Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Опел Астра
Модератор: dantho.mihov
Опел Астра
Събрал съм си парички и съм решил да си купя Опел Астра като на полицията,4-врати,хечбек,кубатура 1.4 или 1.6.Питането ми е до колегите,които имат или са имали такива,какво им е мнението им за тях,дали са добри,какви са им минусите и от рода
Мерси предварително!

-
- ще става разбирач
Re: Опел Астра
Колега, имал съм щастието да карам този модел, и за мен това е може би най-добрия масов автомобил. Дразнеше ме единствено сравнително малкия багажник. Щом си решил, не се колебай, само гледай да няма дефекти, ако ще вземаш втора употреба
. Успех ти желая!
Наслука!

Наслука!
Никога не пия карал!

Ми то ще си е за мен колата,да возя мацки и да ми върши работа по града,за язовира ще карам старата Вектра на баща ми,така че багажника е малак проблем
Просто за моите години и на самия мен ще ми утива една такава Астричка 

-
- научил се да хвърля
Мотор 1,4 дава ядове с компютъра. При нужда от мощност ще съжаляваш че не си избрал 1,6.
И мисля че буталата на 1,4 не са защитени при късане на ангренажен ремък.
За по сигурно относно това питай в автосервизите.
И мисля че буталата на 1,4 не са защитени при късане на ангренажен ремък.
За по сигурно относно това питай в автосервизите.
-
- разбира нещата
Мисля че най-точен отговор за плюсове и минуси можеш да получиш от полицията

На тех пък колко им пука какви плюсове и минуси имат 

-
- ще става разбирач
Ако си решил да взимаш такава Астра вземи си 1.6,1.4 не върви"няма душа"така да се каже казвам ти от служебен опит
,а за защитата от късане на ангренажния ремък най добре питай в сервиз.

1.8 е истината 

-
- вече хвърля и на тежко
Абсолютно! Обаче е по-рядко срещана. В никакъв случай 1.4, взимай 1.6 или 1.7 японския дизел. Добро автомобилче, ще останеш доволен. Успех и безаварийно!awfast написа:1.8 е истината
-
- кандидат преподавател
Карам Астра но от старите вече 6 години.Да си сажа честно доволен съм от нея.Но ако си намериш 1,8 ще е по добре.Моя мотор 1,6 верно от старите мотори но и идват леко малки 75 коня.Моя съвет е 1,8 или дизелака ако ти се кара печки.На в никакъв случай 1,4 .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
За модела, за който споделяш , добрият двигател е 1.6 куб.см. Защита от скъсване на агр. ремък и по-икономичен от 1.4 куп.см. Слаби места - бързо износване на накладки при спирачна система и слаба ,но с евтина подръжка ходова част./за моделите внесени и сглобени в Р.Турция/. Повечето от лизинговите еавтомобили на МВР са внос от там. Иначе са точния автомобил за българина в момента.Все пак е модел на 12 години де, изпитан и прочие........ 

- bgstan
- ще става разбирач
Аз имам 1.7 двигателя немския мотор. Като цяло съм доволен единствено ,че ми бара маслото . Малко е нисичка за риболов това е другия недостатък.
До преди 1 месец карах 2000куб. тдл.Мн добър мотор,добро окачване(като за опел),110коня.Колата беше магазинска -единствения проблем беше с горивната помпа но я подмениха.Автомобила е нисък за риболов.
- nikidilov
- ще става разбирач
Щом е за мацки,комби, отзад става като спалня.....ще имаш бая място !!!
Еми вече почвам да търся Астра и дано намеря някоя сполучлива да си купя много мерак имам за такава кола
Мерси за мненията