Тел-112-Абсолютна заблуда!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Тел-112-Абсолютна заблуда!

Мнение от Secret Carp »

Бях с приятели 2 дни на една баластриера близо до града ни и както си пиехме на ОБЯД биричката,дойдоха 4 циганина и зеха да секат върба от отсрещната страна и да я тварят в една каруца.Веднага моя приятел се обади на 112 и те взеха работата уж присърце.След това даже му звъняха 2 пъти да доуточним мястото.
Приятели рибари-колкото господ слезе,толкова дойдоха и полицаи и горски и не знам кой точно трябваше да дойде-Това го търпим повече от 20 години!На водоемите вече няма една сянка-ЗАСРАМЕТЕ СЕ ГОСПОДА УПРВЛЯВАЩИ НИ!Поклон пред безочливостта ВИ!!!

Аз повече няма да се хабя,моите приятели също-няма оправия,тва е положението :wink:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Тел-112-Абсолютна заблуда!

Мнение от barutchiata © »

Що бе пичове, що не моете една тема да развите кат хората.Човека ви говори за реакциите на тел. 112, вие отидохте пак в другата посока, цигани, евреи , Хитлер и какво ли още не. :roll: :shock:
kavarna
новобранец
новобранец

Мнение от kavarna »

@$еcret carp "Веднага моя приятел се обади на 112 и те взеха работата уж присърце. След това даже му звъняха 2 пъти да до уточним мястото."
Искам да внеса малко уточнение:
В нашата държавица всеки разбира от футбол и политика.......
Характерна черта е без да проучим законовите разпоредби щото те са " врата в полето" да попържваме де що сварим и все някой друг ни е виновен!
По закон задължение на ЕЕН112 /Единен европейски номер за спешни повиквания/ е да осигури достъпа на подаващия даден сигнал до службите за спешно реагиране!
От тези служби Агенцията по горите не е такава, въпреки това има подписано споразумение и редовно сигналите достигат до тях!
Дали те реагират своевременно е съвсем друг въпрос и ако не се случва както в описания пример то 112 нямат никаква вина!
А ако вие бяхте наистина граждански ангажирани щяхте да положите усилие и в писмен вид може да потърсите отговор защо службите не са реагирали и ако наистина е така да се потърси отговорност на виновните лица!
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

kavarna написа: А ако вие бяхте наистина граждански ангажирани щяхте да положите усилие и в писмен вид може да потърсите отговор защо службите не са реагирали и ако наистина е така да се потърси отговорност на виновните лица!
Колега мога ли да те попитам колко граждански да съм ангажиран според тебе?Може би униформа да сложа и да ги арестувам аз а :roll: Достатъчно според мен това,че сигнализирахме,за разлика от много други лаладжии дето само негодуват,Но уви-никой не дойде.Не на 112 ами на 1112 да звънна пак никой в БГ няма да си мръдне пръста :!: Нарочно звъннахме там,щото мислехме,че ще е по-различно от другите телефони ама-НЕ :drinkers:
kavarna
новобранец
новобранец

Мнение от kavarna »

Ако не съм разбран правилно единствено исках да подчертая , че проблема не е в ЕЕН112!
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Проблема си е във всички нас(визирам като нация).Има малко светлина в тунела,ама още много вода трябва да изтече за да се пооправят нещата. :roll: От нас зависи,колко ще навърти водомера. :!:
NIKSAN_S
новобранец
новобранец

Мнение от NIKSAN_S »

Заради парашутка пуснах двама братя да плуват : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Всичко стойностно от тоя народ е извън пределите на страната :idea: ........................само да Ви подсета ако не знаете :idea: Пък тея дето сме останали ,няма да казвам кви сме :smt069
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”