Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На Язовир Сопот по празниците
На Язовир Сопот по празниците
И така след голямото чакане да дойдат празниците решихме да заминем с Пена-плувката на Сопот.От към риба много слабо представяне но имаше хапване-пийване
лошо и хубаво време.И тен хванахме което е най важно.А още по важното е че се запознах с Диканаров и видях Д-р Найденов от ИАРА-Ловеч.С него прекарахме незабравими часове.
.Ето и снимчици малко от бивака и Най важния човек Пена-плувката 

Тука Пена явно пак си е оплела плувката

Малко пейзажчета:)

На 07.05.2010 се появи и Д-р Найденов.Сигурно много псувни е отнесъл на тези на които е написал 6 АКТА за това че са без БИЛЕТИ.Но това не му развали настроението
Ето ни и двамцата заедно.

Ето ме и мен и Пена как се кефи на лодката.

А тука ми е 1-то влачене с воблер

И естествено нищо не хванах освен тен
и малко хрема
Ами това е от мен.Мисля да ходя пак на празниците които предстоят.И се надявам пак да има снимки.

Тука Пена явно пак си е оплела плувката

Малко пейзажчета:)

На 07.05.2010 се появи и Д-р Найденов.Сигурно много псувни е отнесъл на тези на които е написал 6 АКТА за това че са без БИЛЕТИ.Но това не му развали настроението

Ето ни и двамцата заедно.

Ето ме и мен и Пена как се кефи на лодката.
А тука ми е 1-то влачене с воблер
И естествено нищо не хванах освен тен

Ами това е от мен.Мисля да ходя пак на празниците които предстоят.И се надявам пак да има снимки.

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Re: На Язовир Сопот по празниците
Хванах маломерни които бяха пуснати и не се броят.По готина почивка не съм имал.malemch0 написа:Жалко че не си хванал риба колега ... иначе си изкарал добре предполагам

- Naiden71
- научил се да хвърля
Супер си е било!
Я ме светни от где намери туй леопардовото столе?

Опаааа,там и Чифте видях....
То не риболов,ми сафари е било.

Я ме светни от где намери туй леопардовото столе?

То не риболов,ми сафари е било.

Cohiba Fishing
Леопардовото столе ми е подарък.Мисля че са го купували някъде на ул.Пиротска.Naiden71 написа:Супер си е било!
Я ме светни от где намери туй леопардовото столе?![]()
![]()
То не риболов,ми сафари е било.![]()
![]()
А иначе колега 2в1.Сафари и почивка

-
- новобранец
Здрасти колега. Ако ме помниш, аз бях тоя с червеното Типо, където 2 дни заставах до вас да ловя. Да ти кажа, че добре последния ден си заминахте по-рано. Към 5 часа после като изпра един дъжд и после аз и още няколко човека не можем да изкачим нанагорнището по баира. То в тая глина аз съм се борил около час и половина да излезна нагоре, защото накрая додрапах направо през поляната. Ама беше голям ужас, колегата от другата ми страна обясни, че миналия път като валяло викал трактор от Лесидрен да го тегли и не успял. А на всичко отгоре аз като изкачих баира с 300 мъки, пък маркуча на радиатора ми се спука, та се прибирах на почивки до нас. Но нали всичко е за тая пуста риба. Хванах обаче рекорден слънчак, към 300 грама беше голям, такъв мутант не вярвах че има.