Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Търся информация за яз. Копринка - връщам с лихва
Модератор: Кърцата
Търся информация за яз. Копринка - връщам с лихва
Здравейте колеги, утре (8.септември) тръгваме с още трима колеги за 1 седмица за риба. След дълъг спор за избор на водоем накрая решихме да отидем някъде кадето никой от нас не е ходил. Избора се падна на яз. Копринка за който само сме чели и слушали невероятни риболовни истории. Ще съм благодарен на всякаква информация относно водоема която би ми била от полза (удобни места за риболов до които се стига с кола, видове риба хващана от някой там, такъми, стръв и сезон на слуката). Ние наблягаме предимно на риболов на хищници (сом и бяла риба) на ще пробваме и шарана. Мислиме също така и да влачиме с RAPALA. Ще ми е от полза всяка информация за язовира (крадът ли се там въдици през ноща, добри места за влачене и т.нт. Обещавам когато се върна да върна жеста с пълна и подробна информация за улова ни (ако има такъв) придружена със снимки .....
За последно преди тръгването ще мога да посетя този форум на 8.септември в 8.00 сутринта
За последно преди тръгването ще мога да посетя този форум на 8.септември в 8.00 сутринта