Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Огняново ??
Модератор: Paublo_Eskobar
Огняново ??
С колегата мислиме да отидеме до Огняново в събота (на 22.04). Ако някой е ходил скоро нека каже какво дава в момента, ако изобщо дава. Благодаря предварително.
-
- научил се да хвърля
Здравей колега,на 16.04 бях с двама ''майстори''-единият сефтосваше новата покупка(ТИКА-адвенчър),другият-дънарките,а аз на директна осмица.Бяхме от към с.Раковица и язовира го нямаше(източен).Повървяхме доста докато стигнем до него.Сутринта даваше доста добре,дори без захранване.На обяд намаля,а към 16.00ч.направо си спря(може би пак го изпускаха).Резултата беше:
-Колегата с ТИКА-та-102 уклея,десетина перки,2 какуди и хиляди костури(бебета които връщаше обратно)
-Майстора с дънарките -2 прилични каракуди и един истински клен.
-Моя милост ги чакаше на дъното и резултата беше-42 перки и 18 уклея - само едри.
Всичкото е ловено на бял,хората до нас ловяха и на торен и каракудата се показваше по-често.
Дано съм ти бил полезен и успех
-Колегата с ТИКА-та-102 уклея,десетина перки,2 какуди и хиляди костури(бебета които връщаше обратно)
-Майстора с дънарките -2 прилични каракуди и един истински клен.
-Моя милост ги чакаше на дъното и резултата беше-42 перки и 18 уклея - само едри.
Всичкото е ловено на бял,хората до нас ловяха и на торен и каракудата се показваше по-често.
Дано съм ти бил полезен и успех

За риболов от маса и жена ставам.