Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

НАГЛИТЕ 2
Модератор: bobopeli
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
НАГЛИТЕ 2
Колеги какво видях днес на река искър,.Реших да се поразходя със мотора по река искър да видя има ли някакво
движение на риба ,и какво да видя едни типове си бяха докарали караваната,разпънали си хората такъмите и си ловят риба без никакъв страх,аз спрях и си викам тези пък какви са ?.не ги ли е страх от яра,питам ги абре колеги
за вас забрана няма ли,те викат - нас забрана не ни лови ние си имаме билети които важат и за забраната ,.,та питам
сега вие такова нещо дали сте чували рибарски билет които важи и за забраната-мерси
движение на риба ,и какво да видя едни типове си бяха докарали караваната,разпънали си хората такъмите и си ловят риба без никакъв страх,аз спрях и си викам тези пък какви са ?.не ги ли е страх от яра,питам ги абре колеги
за вас забрана няма ли,те викат - нас забрана не ни лови ние си имаме билети които важат и за забраната ,.,та питам
сега вие такова нещо дали сте чували рибарски билет които важи и за забраната-мерси

-
- фен клуб-скобар
Re: НАГЛИТЕ 2
Чувал съм, казва се - МАЙТАП

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
аве маитап маитап ама те седят вече 4 дена и никои не ги закача,проверки има всеки ден,де да знам и аз какво е

- orion30
- разбира нещата
Поредните келеши дет си мислят, че всичко им е позволено. 

Във Булгаристан всичко може да се очаква:Както да ти пляснат забраната от средата
на седмицата до средата на седмицата,така и да има билети който важат и през забраната
на седмицата до средата на седмицата,така и да има билети който важат и през забраната

-
- ще става разбирач
Това сигурно са милиционери или началници от ИАРА.Казвам милиционери защото да си полицай трябва да имаш някаква чест.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Вчера във Видин, точно на Баба Вида, народът си цъкаше безгрижно скобари. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Такъв билет има да !!! Нарича са БАНКНОТА като имаш от тая банкнота може да си ловиш навсякае и по всяко време. Ще се опаравим ....... някой ден може би !!!
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- вече хвърля и на тежко
колега,кажи ми моля те къде по точно на искър са,да видя ако са близо до моите местенца,какво мога да направя!
Такива типове ги оправя само телевизията .Като ги видите звънете направо на Господари на ефира или БТВ репортерите .
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
намират се на Койнаре след моста във дясно със една бяла каравана ,червен ван -мирославмладенов написа:колега,кажи ми моля те къде по точно на искър са,да видя ако са близо до моите местенца,какво мога да направя!
п.п ще отида да и направя снимки и ще ги пусна в темата

Що не пробваш да звъннеш на ИАРА, може пък и да отидат да проверят какви са тея билети
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да, понякога не става само със споделяне по форумите !Кърцата написа:Що не пробваш да звъннеш на ИАРА, може пък и да отидат да проверят какви са тея билети
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
какво да звъня като ярата ,минават по 3 пъти на ден покраи тях и нищо не се случва,некакви връзкари са явно

Ако така и така ще ходиш, може да снимаш или запишеш номера на колата, Пробвай с ИАРА или на 112, ако се окаже, че не реагират защото са ченгета ги пусни на сайта на МВР-сигнали за корупция. Такива са нагли, защото ние им позволяваме 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн