Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

жребчево
Модератор: bobopeli
жребчево
на 31.03.10 3 лодки от паничерево сутринта пускаха мрежи в дълбокото междо селото и острова като минах покрай тях избягаха извадих еднатата им мрежа или поне само толко успях да закача
звънях на иара но никои невдигна
сигорно са си заврели лел. в гъ...а
вечерта като се връщах лодките пак бяха там и като ме видяха пак избягаха обикалях с дълбоки воблери около 40 мин но неможах да закача мрежа този път пак звънях на иара и пак телефоните им бяха на място дрто слънце неохрява

звънях на иара но никои невдигна

вечерта като се връщах лодките пак бяха там и като ме видяха пак избягаха обикалях с дълбоки воблери около 40 мин но неможах да закача мрежа този път пак звънях на иара и пак телефоните им бяха на място дрто слънце неохрява

-
- разбира нещата
Re: жребчево
112 колега там се записва и трябва да реагират щото им се търси сметка.
да 112 и на ме ми казаха като си вадех билета дано им изсъхнат ръцете на мрежарите

пазете природата чиста.....
Не мисля че саморазправата е хубаво нещо. Заради това което правят бракониерите заслужават повече от това да им се нарежат гумите или да се набият или да им се тръсне някаква смешна глоба. Според мен трябва затвор. Бракониерството си е вид кражба поне за мен. И то кражба срещу всички нас които си плащаме билетите и даваме една камара пари за захранки, бензин и още една камара други неща, само и само да отидем през свободното си време когато не изкарваме тези пари с труд за да поразтоварим сред природата. Това си е лично мнение не го налагам на никого