15-16.04.2006- Яз Белопопци, Яз Ботунец, Яз Искър, Яз Лобош

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

15-16.04.2006- Яз Белопопци, Яз Ботунец, Яз Искър, Яз Лобош

Мнение от Ivak »

Съжелявам, че чак сега пускам инфото, но нямах време.
Тръгване от София в 06.00 трима колеги аз, Кърцата и един не от форума. Пристигане на Белопопци и разпъване на първите места в гората откъм стената като целта ни беше бабушката и някой друг шаран. За около 2 часа само едно костурче (това никога не ми се е случвало там) и последва преместване в края на язовира от към гората там до 13.00 хванахме 2 шарана, 1 бабушка и няколко костура.
Абсолютно слаб ден.
Понеже целта не бяха шараните отплавахме към Ботунец да ловим дребосъци, е да ама не до към 16.00 само 3 каракуди и 1 бабушка и един уклей.
Използвахме захранки на Van der Ende, коноп за стръв, бели червей,пинки, торни, царевица , сладък проетеин, качамаци
Риболовът за този ден приключи.

16.04.2006
Състав: Кърцата, колега нефорумец и моя милост.
Тръгване 05.30 гонка за изпреварване на колегите, които бяха напълни OMV-то на караулката, цел Яз Искър риболов на платика и като резервен вариант уклей, захранки на Van der Ende, Filstar, домашно произведена и кастери, стръвите бяха същита като по горе.
До 12 имахме 4-5 костура и един уклей хванат след цял час подхранване на облак :shock:
Положението там е отчайващо пребройхме към 500 - колеги поне толкова се виждаха. Рибата е адски наплашена държини се само навътре и ако се завърти на близка дистанция се хваща по една платика. Водата е доста студена(докато приготвя уклейската захранка ми изтръпнаха пръстите), никой не се съобразява с това и захранват в промишлени количества. Имаше колеги които на едно захранване хвърляха по около 1 кг захранка, дори имаше един които за времето което бяхме там изхвърли към 2/3 от един леген на сенсас във водата и резултата от това хранене при най-упоритите и с най-качествени захранки беше по 2-3 платики.
Отделно липсва всякаква колегиаланост хрълят се фалшиви дънни ветрилообразно дане би някои да застане на 10 метра от тях.
Наблюденията ми са за залива след Щъркела и не задължавам никой с тях.

Лично аз няма да стъпя там ако ще и китове да кълват, само и единствено зимата на Щъркела за костур.
Извинявам се за отклонението.

Решихме да се преместим и към 14.30 бяхме на Лобош от към Радибош и там хванахме една прилична каракуда и още към 1кг бабушки и спасихме излета от пълен провал.
Veronika

Мнение от Veronika »

:roll:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Важното е че сте били за риба докато аз неуспях ;) !
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ванко »

Здравейте колеги,Ивак не им се ядосвай нали знаеш тя простотията ходи по хората.За жалост това е положението,много станаха рибарите сигорно е на мода,едно време ходеа тези на които наистина им е в кръвта а сега куцо:кьораво:сакато юруш ще стават рибари. Друг е въпроса,че незнаят как се държи въдица.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

само да потвърдя: точно така беше!!!

за два дни над 200км и около 2 кг риба

ама си прекарахме весело, важното е че не бяхме в къщи!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”