Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Прясна информация за Севлиевско
Модератор: sapuna
- svetlio86
- ще става разбирач
Прясна информация за Севлиевско
Здравейте колеги.
Прочетох всички еми свързани с риболова по тоя край , но мен ме интересува нещо по различно!Баба ми е от Севлиево и за Велик ден ще ходим на там та въпроса ми е следния???
Къде в тая околия може да се направи сносен риболов на шаран (изключвам Кастел понеже за там трябва да отделя повече време което нямам) без значение дали е платено или не и колко се плаща просто да си начеша крастата!!! А и ще ловя само на мач и фидер та за това дайте най удачния съвет!!!
П.С. Благодаря предварително
Прочетох всички еми свързани с риболова по тоя край , но мен ме интересува нещо по различно!Баба ми е от Севлиево и за Велик ден ще ходим на там та въпроса ми е следния???
Къде в тая околия може да се направи сносен риболов на шаран (изключвам Кастел понеже за там трябва да отделя повече време което нямам) без значение дали е платено или не и колко се плаща просто да си начеша крастата!!! А и ще ловя само на мач и фидер та за това дайте най удачния съвет!!!
П.С. Благодаря предварително
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Прясна информация за Севлиевско
За сносен риболов на шаран-забрави.
Дори и на Кастел все още рибата е мудна и е много вероятно да се капотираш.
Ориентирай се кьм каракудата на Стамболийски.
Дори и на Кастел все още рибата е мудна и е много вероятно да се капотираш.
Ориентирай се кьм каракудата на Стамболийски.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- новобранец
от към с.Крушево ,но трудно ще намериш района ако нямаш водач
-
- ще става разбирач
тОВА Е ЛЮБИМОТО МИ МЯСТО ХОДИШ ПЕШ ОКОЛО 5КМ ИЛИ С МОТОР С КОЛА НЕСТАВА ОБАЧЕ НЕМА НИКАКВИ ХОРА И МНООООГО РИБА ПРОСТО Е СПОКОЙНА РИБАТА ТАМ НЕ Е КАТО НА кОРМЯНСКО.
-
- новобранец
днес ходих на този прословут Стамболийски,прословутите каракуди които били кълвали, само че каракуди нямаше,хванах само 3 и около 30тина бабушки.Имаше около 100 човека и никой нищо не ловеше. Язовира е кофти за ловене, защото има постоянно течение. започнах да ловя следобяд, като лових с болонеза 5 метра, корда 0.14 и повод 0.12 малка кука и лека плувка,кълването е епизодично-на моменти няколко бързи риби след това пауза. захранката е препоръчителна, аз поне захранвах и горе долу успях да хвана малко риба за разлика от останалите които си тръгнаха масово около 2 часа
-
- разбира нещата
Откъм с.Крушево си е само за крушевци.с камиони ,жипове и матори.Основно се лови с мрежи а сега и с ток почнаха вече.калоян митев написа:от към с.Крушево ,но трудно ще намериш района ако нямаш водач
На къса плувка,в репея...