Маймуница-Кирилица

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Маймуница-Кирилица

Мнение от Моряка »

От време на време има колеги,пишещи големи постове на маймуница,без да са се запознали с правилата,или такива в странство ,незнаещи как да се обърне PC-то на български,мисля че това ще помогне,отчасти. :)

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
А сега де? :roll:
Venkicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Маймуница-Кирилица

Мнение от Venkicha »

Това по горе ще е много удобно за пишещите на маймуница аз я наричам шльокавица :lol: . Тук искам да вмъкна едно улеснение за пишещите с много правописни грешки. Грешки до такава степен, че написаното почти не се разбира. Потребителите на Mozilla Firefox могат да си инсталират добавката-разширение на браузара Bulgarian Dictionary . Целта на това приложение е да следи за правописа на думите в българския език и ако сме изписали дума с правописна грешка думата автоматично се подчертава с червена вълнообразна линия. Така след приключване на писането може да се върнем и да коригираме грешките си . За потребителите на Google Chrome мисля че пак има такава опция, но там не съм наясно . За Internet Explorer май още няма такава екстра . Нека колеги допълнят ако са запознати за другите .

От тук може до инсталирате речника на Mozilla Firefox https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3623
Последно промяна от Venkicha на Вто Мар 30, 2010 6:22 am, променено общо 1 път.
Най-посещаваният риболовен форум : въй въй въй.nariba.com
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
san_xose
новобранец
новобранец

Мнение от san_xose »

Благодаря колега,много добро нещо си написал :) :D
Изображение
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Аз лично теми и мнения, написани на маймуница, изобщо не чета. За съжаление и такива с безброй правописни грешки не липсват във форума. Въпрос на чест и самоуважение е, човек да се стреми да бъде безгрешен във всичко, което прави :) .

Наслука!
Никога не пия карал!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”