Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

PVA-плат
Модератор: emo vasilev
-
- ще става разбирач
PVA-плат
Един приятел ми даде 4-5 м2 PVA плат,който се използва в шивашката промишленост.Разтваря се във вода за около 10 секунди . Някой ползвал ли е такъв плат и се чудя как от него мога да си направя някакви торбички.
-
- и господ не е толокова добър
Re: PVA-плат
Режеш на подходяща форма, плюнчиш ръбовете и задържаш.Веднага залепва 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
Искам да е нещо по еднакво, най ми е лесно да сложа захранката и да ги направя на месалчета.
-
- и господ не е толокова добър
Аз ти говоря за професионална работа, няма по-еднакво.Режиш 10 на 5см. прегъваш страната която е на 10см и си правиш торбичка с чисто пространство 4на 5см и т.н.MITKOY написа:Искам да е нещо по еднакво, най ми е лесно да сложа захранката и да ги направя на месалчета.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
Не знам дали се продава в магазините, но се използвал в изработката на костюми.Предполагам цената ще е без пари в сравнение на pva в рибарските магазини.
- Vlado_852
- разбира нещата
Не е вярно колега, тук таме се срещат и "супер", "добре"...naskox7 написа:а е какви са тея постове във всичките теми - якоmirkata96 написа:яко

По темата - разпитах всички познати в шивашката индустрия и никой не знаеше за ПВА плат, да се използва за направата на костюми.
Колега ако е възможно да питаш човека, който ти е дал това руло за повече информация.
Не е вярно колега, тук таме се срещат и "супер", "добре"...Vlado_852 написа:naskox7 написа:а е какви са тея постове във всичките теми - якоmirkata96 написа:яко

Май хлапето се е напушило повечко !