Къде във Варна???

Модератор: sapuna

bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Къде във Варна???

Мнение от bantumi »

Добър вечер! :D Интересува ме къде във Варна извършват ремонт на макари?Ако може да ми кажете някъде около Тракия или по Центъра..
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
gojco
новобранец
новобранец

Re: Къде във Варна???

Мнение от gojco »

Зависи от какво се нуждаеш. Ако е цяла част, в доста от по-големите магазини има разглобени макари и ако нещо съвпадне си късметлия :D . Ако е дръжка, скоба или някаква пружинка - тук живее един Ангел (Ачо).
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... &cat=last1
Същият изработва и неръждаеми вирбели, куки (големи по размер-за влачене и парагади), кукани, стрели и др. Ако обаче макарата има изронени зъби, ти препоръчвам Бай Стоян (кв. Аспарухово, ул."Маркови кули" N:15 тел. 371891). Някои колеги не го препоръчват, защото бил сменял части, лагери и т.н. Истината е, че при възстановяването на зъбните колела, някои диаметри на осите се променят и се налага да се изработят втулки, вместо оригиналните лагери. Всички детаили ги изработва от месинг или стомана и карат доста по дълго време от цамовите оригинали. Понякога като страничен ефект, в началото макарата може да работи с малко по-голямо усилие. Изборът е твой. На слука. Г.
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Днешните макари са повечето еднодневки. Времето и парите които ще похарчиш за ремонт на старата макара ще ти стигнат за нова. При първия вариант ще имаш отремонтирана стара макара. По добре дай 30-40лв. и си вземи някоя китайка с 7-8 лагера и си свиркай. :D
mimok
новобранец
новобранец

Мнение от mimok »

Пробваи срещу Полиграфията,има едно магазинче,слиза се по 3-4 стъпала.Там са ми ремонтирали въдици и съм доволен.Ремонтират и макари.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”