме извинява апопстола Левски, че го цитирах малко грешно.
- glarusa
- кандидат преподавател
Наско2,звънял съм десетки пъти на 112!Преди това звънях на едни телефони на "инспектори" от ИАРА,след като те ми ОТКАЗВАХА да се отзоват съм сзвънял на 112!При нито един от случаите не съм видял някаква реакция!Така че вместо да говориш празни приказки се замисли...не вярвам да загубиш много от ценното си време!!!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
- Поморийския
- ще става разбирач
ами аз се обаждах и 3 срещи с кадиша направих без резултат теглих им чертата на БАТА и ПОРОЙ
а кадиша беше шеф на иара от дпс бургас
ами каблешково на ьгьла на пазара тея риби да не идват от еркеч СМЕШНИЦИ дебнели се цяла нощ АМИ ТЕ ВСИЧКИ СЬВЕСНИ РИБАРИ ГИ ЗНАЯТ И СИГНАЛИЗИРАТ АМА ФАЙДА ..ЙОК..ЗАТОВА И ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ОБАЖДАТ НЯМА СМИСЬЛ
а кадиша беше шеф на иара от дпс бургас
ами каблешково на ьгьла на пазара тея риби да не идват от еркеч СМЕШНИЦИ дебнели се цяла нощ АМИ ТЕ ВСИЧКИ СЬВЕСНИ РИБАРИ ГИ ЗНАЯТ И СИГНАЛИЗИРАТ АМА ФАЙДА ..ЙОК..ЗАТОВА И ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ОБАЖДАТ НЯМА СМИСЬЛ
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Защо ли винаги когато съм звънял е имало резултат, имам доста свидетели от форума даже и няколко теми със снимки на конкретни ситуации, да един път на жребчево не реагираха на първото обаждане, последва веднага второ с което ги попитах кави мерки са предприети по сигналът ми и нещата се раздвижиха, свидетел Pobornikov . Явно звъня по - силно. Е недеите да звъните, но нямате право да се оплаквате щом си траете. И не звънете на ИАРА а на 112 там сигналите се записват и винаги можеш да провериш за резултата от сигнала.