Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Панчарево
-
- ще става разбирач
Панчарево
Здравейте отново,сигорно съм ви писнал с Панчаревските ми излети но какво да се прави когато
информация за слука не идва от никъде близо до София.Този път реших да подходя сериозно към
риболова и за целта се подготвих с всякакви манджи.Кюспе,коноп с ванилия,фидер,хляб,пинка и
за всеки случей и хирономуси.Тръгване рано сутрин 6 15 от кв.Люлин събиране на групата по път
и хайде на гьола.От предишният ден имахме информация ,че рибата е почнала да се обажда и на
бившата гумаджийница та решихме да не се бутаме на моста а да ловим в ширините
Ето я и нея ширината....

От към време не можем да се оплачем,водата доста често ставаше огледало,по рядко подухваше.

Обеспокоителен беше факта ,че само за час водата се вдигна около 25 см във вертикал и 1 метър
хоризнтално,това налагаше на няколко пъти да премествам стойки ,живарници и други багажи.
А сега за риболова: мач,влакно 0.14 повод 0.08 кука №16 ваглер три плюс едно и какво,нищо.
Първите два часа нямаше пипване на никого в последствие нещата се поразчупиха но като цяло
слабичко.Основният улов се състояше от бабушки който така и не заснех.Но хванахме и такова..

И такова....

Ами това е.Бях отишъл с голямата торба ,това ме изнерви и към 13 30 часа вървяхме в обратна посока.
Наслука на всички.Ето ви и едно клипче..
http://vbox7.com/play:a264fc76
информация за слука не идва от никъде близо до София.Този път реших да подходя сериозно към
риболова и за целта се подготвих с всякакви манджи.Кюспе,коноп с ванилия,фидер,хляб,пинка и
за всеки случей и хирономуси.Тръгване рано сутрин 6 15 от кв.Люлин събиране на групата по път
и хайде на гьола.От предишният ден имахме информация ,че рибата е почнала да се обажда и на
бившата гумаджийница та решихме да не се бутаме на моста а да ловим в ширините

Ето я и нея ширината....

От към време не можем да се оплачем,водата доста често ставаше огледало,по рядко подухваше.

Обеспокоителен беше факта ,че само за час водата се вдигна около 25 см във вертикал и 1 метър
хоризнтално,това налагаше на няколко пъти да премествам стойки ,живарници и други багажи.
А сега за риболова: мач,влакно 0.14 повод 0.08 кука №16 ваглер три плюс едно и какво,нищо.
Първите два часа нямаше пипване на никого в последствие нещата се поразчупиха но като цяло
слабичко.Основният улов се състояше от бабушки който така и не заснех.Но хванахме и такова..

И такова....

Ами това е.Бях отишъл с голямата торба ,това ме изнерви и към 13 30 часа вървяхме в обратна посока.
Наслука на всички.Ето ви и едно клипче..
http://vbox7.com/play:a264fc76
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
- pi4a94
- ще става разбирач
Re: Панчарево
Екстра представяне!Браво.
Колега имаш ли информация за стената на язовира
пс.етикета имаш ЛС
Колега имаш ли информация за стената на язовира

пс.етикета имаш ЛС

-
- фен клуб-скобар
Ставаш за телевизия с тези подробни клипчета БРАВО
ЕЕ да малко риба, но като се стопли водата повече
ЕЕ да малко риба, но като се стопли водата повече
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Mалко малко, а ич? В това хубаво време по добре да си на водоема отколкото в града.
Напълно съгласенdako71 написа:Mалко малко, а ич? В това хубаво време по добре да си на водоема отколкото в града.

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Бил си сред природата,поначесъл си крастата - какво повече ...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
MANYAKA написа:Важното е релакса.Супер място за риболов.![]()
![]()
![]()
![]()

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- кандидат преподавател
Е , нали сте били сред природата , ане в къщи ! Пък и некое рибе сте си хванали ! 

Върл Shimano фен!
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Страхотен излет, важното е, че релакс е имало.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.