Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Два прекрасни излета на Жеков Вир
- borislav58
- сериозен играч
Два прекрасни излета на Жеков Вир
Колеги отдавна имах желание да посетя Жеков вир, та сега ми се сбъдна желанието нали той е от свободните водоеми.
Нямах кой знае какви ангажименти , и затова тръгнахме още в петък с моята съпруга .Лошото беше, че язовира го нямаше и на картата все пак имах малко информация от форумите, и затова питах тук там по селата, и се оправиме до язовира.
Пътят до язовира бе асфалтиран, е меко казано
с доста дупки като по всички пътища само, че там се кара по бавно. .Значи на язовира трябва да се ходи само в сухо време, защото като свърши асфалта трябва да се спуснеш към язовира по мек път, но има голям наклон, и ако недай си боже завали
трябва да имате сериозни трима бутачи .
Иначе като цяло природа, гори ,красиви гледки е немога да ви го опиша язовира ни представи своите красоти.
Доста се отплеснах и забравих за къкво бях тръгнал .Още с пристигането ни се започна подготовка за нощуването.

Направих оборка на терена нали имаме нужда от дърва то за моя радост язовира ми помогна и в това отношение
Не може вечер да си на язовир, и да не си запалиш огън поне аз така знам
Опънахме палатката горе долу ,и жената се зае с нейните задължения, а те са салатката
и мезето

Докато ударихме по една рекия
и ноща дойде, но некой продължаваха да си изпълняват задълженията

Няма да описвам как протече вечерното шоу, но сутринта главата доста ме стягаше

Сутринта пролазих на 4 крака ,и се изнизах от палатката, но апарата остана вътре, и неможах да се върна, че ще събудя жената всичко бе покрито от изпарението на язовира, и бе красиво, птичките радосно чуроликаха, и възвестяваха новия ден.Веднага стъкмих едно боло, и един теле мач на перо с кука 14 водач о10 и пера по 1 гр.Захранка използвах на Фил Стар уклей и шаран .Нямаше и 20 минути след захранката една каракуда ми захапа червечетата използвах бял един червен и два бели.

Ето я и ней като се прибрах я премерих кантара заспа на килограм .След нейя пак улових още една и към 10 рибата замря само слънчаци и костурчета .Поразкарах се от единия край да видя колегите дали ловят но нищо .Казах си е ще ида от другата стърна там имаше четерима колеги но и там нищо казаха ми, че съм късметлия за уловените каракуди.

Ето и колегите те бяха от близките градове и знаеха много за язовира и рибите .Показаха ми как се препича каракудата
на слънцето и не бара на нищо.Нищо ли
това ме ядоса, и взех всичките миризми с които разполагах .Започнах първо о скопекс топна червечетата нищо, банан нищо ,ванилия нищо, една ръчна изработка с люто нищо Шоколад само с хвърлянето немина и минута и една убавица ми сви пръта пробвах пак мислех ,че не е верно ,но за моя зла шега уплете се в клечки и ми скъса .Колегата до мен видя ,че топя в нещо червейте, и той идва с една малка кутия бял и ми каза колега я капни една капка вътре в тях .Капнах му не само една но се преместих, че я изплашихме и минах от другата страна на заливчето .

Още една снимка от язовира .По едно време се разнесоха мамкати да е...а там ли намери да идеш да ми скъсаш.
Колегата където му капнах аромат на шоколад в кутията с бял рибата му взела всичката корда на макарата и скъсала :l
Повече не се видяхме аз отидох да обядвам, че времето прехвърляше вече обяда

Тъкмо навреме майстор готвача бе почти готов с яденето и бе сипала аператива

Не си мислете, че зад жена ми това не е сняг, сняг и то доста от Стара Планина
Следобедният ден риболова започна с костур и то най вече от страна на жена ми улови цели 15 костура
Каракудата така и не се опита да клъвне вече на нищо предполагам още и е рано щом се препича на слънцето.
Мислех си е всяко начало е трудно другия път като дойда ще барате повече и по иедри .
Вечерта мина без
е само на Бира че
електромера още ме стягаше сигурно ще е от чистия въздух
Сутринта всичко се повтори изпарението птичките Ох радост мен главата не ме болеше
. Веднага се заех с това за което бях дошъл .Изсипах всичката захранка и я хвърлих в язовира .Започнах риболова с слънчаци еееее то небяха малко за да ги изловя и да свършат .Казах си днес няма каракуди, но се сетих за шоколада и топнах пак червейте .
За моя радост пак улових два караконджула с помоща на шоколада .Лошото е ,че трябваше да сгъваме багажа пък и ме потърсиха за работа .Така или иначе риболова на Жеков бе доста приятен и добър е поне за мен .
На връщане направих още некоя снимка

Това е водопадчето след село Антон

Тези турци които разговарят по телефона ги снимах в гр.Копривщица

Днес в Копривщица бе празник и имаше въстановка на Априлското въстание
Колеги това бе от мен и моят риболовен излет на Жеков Вир
Ако е хубаво времето другата седмица мисля пак да отида там
Нямах кой знае какви ангажименти , и затова тръгнахме още в петък с моята съпруга .Лошото беше, че язовира го нямаше и на картата все пак имах малко информация от форумите, и затова питах тук там по селата, и се оправиме до язовира.
Пътят до язовира бе асфалтиран, е меко казано

Доста се отплеснах и забравих за къкво бях тръгнал .Още с пристигането ни се започна подготовка за нощуването.

Направих оборка на терена нали имаме нужда от дърва то за моя радост язовира ми помогна и в това отношение
Не може вечер да си на язовир, и да не си запалиш огън поне аз така знам
Опънахме палатката горе долу ,и жената се зае с нейните задължения, а те са салатката

Докато ударихме по една рекия

Няма да описвам как протече вечерното шоу, но сутринта главата доста ме стягаше

Сутринта пролазих на 4 крака ,и се изнизах от палатката, но апарата остана вътре, и неможах да се върна, че ще събудя жената всичко бе покрито от изпарението на язовира, и бе красиво, птичките радосно чуроликаха, и възвестяваха новия ден.Веднага стъкмих едно боло, и един теле мач на перо с кука 14 водач о10 и пера по 1 гр.Захранка използвах на Фил Стар уклей и шаран .Нямаше и 20 минути след захранката една каракуда ми захапа червечетата използвах бял един червен и два бели.

Ето я и ней като се прибрах я премерих кантара заспа на килограм .След нейя пак улових още една и към 10 рибата замря само слънчаци и костурчета .Поразкарах се от единия край да видя колегите дали ловят но нищо .Казах си е ще ида от другата стърна там имаше четерима колеги но и там нищо казаха ми, че съм късметлия за уловените каракуди.

Ето и колегите те бяха от близките градове и знаеха много за язовира и рибите .Показаха ми как се препича каракудата
на слънцето и не бара на нищо.Нищо ли

Още една снимка от язовира .По едно време се разнесоха мамкати да е...а там ли намери да идеш да ми скъсаш.

Колегата където му капнах аромат на шоколад в кутията с бял рибата му взела всичката корда на макарата и скъсала :l

Тъкмо навреме майстор готвача бе почти готов с яденето и бе сипала аператива

Не си мислете, че зад жена ми това не е сняг, сняг и то доста от Стара Планина
Следобедният ден риболова започна с костур и то най вече от страна на жена ми улови цели 15 костура
Каракудата така и не се опита да клъвне вече на нищо предполагам още и е рано щом се препича на слънцето.
Мислех си е всяко начало е трудно другия път като дойда ще барате повече и по иедри .
Вечерта мина без

Сутринта всичко се повтори изпарението птичките Ох радост мен главата не ме болеше

За моя радост пак улових два караконджула с помоща на шоколада .Лошото е ,че трябваше да сгъваме багажа пък и ме потърсиха за работа .Така или иначе риболова на Жеков бе доста приятен и добър е поне за мен .
На връщане направих още некоя снимка

Това е водопадчето след село Антон

Тези турци които разговарят по телефона ги снимах в гр.Копривщица

Днес в Копривщица бе празник и имаше въстановка на Априлското въстание
Колеги това бе от мен и моят риболовен излет на Жеков Вир
Ако е хубаво времето другата седмица мисля пак да отида там
- MANYAKA
- кандидат преподавател
Re: Два прекрасни излета на Жеков Вир
Страхотен репортаж колега.Браво.

-
- разбира нещата
Супер репортаж,Благодаря че ни направи съпричастни с положителни емоции!
Поздрави!
Поздрави!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Адмирации за истинския излет
и за рибите и за

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес бях на яз. Копринка на разходка ........ на брега бумти чалга във водата фучат джетове и лодки ......., а никаде по брега не видях риба да си хвърля хайвера. В едно ресторантче ми направи впечетление, че в менюто се предлага "Бяла риба (сулка)", а от каде идва тази сулка се сетете сами.
Иначе браво на колегата за излета !!!

Иначе браво на колегата за излета !!!

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- и господ не е толокова добър
Прекрасен излет 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Добре си поминал Борка
Поздрави

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- вече хвърля и на тежко
Хубав репортаж! Приятно си изкарал и риба хванал!

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво бе Борка да дойдеш по нашия край и да не се обадиш. Другия път драсни едно лично преди да тръгнеш насам да направим един съвместен риболов вместо да питаш по селата за пътя. А за риболова браво.
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Прекрасно...евала...! 

Страхотен излет сте си спретнали....а и отдавна не бях виждал такава хубава каракуда 

- borislav58
- сериозен играч
dako71 написа:Браво бе Борка да дойдеш по нашия край и да не се обадиш. Другия път драсни едно лично преди да тръгнеш насам да направим един съвместен риболов вместо да питаш по селата за пътя. А за риболова браво.
Значи много ни хареса язовира било то като природа спокоиствие и риболов .Естествено няма да е последния риболов там
Другия път ще се уговорим и няма да има никъкви проблеми относно съвместен.