Препоръчайте фидер

Модератор: Paublo_Eskobar

spenk
новобранец
новобранец

Препоръчайте фидер

Мнение от spenk »

Моля препоръчайте ми фидер.....искам фидер 3.90 с голяма акция 140-150 гр и да не е с параболично огъване...ох вече забравих термина от толкова ровене из интернет...мисля че правилния термин е ВЪРХОВА АКЦИЯ, а НЕ параболична....ако някой знае такъв фидер който се огъва предимно на върха без да се огъва до дръжката.....питам за мнения понеже нямам възможност да обикалям от магазин на магазин и да тествам лично всеки модел който ми хареса като акция....иначе нека да е до 200 лв !!! Благодаря на всички отзовали се предварително !!!
Аватар
dess0
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Препоръчайте фидер

Мнение от dess0 »

Погледни Maver Thor! Има ги с акция 100, 140 гр, ако не бъркам. Имах такъв със 100 гр акция - доста добра пръчка! Притежава страхотна сила на изхвърляне и е доста добре изработена, но я продадох , защото е груба за риболова, който практикувам! Успех!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
abugarsia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от abugarsia »

http://media.snimka.bg/5982/018218722-big.jpg има го и с акция до 180гр. :D :D :D
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

Ако можеш да го намериш по магазините това е твоят фидер garbolino squad power feeder 391PFD или другият вариант ето този http://www.aquasport-n.com/index.php?p= ... ubgroup=55
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Shimano :) Това е фидера :)
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Колеги извинявам се че се отклонявам от темата :oops: , но се чудех фидер с акция 100гр ''хеви'' ли се води :oops:
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

hitthehead написа:Погледни Maver Thor! Има ги с акция 100, 140 гр, ако не бъркам. Имах такъв със 100 гр акция - доста добра пръчка! Притежава страхотна сила на изхвърляне и е доста добре изработена, но я продадох , защото е груба за риболова, който практикувам! Успех!
Моята е точна такава 3,90м/100 гр. Цялата серия на тези пръчки е с върхова акция и водачите им мисля че бяха от титаниев оксид което означава, че може да се ползва и с плетено влакно. Цената им е от 120-160 лв
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

dunavski написа:
hitthehead написа:Погледни Maver Thor! Има ги с акция 100, 140 гр, ако не бъркам. Имах такъв със 100 гр акция - доста добра пръчка! Притежава страхотна сила на изхвърляне и е доста добре изработена, но я продадох , защото е груба за риболова, който практикувам! Успех!
Моята е точна такава 3,90м/100 гр. Цялата серия на тези пръчки е с върхова акция и водачите им мисля че бяха от титаниев оксид което означава, че може да се ползва и с плетено влакно. Цената им е от 120-160 лв
братчето ми,вече втора година ловя с плетеняк на адвенчарчето и нямам проблем.та голям праз че са от титаниев оксид. :wink:
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

shekira написа: братчето ми,вече втора година ловя с плетеняк на адвенчарчето и нямам проблем.та голям праз че са от титаниев оксид. :wink:
Я виж върху тая пръчка да не пише "неразрушима" някаде върху нея ......... то тея адвенчъри станаха легендарни :D :D
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

ivelin_1976 написа:Ако можеш да го намериш по магазините това е твоят фидер garbolino squad power feeder 391PFD или другият вариант ето този http://www.aquasport-n.com/index.php?p= ... ubgroup=55
Значи колегата търси фидер с върхова акция (?!?),ама точно тоя,който му предлагаш (N2) е с параболичен строй.Иначе имам наблюдения върху мичелите и мисля,че ще го устрои твърдостта им.Сравнявал съм ги един до друг в бой.Е мичела си е кол,ама той колегата това търси.Успех!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”