Огняново

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Огняново

Мнение от drayman »

Колеги дайте някакво инфо за огняново,решил съм да направя едно излетче до там,ще ви бъда благодарен и ако ми кажете хубавите места,какво и на какво дава :) .Благодаря предварително
darkall
новобранец
новобранец

Мнение от darkall »

Има добри места от страната на гората. Там излиза каракуда и едри червеноперки. В началото на април добре подаваха на грозд бели червеи и на торен. Класика!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Във момента на Огняново е забранен рибилова поради забраната минават на проверки и пишат актове.
darkall
новобранец
новобранец

Мнение от darkall »

Taka e! Ще устискаме до 16 юни :wink:
gerov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от gerov »

Здравей, drayman
зависи за колко време отиваш, иначе има хубави места.
Аз обикновенно ходя вдясно от стената по пътя на първия или втория залив. За втория залив пътя е ужасен и за един ден не ти препоръчвам.
Риба предимно каракуда и червеноперка, излиза и костур но е много дребен.
Ще се радвам ако съм ти бил полезен. Наслука на всички рибари
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Има и едър костур но за стръв трябва да се ползват средни по размер кубинки.Хубави кленове излизат и на жито ароматижирано с евганол.Каракудата я ловя на пружина със захранка Рекорд и жито на куките но.12.Има и сом излиза нощно време на опашка от оклеи или торен червеи на грозд.След 16.06.ще бъда там за 1 седмица със една синя лодка ако някои се итересува може да ми се обади.
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Навремето имаше добра популация от лин, а сега се хваща епизодично, но пък от няколко години се появи и бяла риба. Лошото е, че и този гьол го тарашат здраво с лодки и мрежи и то местни бандити.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
gerov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от gerov »

цецо написа
Taka nai dobre zabravi za ognianivo !! viarno e 4e i zliza xubava karakuda ama tova e tolkova riadko 4e ako slu4i6 xodi si pusni totot sled tova ! tam stava edinstveno za barbekiu :) a moje6 da si nabere6 gabi nad xubavite mesta koito spomenavat kolegite !! vse pak na sluka !

Колега относно каракудата ходи на първия залив захрани и ще видиш. Излизат доста и добри каракуди. На пружина може и около килограм.
А що се отнася до бракониерите вярно е. От тази година има масови проверки да се надяваме че ще ги изчистят.
Наслука.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Кколега Геров ако имаш време понеже знам че си бизко до водоема,проучи можели да се влезне с кола до водата от северната страна,през бариерата не пускат.Възможное като са секли дърва да е направен нов път.Там са и сомските места.
Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drayman »

Благодаря на всички ви чакам да свърши забраната и съм там. 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”