Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Турнир по спортен риболов
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Турнир по спортен риболов
Екосдружение "Ястреб" гр. Раковски организира на 30.05.2010г. Турнир по спортен риболов
Условия:
1. Индивидуакби всеки участник участва в турнира с две въдици
2. Рибита която се ловува е шаран, костур, бяла риба, каракуда и толстолоп
3. Записване за участие на място след 7:30 до 10:00ч.
4. Начало на турнира 10:00ч. край на турнира 13:00ч.
5. Отчитането на резултатите е на база килограм улов назависимо от вида на уловената риба
6. Обявяването на резултатите 14:00ч.
7. Място на провеждането на турнира Язовир "Мишеца", намира се по пътя от гр. Раковски за гр. Брезово (обозначен е с указателни табели, първия язовир в дясно, на 1км. след гр. Раковски.
Тел. за връзка: 0888 93 80 92 или в темата
Условия:
1. Индивидуакби всеки участник участва в турнира с две въдици
2. Рибита която се ловува е шаран, костур, бяла риба, каракуда и толстолоп
3. Записване за участие на място след 7:30 до 10:00ч.
4. Начало на турнира 10:00ч. край на турнира 13:00ч.
5. Отчитането на резултатите е на база килограм улов назависимо от вида на уловената риба
6. Обявяването на резултатите 14:00ч.
7. Място на провеждането на турнира Язовир "Мишеца", намира се по пътя от гр. Раковски за гр. Брезово (обозначен е с указателни табели, първия язовир в дясно, на 1км. след гр. Раковски.
Тел. за връзка: 0888 93 80 92 или в темата
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Турнир по спортен риболов
Вече второ състезание а прогрес в организацията няма.
Каква е таксата, какви са наградите и тн.?
Ако не уточните условията напълно ще заключа темата, неразбориите от предишното състезание и пълната неясното до последно, както и писането с няколко ника от един компютър водят само до излишни нерви.
Каква е таксата, какви са наградите и тн.?
Ако не уточните условията напълно ще заключа темата, неразбориите от предишното състезание и пълната неясното до последно, както и писането с няколко ника от един компютър водят само до излишни нерви.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
може би телефона е импулсен
:):)

ЛОШОТО ВРЕМЕ ПРЕЧИ НА БОЛНИТЕ НЕ НА ЛУДИТЕ
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А на мене ми намирисва на рекламка май. Всеки собственик на гьол може да обяви турнир и после да обере таксата пък вий си се състезавайте. 

Таксата за участие е 10лв., а колкото до наградите в първия турнир мисля, че участниците останаха доволни (тема все още може да се прочете).
А колкото до сегашните награди вече поръчахме купа за първото място и медали, за парична награда все още и аз нищо незнам
ПС: И в предишната тема не съм писал от един Комп. с различни регистраций, в Раковски всички сме на един интернет
Евроком и IP-тата на всички започват с 89.215.***.***
А колкото до сегашните награди вече поръчахме купа за първото място и медали, за парична награда все още и аз нищо незнам
ПС: И в предишната тема не съм писал от един Комп. с различни регистраций, в Раковски всички сме на един интернет
Евроком и IP-тата на всички започват с 89.215.***.***