Ярловци

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
asenovpk
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Ярловци

Мнение от asenovpk »

Колеги как е положението на това язовирче.. мнг ми се ходи до там .. :)
Изображение Chelsea
ribohva6ta4
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Ярловци

Мнение от ribohva6ta4 »

Язовира има нов арендатор ,който изглежда сериозен човек с възможности и желание да направи Ярловци желана дестинация за риболов. В момента такса на въдица е 5 лева . Ако ти се ловят таранки кълвят като за последно , обажда се и некое и друго шаранче от тези маломерните. За сериозен риболов по натам , нека хвърли хайвера.
derbi
новобранец
новобранец

Мнение от derbi »

Къде се намира този язовир Ярловци ?
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

derbi написа:Къде се намира този язовир Ярловци ?
След Трън, посока Стрезимировци.
Изображение
Block3r
новобранец
новобранец

Мнение от Block3r »

А сега някой може ли да ми каже положението там спрямо таксата .. защото рибата не се е променила от години :)
Изображение
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Такса 7лв. на пръчка за 24 часа, кълве хубава червеноперка и дребна каракуда,излизат и дребни шаранчета най-вероятно пуснати тази година. Ако не играе мрежата на есен, догодина ще се радваме и на по-класен улов. Има останали и дърти шарани, но трудно се лъжат.
Изображение
ribarq_64
новобранец
новобранец

Мнение от ribarq_64 »

Можели някой да даде инфо за пътищата около гьола.Преди години беше ужас.Дали сега позволяват преминаването през стената.Щесъм много благодарен на всеки одговор.НА СЛУКА НА ВСИЧКИ. Хайде бе никой ли не ходи на ярловци или никой не чете форума.МЕРСИ И НАСЛУКА.
Последно промяна от ribarq_64 на Чет Юли 22, 2010 7:59 am, променено общо 1 път.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

По стената не се минава. Другите пътища са нормално зле, както ги помниш. Първи си надираш колата по трънките, а после ако завали викаш трактор.
Арендаторите не си мръдват пръста, уви, свестния арендатор, за който стана дума по-горе е бивш арендатор.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

chirusa_bg написа:По стената не се минава. Другите пътища са нормално зле, както ги помниш. Първи си надираш колата по трънките, а после ако завали викаш трактор.
Арендаторите не си мръдват пръста, уви, свестния арендатор, за който стана дума по-горе е бивш арендатор.
Дават да се минава по стената, повервай ми.
Изображение
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

drat написа: Дават да се минава по стената, повервай ми.
Мен не са ме пускали по стената с колата,дори са ми се карали защо съм спрял там само за да разтоваря багажа,това миналата година.От тази година може и да дават,незнам!?Иначе пътя горе долу бива ако е сухо,но има много трънки,които съсипват боята на колата,колкото и бано да караш.Почвата там е много гадна и се разкалва за нула време,та ако завали трябва да се земат мерки.Въпреки всичко това не е невъзможно да се стигне до самотно местенце,без носене.Зависи от возилото.

Изображение

Това е от последното ми ходене там-таранки,колкото искаш-ловят се на всичко,според мен най лесния начин е яко жито. :wink:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 32&start=0
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Starshel
новобранец
новобранец

Мнение от Starshel »

Наистина колеги, свестния арендатор се завърна за около 5 месеца и вече го няма. Таксата е 7 лв. на пръчка, защото издавали касова бележка, но само ако си я поискаш. Язовира е много каракуда и слънчак. Според мен няма надежда нещата да се оправят. Ходя там вече 3 години, защото в региона няма друга алтернатива за кратки излети и положението е безнадеждно. Новия вече яко върти мрежи и май няма никакво намерение за зарибяване. Всички арендатори са май от един дол дренки "Яко грибане и след мен потоп". Даже преди години дотолкова е бил нагъл, поредния арендатор, че източил язовира, за да събере рибата.
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Язовира е зарибен тази година с малки шаранчета, в момента са по около 300-400гр., а за мрежи не знам дали пуска.
Изображение
ribarq_64
новобранец
новобранец

Мнение от ribarq_64 »

drat написа:Язовира е зарибен тази година с малки шаранчета, в момента са по около 300-400гр., а за мрежи не знам дали пуска.
За шаранчета незнам,но вчера видях мрежите лично.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”