Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

леново
Модератор: Paublo_Eskobar
леново
питането ми е за прясно инфо за леново,каква риба има и каква е таксата за риболов,и въобште заслужава ли си да ходя по празниците до там, мерси предварително
-
- вече хвърля и на тежко
Re: леново
Току що говорих с племенника на арендатора, ходят рибари на язовира обаче още е слабо откъм риболов. Иначе арендатора е пуснал шаран тези дни. За таксата: или не е променена или да е увеличена с 1-2 лева. Това е възможно най-прясното инфо което мога да ти намеря за язовира. Така, че преценявай и действай
Regards: Аврионов

Regards: Аврионов
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
Последно таксата беше 5 лв. и каквото си хванеш, ако хванеш
. Все още никой не се е похвалил от там, поне аз незнам. Харесвам този язовир и дано да се раздвижи рибата скоро.

много благодаря колега за инфото
-
- сериозен играч
Таксата е все още 5 лв.!Преди 2 дена един познат е ходил,но нивото на водата все още било много високо и не се е пробвал!Пазача и на него казал,че са пускали шарани,но ....дали е така,не знам!?Не съм пробвал!
Ако все пак решиш да отидеш те моля да кажеш и твоето впечатление за моментното състояние на язовира!На слука!!!
Ако все пак решиш да отидеш те моля да кажеш и твоето впечатление за моментното състояние на язовира!На слука!!!

-
- новобранец
Някои успя ли да пробва през почивните дни как е на Леново ,вече започнала ли е да се раздвижва рибата . 

-
- сериозен играч
Прясно инфо от днес!Забравете в близките дни за този язовир!Много вода,много рибари,но риба не дава!Хванах за почти цял ден само една каракуда!Колегите и това не хванаха!Като си отивах минах през доста от рибарите,питайки дали са хванали нещо всички клатеха глава отрицателно!
Между другото,таксата вече е 6 лв.!Това е от мен!

-
- новобранец
Благодаря за точното инфо колега 

-
- новобранец
През почивните дни бях на Леново.Таксата е 6лв.Имаше много рибари но интересното беше че рибата даваше на места.Ние бяхме на горния край близо до дерето и хванахме по около 4-5 кг каракуда и няколко кефала,но имаше и хора до нас които се записаха и с по 2-3 шарана от сорта на кило и половина-две.Това е за сега от мен.Също така по разпитах и как стои въпроса с риболова по време на забраната ,но там няма да има такава,такаче мисля и друата седмица да отида!Наслука