Без коментар

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
ROSEN_GB
ще става разбирач
ще става разбирач

Без коментар

Мнение от ROSEN_GB »

Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Re: no comment

Мнение от mario67 »

Браво! Сега трябва да започнат да ги дават и по телевизията и да обявявят и наказанията!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Видях един нов магазин до нас, продават риба и други мръви. На една табела има изредени рибите, които продават-червеноперка, каракуда, бяла риба, толстолоб,шаран, сом и вчера е имало, забележете-мрена :rolleyes: , ама била малко, и бързи я продали....казаха ми, че ги зареждали с габровска кола :evil: . Как няма да ги вкарват в затвора тия, д**ба копелетата мръсни :evil: .

П.П. Да не ме разберат габровци криво, нашите, казанлъшки и старозагорски бракониери са най-гадни от всички, просто в случая явно част от рибата идва от север :) .
Никога не пия карал!

Изображение
ventsislav lalev
новобранец
новобранец

Мнение от ventsislav lalev »

Ето един случаи при който ако беше прието инкриминализирането на бракониерството тези да са потенциални пандизчии.Като вкарат трима - четирма и другите ще се замислят.Между друго какво става с благородната идея на колегата Saxon
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

В нашия краи Ямбол вече няма бракониери защото просто не остана риба от тях :oops: и вече маи са се прехвърлили на други терени.Но вчера дочувам един случаи че хванали 6 кила сом на Кринчовица които е забранен през забраната и този пич които го е хванал е стоял една седмица там.Та а кажете ми тези ловни една седмица така ли неса минали 1 път да проверят при положение че това е може би единствения езовир свободен за риболов през годината или просто пича си познава които трябва.Така е Българската наглост е безобразие нямат граници.
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно :)
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

ventsislav lalev написа:Ето един случаи при който ако беше прието инкриминализирането на бракониерството тези да са потенциални пандизчии.Като вкарат трима - четирма и другите ще се замислят.Между друго какво става с благородната идея на колегата Saxon
Чакаме отговор от министерствата и от ИАРА. Имам телефонно уверение от зам.министър на МВР, че ще бъдем включени в обсъжданията на програма за борба с бракониерството. В темата ще Ви информирам подробно за развитието на нещата.
Наслука!
Никога не пия карал!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”