Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Планинска приказка
Планинска приказка
Здравейте колеги.Първо искам да се извиня за малко закъснелият репортаж чието дейстние се разви в събота преди два дни.
С нетърпение очаквах обещтаната ми почивка за гергьовденските празници за да се кача на вилата кадето имаше софри от агнета,пилета,ракий,салати и т.н. но не това ме накара да си покача адреналина като тинейджър на първа среща
защтото не съм по алкохола а агнета не ям.Та така прекарах почти безсънна нощ и кам девет сътринта бях вече на реката умишлено отидох малко по късно защтото по това време нощтите са още хладни и пастървата е по активна когато бате Райко се покаже (поне по мои наблюдения).Очаквах риболова да е доста труден и очакванята ми се оправдаха,реката гъмжеше от храна и да излъжа пастървите да клъвнат влагах всичките си способности в този риболов.Тук е мястото да кажа че ловя само на искуствени примамки не че съм против риболова на стръв който в това време бе бил по резултатен но просто спининговият ми доставя невероятно удоволствие.Та подавах стръвта буквално пред предполагаемите усти на балканските красавици та да се излъжат да клъвнат което естиствено водеше до доста празни удари но пък уловените риби ми доставяха двойно по голямо удоволствие затова че съм ги натхитрил,тези които ловят пъстърва знаят за какво надлъгване става вапрос в тази част на годината когато водата е още студенка и реките изобилстват от храна.
Та риболовът започна с едно две вяли почукваняня като вторият път дори видях една доста прилична балканка която небрежно удари един МЕПС Аглия първи номер и ми обърна гръп кам дълбините на леко замътеният вир.Между другото най-резултатен се указа един кърваво червен МЕПС номер първи който си закупих преди излета и не бях имал досега,по надоло ще го видите ползвах за горната част на реката кадето става по малка и номер нула от същия.
След около половин час надхитрих и първата красавица която доброволно се подложи за снимка преди да отплува със скороста на бит п...л
.

след още половин час хванах и втората която беше още по красива и ако накой ме беше видял как влюбено я гледам щеше да ме помисли за безвазмездно луд

За жалост после стигнах до нещо което ме натъжи и ядоса,някой който явно не се е справил с молко по трудният риболов на пастърва е решил да опита по по лесен начин поне според него и е поставил тази гадория която на фона на невероятната природа изглежда гнусно.

След като унищожих това творение на човешката простотия продължих с риболова и наистина с нарастването на деня водата явно се позагряваше и рибките се лажеха малко по лесно,кам два чеса бях уловил кам петнайсетина риби което за мен е доста добре и приключих риболова удовлетворен и дрогиран с чистият въздух на прекрасната ни природа,пускам ви малко снимки на половината от рибките защтото снимките взеха да стават доста еднотипни все пак за сам човек толкоз
.

Тук една ми показа само задните си части

Това беше от мен,желая на всички добро здраве и да испитате невероятните емоций от риболова на пастърва сред невероятната природа на нашата родина.

Та риболовът започна с едно две вяли почукваняня като вторият път дори видях една доста прилична балканка която небрежно удари един МЕПС Аглия първи номер и ми обърна гръп кам дълбините на леко замътеният вир.Между другото най-резултатен се указа един кърваво червен МЕПС номер първи който си закупих преди излета и не бях имал досега,по надоло ще го видите ползвах за горната част на реката кадето става по малка и номер нула от същия.
След около половин час надхитрих и първата красавица която доброволно се подложи за снимка преди да отплува със скороста на бит п...л

след още половин час хванах и втората която беше още по красива и ако накой ме беше видял как влюбено я гледам щеше да ме помисли за безвазмездно луд

За жалост после стигнах до нещо което ме натъжи и ядоса,някой който явно не се е справил с молко по трудният риболов на пастърва е решил да опита по по лесен начин поне според него и е поставил тази гадория която на фона на невероятната природа изглежда гнусно.

След като унищожих това творение на човешката простотия продължих с риболова и наистина с нарастването на деня водата явно се позагряваше и рибките се лажеха малко по лесно,кам два чеса бях уловил кам петнайсетина риби което за мен е доста добре и приключих риболова удовлетворен и дрогиран с чистият въздух на прекрасната ни природа,пускам ви малко снимки на половината от рибките защтото снимките взеха да стават доста еднотипни все пак за сам човек толкоз

Тук една ми показа само задните си части

Това беше от мен,желая на всички добро здраве и да испитате невероятните емоций от риболова на пастърва сред невероятната природа на нашата родина.

-
- сериозен играч
Re: Планинска приказка
евала
,екстра излет

на красиво място си ходил и много хубави риби си хванал.браво 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Чудесноvenci72 написа:евала,екстра излет

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не им стигат язоирите ми почнаха и в рекичките да бракониерстват
Браво Ники за красивите риби и още два пъти браво за релииза.

-
- и господ не е толокова добър
Страхотен риболов, със страхотна природа 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
точно казаноsnegk написа:Страхотен риболов, със страхотна природа

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Чудесен риболов !!!
P.S. Не искам да звуча заядливо, но в българския език дума в множествено число да завършва на "Й" няма.
P.P.S. Все пак, Чудесен риболов !!!
P.S. Не искам да звуча заядливо, но в българския език дума в множествено число да завършва на "Й" няма.
P.P.S. Все пак, Чудесен риболов !!!
-
- вече хвърля и на тежко
и със страхотна постъпка от страна на колегата ''унищожаване на мрежа и релииз на рибите'' такива репортажи пълнят душата. поздрави колегаivo75 написа:точно казаноsnegk написа:Страхотен риболов, със страхотна природа
САМО БОТЕВ
Чудесен излет 

Действително невероятна приказка,както от към природа,така и от към риболов !Истинско удоволствие е да се разглеждат подобни снимки . 

- Батко Емо
- разбира нещата
Браво!За репортажа и за красотата,с която ни запознаваш! 

- ignatov78
- ще става разбирач
Голяма красота!

Напълно !!Телескоп написа:Действително невероятна приказка,както от към природа,така и от към риболов !Истинско удоволствие е да се разглеждат подобни снимки .

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !