Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

ИСТИНСКО ПАУЪР ПРО
Модератор: sapuna
ИСТИНСКО ПАУЪР ПРО
Колеги я споделете какво е истинското влакно (оригиналното) , защото досега са ми предлагали в различните магазини на ценаа на оригиналното и с идеално кръгло сечение и с правоъгълно(плоско).
Я споделете кое е истнско и кое менте и дане би при едни диаметри да е плоско а при по-голените например крагло
Я споделете кое е истнско и кое менте и дане би при едни диаметри да е плоско а при по-голените например крагло
Re: ИСТИНСКО ПАЛЪР ПРО
те кутииките са еднакви навсякаде ама това вътре ме интересува какво трябва да е плоско или кръгло
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
POWЕР Pro e с идеално кръгло сечение ...макар,че и ментака си го бива...за един сезон. 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
За жалост има ментета и на "новата" кутийка . Във всеки случай закупувайки от нея имаш по-голяма вероятност да попаднеш на нементе . Единственият сигурен начин за закупуване на оригинално такова е ако си го вземеш от тук - http://powerpro.com/publish/content/glo ... lines.html

Въх ! Тука ако може да не се съгласяtamihal написа:POWЕР Pro e с идеално кръгло сечение ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
затова и питам , защото един вика с идеално кръгло сруг със сплескано сечение.
Истината е някаде там ама искам да я открия
Истината е някаде там ама искам да я открия
- Павел Иванов
Няма чиста оплетка с "идеално кръгло сечение" . Тва дори при доста по-скъпи брейдове , с доста по-кръгло сечение от на Прото . Друг е въпроса при хибридните варианти ама ПП не е от тях 

Павел Иванов
Павел Иванов
значи все пак нее това сплесканото за което в магазина ме убеждаваха , че е оригинално
-
- новобранец
Два начина да си малко по-уверен в покупката на това влакно е търсиш новата кутийка с новата (EZ) шпула и цената да не е от сорта на 19.90...
Не твърдя ,че на новите шпули няма ментета но според мен не са все още толкова разпросранени у нас !
Както казват колегите не може да си 100% сигурен
Не твърдя ,че на новите шпули няма ментета но според мен не са все още толкова разпросранени у нас !
Както казват колегите не може да си 100% сигурен

人 川
Работата е там ,че във Варна и ментетата и хубавите абе всичко е на цена 50-60 лева , аз за това питах как се познава оригинала защото явно по цената неможе да се определи
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
tamihal написа:POWЕР Pro e с идеално кръгло сечение ...
Не знам какво се разбира под ''идеално кръгло сечение'',но определено не е плоско...
Това,което използвам аз за поводи си е оригинално и си е кръгло...

- Павел Иванов
Ами взимаш си нещо от сорта - http://cgi.ebay.com/Power-Pro-Spectra-B ... 5191670668 - за 23лв. с доставката от Щатите и си свиркаш . Кофтито е че вече пича не шипва до България . Е шипва ама не до всеки и тъйdidooo написа:... абе всичко е на цена 50-60 лева ...

Павел Иванов
Павел Иванов
Извинявам се за оффтопика, но някой може ли да ми каже защо по българските сайтове навсякъде го дават 0.19 - 13.0 кг, а на американското 0.19 - 7кг?fn1p написа:В такава кутия трябва да е оригиналното.
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
- Павел Иванов
Да сме по-точни при реални 0.19мм ПП отговаря на около 10 либри а не на 15 което по хамериканско го дават 7 кг. за 0.20мм
Друг е варианта на продаваното тука с тез характеристики обявени къде от ПП не са си и мислили да ги обявяват некъде ама айде .

Павел Иванов
Павел Иванов
Май по-скоро е второто, но чак пък почти 2 пъти по-малкоПавел Иванов написа:Да сме по-точни при реални 0.19мм ПП отговаря на около 10 либри а не на 15 което по хамериканско го дават 7 кг. за 0.20ммДруг е варианта на продаваното тука с тез характеристики обявени къде от ПП не са си и мислили да ги обявяват некъде ама айде .

http://img541.imageshack.us/img541/418/90425760.jpg
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !