Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Ударен шаран на ной .
Модератор: nkolev66
Ударен шаран на ной .
Един наш бивш колега, ударил 8кг и 500г шаран на плажа на нои вьв Варна, а сега де.Кьде е дунава горе, кьде е камчията долу
.Аз нещо не си го обяснявам.В сьбота го ударил.

Последно промяна от Каракаша на Вто Май 04, 2010 7:34 pm, променено общо 1 път.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Ударен шаран на нои .
Да не го е ударил с колата пред някоя рибарница 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
да го беше снимал,та това си е за Гинес 

- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко
има го сниман в spearfish.org
http://spearfish.org/e107_plugins/coppe ... at=0&pos=0
http://spearfish.org/e107_plugins/coppe ... at=0&pos=0
-
- разбира нещата
и аз съм виждал в морето напролет , очите им побеляват , ся след тия порои напълно е възможно 

-
- ще става разбирач

За Булти,ако не може да го разгледа.Фишермен,Благодаря за линка.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
а аз благодаря и на двамата

- borislav58
- сериозен играч

Това си е Йедър хубав шаро

Ха ха.По темата мога да ви разкажа една случка,която вече е доста отлежала.Един мой приятел преди вече и аз не помня колко години,след много сериозен запой решава с още един да си направят майтап с риболовците на вълнолома във Варна.И наще хубавци намират замразен шаран и се отправят към вълнолома в ранни зори,пияниииииии мали мали.Още нямало много хора и се изтеглили по в страни където хич нямало никой около тях.Закачат шарко и го пускат във водата.След известно изчакване тъкмо да се размрази напълно,започнали да обират и да вадят и хоп започнали да викат.Насъбрали се рибарите наоколо,я шаран.И като започнали едни догатки,то не било от Дунава да влезе,та от Камчия е какви ли не още.
Историйката звучи хумористично,но е самата истина.Не искам да омаловажа това което виждам,но Тома Неверни ми е ''приятел'',но все пак може да се свърже феномена с климатичните катаклизми в последно време.Природата се изродява.
Историйката звучи хумористично,но е самата истина.Не искам да омаловажа това което виждам,но Тома Неверни ми е ''приятел'',но все пак може да се свърже феномена с климатичните катаклизми в последно време.Природата се изродява.
Колега Каракаша,извинявай, но може ли да оправиш малко заглавието, че едно е Ной, а съвсем друго е НОИ (национален осигурителен институт)
Да го променим малко, че тамън отварям главната страница и чуквам на тази тема, а докато ми се зареди, седя и се чудя от кога и къде националния осигурителен институт си въди собствени шарани и кой е тоя смелчак, дето ще тръгне да им ги трепе с харпуна.
Мен лично, както ме е яд на тях, с удоволствие бих я свършил тая работа, ама аз бих ги изтрепал до крак (не шараните)

Да го променим малко, че тамън отварям главната страница и чуквам на тази тема, а докато ми се зареди, седя и се чудя от кога и къде националния осигурителен институт си въди собствени шарани и кой е тоя смелчак, дето ще тръгне да им ги трепе с харпуна.

Мен лично, както ме е яд на тях, с удоволствие бих я свършил тая работа, ама аз бих ги изтрепал до крак (не шараните)

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Re: Ударен шаран на ной .
Готово gunman.
Ех... 12 години поред ходя всяко лято там,а какво съм изпускал...

Вчера кълвеше,днеска не ще!
Всичко е до късмета!
Аз бях на двадесетина метра от мястото дето се случи.
Точно на южната буна , а той го ударил пред кораба.
И на отиване и на връщане гмурках ама.......късмета си е негов!
Аз бях на двадесетина метра от мястото дето се случи.
Точно на южната буна , а той го ударил пред кораба.
И на отиване и на връщане гмурках ама.......късмета си е негов!