Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малко каракудки на Зимница
Малко каракудки на Зимница
В неделя аз и двама колеги бяхме на Зимница. Пристигнахме в 7ч. имаше две коли преди нас -място бол. Настанихме се на северния бряг,там кадето дигата прави завой,захраних на около 10 м.,дълбочината беше 5м.Започнах на три бели после два бели и един червен-излизаха само бабушки,сложих торен,същата работа.През това време на фидера извадих 3 каракуди на торен и това беше. На директния птодължих да сменям стръвта,дохранвах с прашката пелети и кам 10ч. на три бели извадих първата каракуда.До 12ч извадих още 10-на(250-350г),тогава излезе много силен вятър и директната 8-ца излезе в почивка.Вятърът не спря до 18ч.Колегата беше доста настоятелен на царевица и привечер извади 3 морунажа около 300г,и 3 каракуди,другия колега 4 каракуди на пружина и фидер. Общо взето труден риболов,ще се радвам ако някой е имал по-добра слука да сподели,все пак аз ходя там за втори път и не са ми познати района и местата.До скоро....
-
- ще става разбирач
Re: Малко каракудки на Зимница
Къде е това колега дай малко по-вече инфо
-
- сериозен играч
Както казах не познавям добре района и местата,там кадето бяхме е много удобно и лесно достъпно,но в 9ч почти нямаше място.Това е ако идваш от ягода минаваш моста веднага в ляво караш по дигата или до нея и си избираш място.
P.s. Имам много снимки но не успях да ги кача?!
P.s. Имам много снимки но не успях да ги кача?!
- slayder
- ще става разбирач
Браво за репортажа-много изчерпателно си представил излета...е ако имаше и някоя снимка 

Дава ли? И дава и взема.
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Като минавате през село Ягода внимавайте
Носете си Калашни гранатомет и една базука
Гледахте ли вчера по новините апашите от ягода как са са обрали движеща се кола 

-
- ще става разбирач
Тази карта вече я показах в една тема, но ще свърши работа и тук

Наздраве и наслука!
Никога не пия карал!

-
- вече хвърля и на тежко
Ей, добре сте вие ..... в Пловдив си нямаме разрешени гьолчета .... завиждам .... .Хубав излет колега, поздрави! 

Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...