Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Изложба - НДК
Модератор: dantho.mihov
Изложба - НДК
Колеги здравейте, надявам се това не се причислява като спам, но искам да споделя с Вас моето мнение за тазгодишната изложба в НДК. Значи аз такова нещо не бях виждал до сега никъде. Входът е 3 лв. ( 2 плувки
), а вътре има точно 5 риболовни щанда..... да не говорим, че продуктите, които предлагаха, могат да се намеря дори и в по - забутани магазичета. Почти никакви промоции, да не говорим за самото отношение на продаващите. Незнам аз ли съм объркал ндк-ато или нещо друго ....

Re: Изложба - НДК
Преди 2-3 години беше същото и от тогава не стъпвам.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Re: Изложба - НДК
На риболовния щанд с големия червен надпис, продавачите се бяха подсилили с винце - аромата на бъчва се носеше от 5 метра.
Нищо интересно, цените като в магазините.
Както се казва "Хубава работа, ама българска...".
Промоция за БГ търгаша означава да свали цената с 3.50 лв. или да напише по-висока, да я задраска и да продава продукта на старата цена.
Ето за това според мен пазаруването от Англия или USA е за предпочитане.
Моето мнение е - не ходете в НДК, освен ако ви липсват още 2 лв. за да отидете на кино
Нищо интересно, цените като в магазините.
Както се казва "Хубава работа, ама българска...".
Промоция за БГ търгаша означава да свали цената с 3.50 лв. или да напише по-висока, да я задраска и да продава продукта на старата цена.
Ето за това според мен пазаруването от Англия или USA е за предпочитане.
Моето мнение е - не ходете в НДК, освен ако ви липсват още 2 лв. за да отидете на кино