Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

08-11.04.2010г -Компанията е важна.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- разбира нещата
08-11.04.2010г -Компанията е важна.
Тъй,с Михайл и Кръстьо се уговорихме да заминем на 8.04.2010г,да ловим на Тунджа.Речено сторено,на 8-ми вечерта направо слязохме от магистралата ,на реката.Водата висока и студена,но въпреки това мятахме до стъмване за сом,който небеше в настроение да се храни.
Прибрахме се леко разочаровани,но въпреки това,щастливи от прекараните часове сред природата.
На 9-ти,към края на излета,Кръстьо сложи за последни няколко замятъния една Аглиа 7,Файър Тайгър,и бум.....

Точно 55см;1,500кг.
Сома отново небеше гладен,а водата качаше ли качваше.
На следващия ден състезание на Жребеца:

От което имам само една снимка,тъй като бяхме заети да търсиме къде са се скрили рибките,които така и ненамерихме.
Навръщане,половихме на Тунджа край с.Бинкос,където Михата улови 2 нелоши клена(около 35см),1 по-малък(около 30см),и едно развъртане на аванса на ДайбЪта му,но завършило с откачена риба.
Кръстьо улови на бента 1 клендак около 28см,1 изпусна и една откачена балканка около 30-те см.
Ето снимки на рибките на Михата,уловени на Сова на Антакс,Чъби на Илекс.

Аз нямах и сторване,но го отдавам на липсата на активност при щуката.
Навръщане,минахме да хапнем до вкъщи,и хайде пак за сомове.
Кръци остана до колата да си връзва поредната примамка
Михата се пробваше за закачи поредната примамка
А аз реших да пробвам на един Пантер Мартин 15,в какво настроение са сомлетата.Е,отново бяха настроени да си лежа,безучастно.Но пък аз улових единствената си риба за целия престой,която ми вдигна адреналина до небесата,тъй като с удъра отви 2 метра влакно.

Рибката беше 56см. а теглото и:

През целия ни престой,скъсаните примамки,се равняваха по-брой на подадените средно в един немалък софийски магазин за месец време...
Тук е заснета една от малкото завършили успешо акции по-спасяване на примамка,Михата има да ме черпи,ама се прави на луд.

В последния ден имахме удоволствието да половим с Маное,разменим малко примамки,и да обсъдим бъдещи риболовни излети.

Тук михата вече цивилен,пробва запоследно дали няма да излезне някоя от така желаните щуки,за които бяхме дошли.

Тук с Маноел се лигавихме малко,а пък Кръцко на заден план,си пукаше с въздушния пистолет.

И малко снимки на реката.

Тръгнахме си на 11-ти вечерта,тъй като рибата през цялото време пасуваше,нивото качваше и сваляше,буквално за мунити.А и прогнозата на времето небеше от най-подходящите за риболов.
пп.Благодаря на Михата за отделеното време до готварската печка.
Прибрахме се леко разочаровани,но въпреки това,щастливи от прекараните часове сред природата.
На 9-ти,към края на излета,Кръстьо сложи за последни няколко замятъния една Аглиа 7,Файър Тайгър,и бум.....

Точно 55см;1,500кг.
Сома отново небеше гладен,а водата качаше ли качваше.
На следващия ден състезание на Жребеца:

От което имам само една снимка,тъй като бяхме заети да търсиме къде са се скрили рибките,които така и ненамерихме.
Навръщане,половихме на Тунджа край с.Бинкос,където Михата улови 2 нелоши клена(около 35см),1 по-малък(около 30см),и едно развъртане на аванса на ДайбЪта му,но завършило с откачена риба.
Кръстьо улови на бента 1 клендак около 28см,1 изпусна и една откачена балканка около 30-те см.
Ето снимки на рибките на Михата,уловени на Сова на Антакс,Чъби на Илекс.

Аз нямах и сторване,но го отдавам на липсата на активност при щуката.
Навръщане,минахме да хапнем до вкъщи,и хайде пак за сомове.
Кръци остана до колата да си връзва поредната примамка

Рибката беше 56см. а теглото и:

През целия ни престой,скъсаните примамки,се равняваха по-брой на подадените средно в един немалък софийски магазин за месец време...
Тук е заснета една от малкото завършили успешо акции по-спасяване на примамка,Михата има да ме черпи,ама се прави на луд.

В последния ден имахме удоволствието да половим с Маное,разменим малко примамки,и да обсъдим бъдещи риболовни излети.

Тук михата вече цивилен,пробва запоследно дали няма да излезне някоя от така желаните щуки,за които бяхме дошли.

Тук с Маноел се лигавихме малко,а пък Кръцко на заден план,си пукаше с въздушния пистолет.

И малко снимки на реката.

Тръгнахме си на 11-ти вечерта,тъй като рибата през цялото време пасуваше,нивото качваше и сваляше,буквално за мунити.А и прогнозата на времето небеше от най-подходящите за риболов.
пп.Благодаря на Михата за отделеното време до готварската печка.
Последно промяна от krasi-84 на Вто Апр 13, 2010 11:41 pm, променено общо 1 път.
- Румбата
- разбира нещата
Re: 08-11.04.2010г -Компанията е важна.

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- сериозен играч
Браво Владо....,но Попов защо не е със снайпериския костюм? 

Последно промяна от yzyna на Пон Апр 12, 2010 3:43 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Евала и от менеrumbata написа:![]()
Момчета , чудесен излет !!! Напълнихте ми душата , благодаря Ви !!! Рибите не са най-важният критерий за хубаво изкарване и вие го доказвате !

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- кандидат преподавател
И аз се зачудих какво липсва.yzyna написа:Браво Владо....,но Попов защо не е с снайпериския костюм?

Браво за излета
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Поздравления, Владо! Добър излет сте направили.
-
- сериозен играч
-
- вече хвърля и на тежко
Браво колеги
. Страхотен репортаж и яки риби
.

Бирата е поредното доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.
rumbata написа:![]()
Момчета , чудесен излет !!! Напълнихте ми душата , благодаря Ви !!! Рибите не са най-важният критерий за хубаво изкарване и вие го доказвате !

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- jorro11
- ще става разбирач
Браво пичове...хубави риби за хубав излет!
Красива приказка,евала момчета 

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- stoilkatastz
- ще става разбирач
много хубав излед сте спретнали.браво.
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Невероятен излет...супер !