Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Препоръчайте фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
Препоръчайте фидер
Моля препоръчайте ми фидер.....искам фидер 3.90 с голяма акция 140-150 гр и да не е с параболично огъване...ох вече забравих термина от толкова ровене из интернет...мисля че правилния термин е ВЪРХОВА АКЦИЯ, а НЕ параболична....ако някой знае такъв фидер който се огъва предимно на върха без да се огъва до дръжката.....питам за мнения понеже нямам възможност да обикалям от магазин на магазин и да тествам лично всеки модел който ми хареса като акция....иначе нека да е до 200 лв !!! Благодаря на всички отзовали се предварително !!!
Re: Препоръчайте фидер
Погледни Maver Thor! Има ги с акция 100, 140 гр, ако не бъркам. Имах такъв със 100 гр акция - доста добра пръчка! Притежава страхотна сила на изхвърляне и е доста добре изработена, но я продадох , защото е груба за риболова, който практикувам! Успех!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- ivelin_1976
- разбира нещата
Ако можеш да го намериш по магазините това е твоят фидер garbolino squad power feeder 391PFD или другият вариант ето този http://www.aquasport-n.com/index.php?p= ... ubgroup=55
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Колеги извинявам се че се отклонявам от темата
, но се чудех фидер с акция 100гр ''хеви'' ли се води 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Моята е точна такава 3,90м/100 гр. Цялата серия на тези пръчки е с върхова акция и водачите им мисля че бяха от титаниев оксид което означава, че може да се ползва и с плетено влакно. Цената им е от 120-160 лвhitthehead написа:Погледни Maver Thor! Има ги с акция 100, 140 гр, ако не бъркам. Имах такъв със 100 гр акция - доста добра пръчка! Притежава страхотна сила на изхвърляне и е доста добре изработена, но я продадох , защото е груба за риболова, който практикувам! Успех!
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

братчето ми,вече втора година ловя с плетеняк на адвенчарчето и нямам проблем.та голям праз че са от титаниев оксид.dunavski написа:Моята е точна такава 3,90м/100 гр. Цялата серия на тези пръчки е с върхова акция и водачите им мисля че бяха от титаниев оксид което означава, че може да се ползва и с плетено влакно. Цената им е от 120-160 лвhitthehead написа:Погледни Maver Thor! Има ги с акция 100, 140 гр, ако не бъркам. Имах такъв със 100 гр акция - доста добра пръчка! Притежава страхотна сила на изхвърляне и е доста добре изработена, но я продадох , защото е груба за риболова, който практикувам! Успех!

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Я виж върху тая пръчка да не пише "неразрушима" някаде върху нея ......... то тея адвенчъри станаха легендарниshekira написа: братчето ми,вече втора година ловя с плетеняк на адвенчарчето и нямам проблем.та голям праз че са от титаниев оксид.

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Значи колегата търси фидер с върхова акция (?!?),ама точно тоя,който му предлагаш (N2) е с параболичен строй.Иначе имам наблюдения върху мичелите и мисля,че ще го устрои твърдостта им.Сравнявал съм ги един до друг в бой.Е мичела си е кол,ама той колегата това търси.Успех!ivelin_1976 написа:Ако можеш да го намериш по магазините това е твоят фидер garbolino squad power feeder 391PFD или другият вариант ето този http://www.aquasport-n.com/index.php?p= ... ubgroup=55