Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

кльонк-среща
Модератор: sapuna
кльонк-среща
Здравейте колеги – тези, които упражняват сериозно риболова на кльонк. Хрумна ми една идея, която на някои може да им се стори неосъществима /или поне трудно осъществима/, но мисля че при стабилна и стегната организация, както и при желание разбира се може да стане реалност.
Става въпрос за организация на една среща на всички колеги, които са заинтересувани от този вид риболов, с лодките, такъмите и т.н. на някой гьол, който може да бъде допълнително уточнен. Става въпрос за колеги от цялата страна, не само от София. Целите, които имам предвид, при една такава среща са:
1. Да се запознаем;
2. Да обменим опит;
3. Да хапнем и пийнем в приятна компания на чист въздух;
4. Да видим кой с каква екипировка разполага;
5. Други – според дневният ред ...................
Пускам тази тема малко по-отрано, като предлагам една такава среща да се организира непосредствено след забраната, защото впоследствие всеки ще се запилее за риба по различни гьолове, на море – с две думи кой на къде...
Предлагам, всеки който има интерес да постне в тази тема, за да си направя извод – има ли въобще интерес към провеждането й и колко колеги биха дошли.
Всички детайли, по отношение на това – къде /на кой язовир/ и точна дата - моля на ЛС. Разбира се тук – в темата можем да го обсъдим, но окончателните решения в тази посока само на ЛС.
Последното умишлено не искам да става достояние на хора, които нямат интерес това да се случи.
Какво ще кажете? - Вие сте .....
Става въпрос за организация на една среща на всички колеги, които са заинтересувани от този вид риболов, с лодките, такъмите и т.н. на някой гьол, който може да бъде допълнително уточнен. Става въпрос за колеги от цялата страна, не само от София. Целите, които имам предвид, при една такава среща са:
1. Да се запознаем;
2. Да обменим опит;
3. Да хапнем и пийнем в приятна компания на чист въздух;
4. Да видим кой с каква екипировка разполага;
5. Други – според дневният ред ...................

Пускам тази тема малко по-отрано, като предлагам една такава среща да се организира непосредствено след забраната, защото впоследствие всеки ще се запилее за риба по различни гьолове, на море – с две думи кой на къде...
Предлагам, всеки който има интерес да постне в тази тема, за да си направя извод – има ли въобще интерес към провеждането й и колко колеги биха дошли.
Всички детайли, по отношение на това – къде /на кой язовир/ и точна дата - моля на ЛС. Разбира се тук – в темата можем да го обсъдим, но окончателните решения в тази посока само на ЛС.
Последното умишлено не искам да става достояние на хора, които нямат интерес това да се случи.

Какво ще кажете? - Вие сте .....
Последно промяна от Торбалан на Сря Апр 26, 2006 8:58 am, променено общо 1 път.
Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
-
- кандидат преподавател
-
- сериозен играч
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
kalinux написа:Доколкото знам повечето клонкаджии се познават отдавна и се събират често в някъде София. Така че не очаквайте да дойдат точно разбирачите на една такава среща.
Аз за Въча и Ивайловград можем да поспорим тогава.
мисля че не за това става дума, идеята на колегата Торбалан е съвсем друга! Всъщност за тази среща ще разберат всички които се интересуват от риболова на кльонк, независимо дали са разбирачи, зяпачи или каквито и да е!От Въча по-хубав няма....има Ивайловград ! по добър е за риболов.

познавам добре Ивайловград, предлага добри условия за риболов на кльонк, пък и нещо друго, ако всичко е ОК сред присъстващите ще е и Петър Жишев /Бат Петьо/, чоека от който има много какво да се научи!
само съм минавал покрай Въча, не познавам язовира, но бих помолил колегата kalinux да осветли всички ни за този язовир!
Та, подкрепям напълно идеята да има сбирка, с цел опознаване,обмяна на опит, напиване и др... Пък язовира мисля че не е чак от такова значение! Все пак си мисля че е право на инициатора и автор на темата да предложи пръв водоема!
Да оставим Въча настрана. Аз ще участвам на едно такова събиране, като новобранец. Давайте идеи за язовири и месец. Аз предлагам Огоста или Ивайловград (в този ред), защото съм бил по веднъж там.
За месец предлагам юли, защото тогава няма рибилов на Въча, а пък доколкото знам е началото на активния риболов на кльонк.

От Въча по-хубав няма.
-
- кандидат преподавател
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз макар и да съм представител самата неопитност по отношение на кльонка (дори незнам как се бие с туй животно) искам много да дойда !
Най-вероятно до тогава ще съм си купил лодка и ще имам с какво да ловя ! Би било добре да получа първия си урок от истинските майстори...а и да ми дадете съвети как да си направа кльонк или някой ако продава нещо (в което силно се съмнявам разбирасе) !?
Най-вероятно до тогава ще съм си купил лодка и ще имам с какво да ловя ! Би било добре да получа първия си урок от истинските майстори...а и да ми дадете съвети как да си направа кльонк или някой ако продава нещо (в което силно се съмнявам разбирасе) !?
За бракониерите само слънчаци
!

- man1966
- ще става разбирач
И ти ли ......Бруте.......kalkan4o написа:Аз макар и да съм представител самата неопитност по отношение на кльонка (дори незнам как се бие с туй животно) искам много да дойда !

Не ти требе таз беля-лови си шараните, да ти е мирно главата...

Я елате рибенца при батко...
Тук някои колеги ме провокираха да се замисля. Май пак съм се поизхвърлил, особено със заглавието на темата – “НАЦИОНАЛНА кльонк-среща”. Поради тази причина, промених заглавието на темата: просто “кльонк-среща”. Ако мУдераторите
сметнат за необходимо нека сменят заглавието на темата например с “кльонк-среща на начинаещите” или “сбирка на тези, които се опитват да кльонкат” или “среща-опознаване, за да не се пцоваме много, когато се засечем следващия път по гьоловете”.
Всъщност, няма значение. Очевидно, няма да можем да се съберем повечко хора, увлекли се по този вид риболов и започвам да се отказвам от собствената си идея. Разчитах да се съберем поне десетина човека, но май няма да стане.
Успех и НАСЛУКА след забраната.
П.С.: Молим модераторите за катанец.

Всъщност, няма значение. Очевидно, няма да можем да се съберем повечко хора, увлекли се по този вид риболов и започвам да се отказвам от собствената си идея. Разчитах да се съберем поне десетина човека, но май няма да стане.
Успех и НАСЛУКА след забраната.
П.С.: Молим модераторите за катанец.
Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.