Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Ярловци
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Ярловци
Язовира има нов арендатор ,който изглежда сериозен човек с възможности и желание да направи Ярловци желана дестинация за риболов. В момента такса на въдица е 5 лева . Ако ти се ловят таранки кълвят като за последно , обажда се и некое и друго шаранче от тези маломерните. За сериозен риболов по натам , нека хвърли хайвера.
Къде се намира този язовир Ярловци ?
А сега някой може ли да ми каже положението там спрямо таксата .. защото рибата не се е променила от години 

- drat
- разбира нещата
Такса 7лв. на пръчка за 24 часа, кълве хубава червеноперка и дребна каракуда,излизат и дребни шаранчета най-вероятно пуснати тази година. Ако не играе мрежата на есен, догодина ще се радваме и на по-класен улов. Има останали и дърти шарани, но трудно се лъжат.

Можели някой да даде инфо за пътищата около гьола.Преди години беше ужас.Дали сега позволяват преминаването през стената.Щесъм много благодарен на всеки одговор.НА СЛУКА НА ВСИЧКИ. Хайде бе никой ли не ходи на ярловци или никой не чете форума.МЕРСИ И НАСЛУКА.
Последно промяна от ribarq_64 на Чет Юли 22, 2010 7:59 am, променено общо 1 път.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
По стената не се минава. Другите пътища са нормално зле, както ги помниш. Първи си надираш колата по трънките, а после ако завали викаш трактор.
Арендаторите не си мръдват пръста, уви, свестния арендатор, за който стана дума по-горе е бивш арендатор.
Арендаторите не си мръдват пръста, уви, свестния арендатор, за който стана дума по-горе е бивш арендатор.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- drat
- разбира нещата
Дават да се минава по стената, повервай ми.chirusa_bg написа:По стената не се минава. Другите пътища са нормално зле, както ги помниш. Първи си надираш колата по трънките, а после ако завали викаш трактор.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Мен не са ме пускали по стената с колата,дори са ми се карали защо съм спрял там само за да разтоваря багажа,това миналата година.От тази година може и да дават,незнам!?Иначе пътя горе долу бива ако е сухо,но има много трънки,които съсипват боята на колата,колкото и бано да караш.Почвата там е много гадна и се разкалва за нула време,та ако завали трябва да се земат мерки.Въпреки всичко това не е невъзможно да се стигне до самотно местенце,без носене.Зависи от возилото.drat написа: Дават да се минава по стената, повервай ми.
Това е от последното ми ходене там-таранки,колкото искаш-ловят се на всичко,според мен най лесния начин е яко жито.

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 32&start=0
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Наистина колеги, свестния арендатор се завърна за около 5 месеца и вече го няма. Таксата е 7 лв. на пръчка, защото издавали касова бележка, но само ако си я поискаш. Язовира е много каракуда и слънчак. Според мен няма надежда нещата да се оправят. Ходя там вече 3 години, защото в региона няма друга алтернатива за кратки излети и положението е безнадеждно. Новия вече яко върти мрежи и май няма никакво намерение за зарибяване. Всички арендатори са май от един дол дренки "Яко грибане и след мен потоп". Даже преди години дотолкова е бил нагъл, поредния арендатор, че източил язовира, за да събере рибата.
- drat
- разбира нещата
Язовира е зарибен тази година с малки шаранчета, в момента са по около 300-400гр., а за мрежи не знам дали пуска.

За шаранчета незнам,но вчера видях мрежите лично.drat написа:Язовира е зарибен тази година с малки шаранчета, в момента са по около 300-400гр., а за мрежи не знам дали пуска.